- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
ankara noldu acaba
orada mansur yavaş öndeydi sanki
bizim akrabalar da ona vermiş
eskişehiri yılmaz hoca alamazsa çok üzülürüm yalnız
Cok yaniliyorsunuz Mune, Baykal ile karsi karsiya geldiginde evet Baykal i gönderip Sarigül ü yerine getirmek vardi ama son zamanlarda CHP nin genelbaska degisikligi yapmak gibi bir düsüncesi yoktu..
Kilicdaroglu nun bu son secimde diger partilerden transfer adaylar almasi CHP icinde muhalif bir görüs olusturdu hemde oldukca büyük cocunlukta..
Akabinde cemaatle yakinlik kurmasi iyice körükledi..
Sarigül düsüncesi Kilicdaroglu taraftarlarinin secimi olacak ama muhalifler Sarigülü de istemeyecek..
Zira muhalifler zaten Sarigül ün Istanbul adayliginida istememisti..
Bekleyip görün...Ayrica bunlar benim secimden önce, olasi secim sonuclarina göre yaptigim arastirmalardan edindigim intibadir..
Kartal % 95 açılan
[TABLE="width: 524"]
[TR]
[TD="class: pl, align: right"]1.[/TD]
[TD="class: pl"][/TD]
[TD="class: pl"]CHP - Altınok Öz
Cumhuriyet Halk Partisi[/TD]
[TD="align: right"]44,3[/TD]
[TD="align: right"]121.776[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: pl, align: right"]2.[/TD]
[TD="class: pl"]AK PARTİ - Temurhan Yıldız
Adalet ve Kalkınma Partisi[/TD]
[TD="align: right"]42,9[/TD]
[TD="align: right"]117.774[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: pl, align: right"]3.[/TD]
[TD="class: pl"]MHP - Erhan Kekeç
Milliyetçi Hareket Partisi[/TD]
[TD="align: right"]6,0[/TD]
[TD="align: right"]16.470[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: pl, align: right"]4.[/TD]
[TD="class: pl"]HDP
Halkların Demokratik Partisi[/TD]
[TD="align: right"]2,8[/TD]
[TD="align: right"]7.734[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Mahalle kavgasına çevirdin burayı.Ayıp yeter artık gerçekten.Haddini bilip benimle daha fazla muhatap olma rica ediyorum sende sağlıcakla kal....Ortada yirtik birsey varsa o da kaybetme hirsinin verdgi bir yirtiklik olmasin.neyse bi soğuk su iyi gelir elini yuzunu filan da yika.biraz kendine gelirsin belki..
http://yerelsecimler.withgoogle.com/map/
Seçim sonuçlarını takip ettiğim adres ...
Buraya bilgileri gönderen A.A .
Bu sayfayı daha önce de seçim anketlerini açarken kullanmıştık .
Şuan için yayınlanan sonuçları aktarıyorum , kafamdan seçim sonucu çıkarmıyorum .
Bilginize ...
akp öne geçti canım ama son ana kadar çok kafa kafaya gitti daha tamamı açılmadı gerçi.
Yok aldı canım Büyükerşen hatta Tepebaşı belediyesi akpnin idi ama onu da chp kaptı diye duydum. O yüzden zaten elektirik gitmeleri, oy çalmaya kalkmalar filan oldu çünkü Eskişehir'den çok ümitlilerdi adayını kuvvetli görüyordu akp li çok kişi var çalıştığım yerde herkes bu defa akp alacak diyordu ama yine olmadı çok şükür..
bence belediyeler de artık sınavla filan almalı
sadece bu sebepten veren çok çünkü
bdp'nin oyları daha da artacaktır bana göre, kalabalıklar çünkü yani çocuk sayılarına bakılırsa bu durum su götürmez gerçek zaten.o değil de BDP ne olacak ya Gülten Kışanak Kürdistan seçimi tamamlandı gibi bir şey söylemiş:26:
keşke böyle dalga geçer tarzda yazmasanız da sizi dikkate alacak insanlar olsa.Ahahahhah Allah im sana geliyorum:)))
Sonuclar aciklanmadan Dogu da bir ilde AKP büyük süpriz yapti demisim ama isim vermemisim hihhhhh eger biliyorsam isim verseymisim hihhhh simdi AKP nin süpriz yaptigi ilin adini söylermisim benim dedigim buydu dermisim hihhhh:)))))
Rabbim sen nelere kadirsin Allah immmm:))))
Offf eee bugünde bitti netcekkk sincii öfffff oturaq bari nörek:))))))) zizzzzt ziiitttttt error error sistem uyusmazligi sistem uyusmazligi:))))))))))))))
kartal da oturan arkadaşım chp'nin az farkla önde olduğunu söylediumarım oturduğum YERDE, kartalda bari chp alsın.
istanbul lartalda hangi parti almış bilen varmı ?
Benim içim rahat Simon Yılmaz Hoca alacak çok bariz,rahat ol.ankarayı bilmiyorum da yılmaz hoca hakediyo gerçekten o almazsa üzülürdüm
bu seçim cemaat ile Akp nin gizli bir kamera şakasıydı:)))
neler söylüyorum ben yawww
sınavın çözüm olacağını samıyorum en kötü ihtimalle sonuçları değiştiriler yada sınav sorularını verirler.kökten çözmek lazım bunları göndermek lazım.
bence de yeni başlıyor zaten belliydi böyle olacağı.gelecek seneki seçimlere kadar neler neler olacak bak gör sen.
Ortada yirtik birsey varsa o da kaybetme hirsinin verdgi bir yirtiklik olmasin.neyse bi soğuk su iyi gelir elini yuzunu filan da yika.biraz kendine gelirsin belki..
ayy keşke şaka olsa gerçekler de şu anki durumun tam tersi olsa
yok bukadar olmaz yaaaa adam resmen memleketi babasının çifliğine çevirdi lanet olsun akp ye ve akp zihniyeti taşıyanlara. hırsızlıkları burdan fizana yol oluyo adamlar herşeye amenna diyo adamda görüyo napsam zaten arkamdalar diyo offff deli oldum yaaaa bide kış boyu kesilmeyen elektrik neden sandık açılırken kesiliyo
hadi bu seçimi iyi kötü atlattık da Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar neler çekeceğiz ya , inşallah bu günleri aramayız:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?