Konuş sen konuş hepsi aleyhinde kullanılacak Cumhuriyet döneminde başta kim vardı sen kime hırsız diyorsun bana cevap ver.Bugün oy kullandıysan sana bu hakkı kim verdi.Atatürk'e laf uzattın ya.Bebeğin var hamilesin sana acımayacağım.Zira sen bugün rahatça yaşadığın borçlu olduğun insana hakaret ettin.Tekrar ediyorum tüm forumdan özür dile lafını geri al son ihtarım.Bunun harici alıntı yapma benimle muhatap olma.Çünkü seninle bundan sonra adliyede görüşeceğiz.
Neyi yanlış üslubumun? Bilinçli mi demek zorundayım? Hakaret etmiyorum, Aziz nesin gibi aptal demiyorum. Sadece bilinçsiz diyorum. Bu kadar rahatsız olmayın. Ben verdiğim parti hakkında yapılan yargılardan rahatsız olmuyorum. Azıcık rahat olun.işte bu üslübunuz çok yanlış lütfen biraz saygı ve tahamül
insan olarak istediğim yerde yaşama hakkına sahibimde ondan. 1800lerin sonunda komünist rusların kıyımından kaçan dedelerim osmanlıya sığınmışlar o günden bu güne burdayız. babam çok deli türk milliyetçisidir,bana alparslan türkeşin kızının adını koyacak kadar koyu ülkücüdür.ama ben değilim.
biz hepimiz (çeçen çerkez laz arnavut türkmen kürt vs) bu topraklarda yaşıyoruz, bu ülke için çalışıyoruz didiniyor üretiyor yoruluyor bu ülkenin daha iyiye gitmesini daha güzele ulaşmasını can-ı gönülden istiyoruz neden bizi türkleştirmeye çalışıyorsunuz? ben türk olunca sizler daha mı iyi hissedeceksiniz? bu ülkenin vatandaşıyım ama yer yüzünde nereye gidersem gideyim soranlara çeçenim derim,çünkü çeçenim. sadece etnik kökenlere saygı istiyorum, kürt kürttür çerkez çerkezdir. kimseyi olmadığı bişey olmaya zorlamayın
Benim fikrimde Sarigül ün CHP nin basina gelmesi durumunda CHP nin hepten düsecegi..
Belki CHP icindeki muhalifler engel olur ve bir baska aday cikarir ama bana kalirsa en az % 60 Sarigül ü getirecekler..
Zaten CHP nin ana kadro degismedikce CHP den ne köy olur ne kasaba...
Bunu kendi öngörünüzmüş gibi yazıp kaydedin demeniz:))))
Bu yıllaaaaaar öncesinin bir projesidir, yeni birşey değil, bilen zaten bilir
Benim fikrimde Sarigül ün CHP nin basina gelmesi durumunda CHP nin hepten düsecegi..
Belki CHP icindeki muhalifler engel olur ve bir baska aday cikarir ama bana kalirsa en az % 60 Sarigül ü getirecekler..
Zaten CHP nin ana kadro degismedikce CHP den ne köy olur ne kasaba...
Weiss den başka kimsenin sokak dediğini duymadım valla o kadar kişi takip ediyorum hiç kimse de böyle bir şey yok
işte bu üslübunuz çok yanlış lütfen biraz saygı ve tahamül
RTE nin iddiali konusmalari, herkese kafa tutmasi, biz boyle gucluyuz biz oyle iyiyiz demesi insanlarin hosuna gidiyor
İsrail'e kafa tuttugunda herkes nasil zevkten dort kose olmustu
İnsanlar bunu seviyor iste
Hayırlı olur inşallah ablacım.
Bencede.
CHP dürüst siyaset istiyorsa Muharrem ince demeli.
Zaten bütün tezarühatlarda Recep Tayyip Erdoğan deniliyor.
ya canım hepimizin öyle
hatta yarın belki evlenceğimiz adam koyu akp li olcak , yada chp li yada bilmem neli adına her ne dersen artık,
yani onların karşısına geçip sen cahilsin sen bilmem nesin diyebilir miyiz
bence diyemeyiz
yani birazda bu yönden baksak keşke bakabilsek..
birileri ayrıştırmak için çabalıyorsa neden biz çanak tutalım..
aynı geminin yolcularıyız, hepimiz bu ülkeye muhtacız,
chp de gelse başa akp de hepimiz aynı topraklarda yaşamaya devam edeceğiz
bak bilmiyorsan öğren. cumhuriyet dönemi, cumhuriyetin kurulduğu günden bu güne kadar olan dönemdir. seçim hıncını benden çıkarmaya çalışma. Allahtan kork. açık bariz iftira atıyorsun. senden korkmuyorum. boşuna yorma kendini. iftira atmanın bedelini iki tarafta da ödeyemezsin..
Deniz Baykal'ı arar oldum. Adam iyi yapıyordu muhalefeti.
İftira?????Sen değil misin Cumhuriyet Dönemi daha çok çalmışlardır diyen.Lafının eri ol azıcık.Öbür tarafı karıştırma hiç karıştıracaksan illa iftirayı atan insanlara hırsız diye sensin.Onu sen düşün.Sana mahkeme yolları yarın açılır hadi otur bunu düşün hayırlı olsun şimdiden.Mesajın geçmiş sayfalarda gün gibi ortada ben fesatmışım değilmişim hadi bakalım.Cumhuriyet döneminden kastın neyse onu yaz ama yapamazsın iyicene batırdın.Kimi kastettin bunlardan daha fazla çalmışlardır derken hadi yaz.bak bilmiyorsan öğren. cumhuriyet dönemi, cumhuriyetin kurulduğu günden bu güne kadar olan dönemdir. seçim hıncını benden çıkarmaya çalışma. Allahtan kork. açık bariz iftira atıyorsun. senden korkmuyorum. boşuna yorma kendini. iftira atmanın bedelini iki tarafta da ödeyemezsin..
Neyi yanlış üslubumun? Bilinçli mi demek zorundayım? Hakaret etmiyorum, Aziz nesin gibi aptal demiyorum. Sadece bilinçsiz diyorum. Bu kadar rahatsız olmayın. Ben verdiğim parti hakkında yapılan yargılardan rahatsız olmuyorum. Azıcık rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?