k.i.b butonunu kullan abla uğraşma.
hadi ya hemen bakcam o konuya :))
bence zıt kutuplar birbirini çeker, iyi bir çift olurlar derim ben
hadi ya hemen bakcam o konuya :))
bence zıt kutuplar birbirini çeker, iyi bir çift olurlar derim ben
Arkadaşım bu lafı manüpülasyon diye kullananlarla kendilerini siyasi büyükler olarak görenleri iğnelediğimin farkında mısın :)))
Tatlım, sonradan fark ettim.
Kafa mı kaldı.
TV'den netten seçim sonucu takip etmekten.
kafandan seçim sonucu yayınlıyosun demedik sana yanlı yayının haberını yayınlıyosun dedık zaten taraflı birinin siyaset topiğine editör olması baştan hataydı
Bende Ausu severim muhabbetimiz vardı ama burada yansız gibi göstermeye çalışsa da görevinden dolayı ılımlı ılımlı tarafını belli etmiştir hep bana göre. Birçok yerde gördüm yani ne yazılsa akp hakkında tartışmadan gayet ılımlı ama tarafını da belli ederek yazmıştır birşey demiyorum burada görevi var diye herhangi bir partiyi tutmayacak diye birşey yok..
akp liyim ama sevinemiyorum ya of babam üzülmüştür şimdi. kimse yazmadı aleray sen bari beni teselli et. keşke tokatı mhp alsaydı
Van % 39
[TABLE="width: 524"]
[TR]
[TD="class: pl, align: right"]1.[/TD]
[TD="class: pl"][/TD]
[TD="class: pl"]AK PARTİ - Osman Nuri Gülaçar
Adalet ve Kalkınma Partisi[/TD]
[TD="align: right"]46,6[/TD]
[TD="align: right"]84.115[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: pl, align: right"]2.[/TD]
[TD="class: pl"]BDP - Bekir Kaya
Barış ve Demokrasi Partisi[/TD]
[TD="align: right"]44,4[/TD]
[TD="align: right"]80.106[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: pl, align: right"]3.[/TD]
[TD="class: pl"]CHP - Mehmet Kurukçu
Cumhuriyet Halk Partisi[/TD]
[TD="align: right"]0,6[/TD]
[TD="align: right"]1.070[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: pl, align: right"]4.[/TD]
[TD="class: pl"]MHP - Mustafa Alkoç
Milliyetçi Hareket Partisi[/TD]
[TD="align: right"]0,5[/TD]
[TD="align: right"]939[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
akp liyim ama sevinemiyorum ya of babam üzülmüştür şimdi. kimse yazmadı aleray sen bari beni teselli et. keşke tokatı mhp alsaydı
Ya bilemedim hatun içgüdüsel olarak oyunu akpye vermiş oğlan da öncesinde o hırsızlara oy verme diye tembihlemiş. Ama yine de kızcağızın o an içinden öyle gelmiş. Olay komik. Bence mesele oy değildi orda. Kızın böyle içgüdüsel oy kullandığını görünce çocuk napıyom la ben dedi
Arkadaşlar benim bir siyasi görüşüm var elbette , bunu hiç bir zamanda gizlemedim .
Bakınız Kocaeli sayfasına oyumu kullanıp gelir gelmez , kime oy verdiğimi bile yazmışım , bir çok insan parti ismi vermezken ben isim vererek oyumu açıklamışım .
Benim siyasi görüşümden yana ya da bunu saklamakla ilgili bir çekincem hiç olmadı .
Yansız gözükmeye de çalışmadım hiç , size tuhaf gelen sadece alıştığınız seçmen kriterinden farklı olarak , aynı ismi hem övebildim hem yerebildim .
KOnuya dönersek sevineceğim .
Ya bilemedim hatun içgüdüsel olarak oyunu akpye vermiş oğlan da öncesinde o hırsızlara oy verme diye tembihlemiş. Ama yine de kızcağızın o an içinden öyle gelmiş. Olay komik. Bence mesele oy değildi orda. Kızın böyle içgüdüsel oy kullandığını görünce çocuk napıyom la ben dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?