Med bırak valla bunlar insanı aptal yerine koymaya çalışıyorlar.Cumhuriyet tarihi dersi alırken özellikle Atatürk Dönemidir işlenilen derste.Kıvıracak yer bulamadılar laflarının arkasında duramıyorlar bile.
umarım oturduğum YERDE, kartalda bari chp alsın.
istanbul lartalda hangi parti almış bilen varmı ?
fuatavni
Erdogan rejimini yıkma savası daha yeni baslamıstır diyor
Ne savası ya huzur istiyoruz huzur
Allahım başıma ağrı girdi bu ne rezillik böyle yahu onca şey oldu hiç bir şey değişmemiş.. Yazık yazık
eskişehiri yılmaz hoca alamazsa çok üzülürüm yalnız
Ya haritada ki manzarayı görmeyen kalmadı değil mi ? Sizde türkiyenin 4'3 ü
Makarna ve Elektirik kesintisiyle mi alıyor ?? Yapmayın allah aşkına
Bence başkaları o zar zor alınan oyları makarna ile alıyor
CHP diyor nette Oky.
hangisi doğru ki.kartalde akp %44 chp %41
Size alıntı yapmadım ama artık benimle kim muhatapsa o kendini bir savunmayı denesin ricam budur sağlıcakla kalın....Valla YGS sosyalden 12 yanlışım çıktı yani tarih dersim biraz zayıf biz böyle biliyoruz kusura bakmayın artık.
Ben tüm iyi niyetimle size açıklama yapıyorum siz avukatçıklar, kıvırmak falan diyorsunuz. Bunun kıvırmakla alakası yok zaten ben bir şey demediğim için kıvırmama da gerek yok. Cumhuriyet tarihinin ilk başbakanı İsmet İnönü olduğu için benim aklıma Cumhuriyet dönemi denilince İnönü ve sonrası geliyor.
Ortada yirtik birsey varsa o da kaybetme hirsinin verdgi bir yirtiklik olmasin.neyse bi soğuk su iyi gelir elini yuzunu filan da yika.biraz kendine gelirsin belki..arkadaşınızın ağzı yok galiba avukatcıklar olarak bir bir türediniz.evet o dönem budur yazdığınız gibi ama kastedilen belli değil mi?Eğer belirtmeden Cum. dön.dersem ne anlarsınız.İnsanları APTAL YERİNE KOYMAYIN.Kastedilen hırsızlıkla itham edilen ortadadır.Ben yapılan ithama dayanamadım yazdım da sakın sen kendini gösteriyor olmayasın yırtık dondan çıkar gibi çıktın zira
o değil de BDP ne olacak ya Gülten Kışanak Kürdistan seçimi tamamlandı gibi bir şey söylemiş:26:
hangisi doğru ki.
resmennnnnn oyunla alıyorlar resmennnn oyun bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?