bende görmemeye çalışıyorum ama mümkün mü
içim acıdı şu an resmen bir parti uğruna ne hallere düştük ,
ki eminim hepimizin sevgilisi , eşi ,dostu bir yakını sevdiği bir arkadaşı ya akp lidir ya chp lidir ya bilmem nelidir ..
ne gerek var dı bunlara çok üzüldüm şu an valla..
dünya kupasında ellerine bayrakları alıp Türkiye Türkiye diye coşan eğlenen de bizlerdik
ve çok antipatik
çok daha değerli vekilleri var aslında
niye sarıgülü düşünüyolar ki
Tv de dediler bunu. Akpnin kazandığı yerlere gitsen kim kazandi desen baskanin adini bile bilmezler dedi.
Kesinlikle basarinin tek sahibi rte bence. Adam iyi laf yapiyor guclu görünüyor. Duyulmak isteneni soyluyor hooop bitti iste.
ben facebook ta acilan gruplarda ve insanlarin kendi aralarinda yaptigi konusmalarda yasasin Osmanli geliyor denildigini cok duydum
İnsanimiz bunu istiyor
Tek adam olsun istiyor
Bence RTE bunu cok iyi basariyor
Cunku tanidigim akpli insanlar "melih belediye baskani olacak adam degil de iste RTE icin oy veriyoruz" diyor
Ben duyduklarimi soyluyorum
Cunku aslinda melih gokcekten daha cok RTE nin etkili oldugunu biliyorlar
Gözyummalarınıza.neye hayret ediyorsun.
.................
Tebrik ederim davranışınızdan ötürü.
hemde ne güvensizlik.Ne kadar acı değil mi? Daha önceden böyle bir güvensizliğimiz var mıydı seçimlere? Ben hatırlamıyorum. Oyumuzu kullanırdık, evimize giderdik, alırdık sonuçları tv'den..Öyle bir güvensizlik ortamı yaratıldı ki, sandıkların başından ayrılamıyoruz.
Cidden pek "ak-pak" oluyor bu seçimler..Tertemiz, tek bir leke yok.
O yüzden birileri hanya diyor diğeri konya.
Bana göre de yine hile hurda kol geziyor, yarın bunlar ortaya çıktığında ve insanlar sokağa döküldüğünde, sen "baaaağk ben demiştim" demek için yazıyorsun aynı şeyleri temcit pilavı gibi. Hadi bakalım, hangimizin senaryosu gerçekleşecek.
Bak eskişehir belediye başkanı açıklama yapıyor, eskişehirde bir ton mahallede elektrik yok. Yine torba torba çalınan oylardan bahsediliyor.
Ama sana göre her şey hayal dünyasından ibaret.
görüşünüze katılıyorum biri başa gelecekse o Muharrem İnce olmalı.
Hayırlı olur inşallah ablacım.bizim burada akepe kazandı,2. benim partim.3. chp.yarın sabah akepe'li arkadaşlarımı arayıp tebrik edeceğim.
Bencede.Muharrem İNCE çok daha değerlidir bana göre
Tv de dediler bunu. Akpnin kazandığı yerlere gitsen kim kazandi desen baskanin adini bile bilmezler dedi.
Kesinlikle basarinin tek sahibi rte bence. Adam iyi laf yapiyor guclu görünüyor. Duyulmak isteneni soyluyor hooop bitti iste.
Ezilmiş edebiyatı deyip tepki alıyorum. Sonra tepkiler de ezilmiş edebiyatı oluyor. Benim hor gördüğüm falan yok. Tüm sülalem masterlı insanlar değil. Ilkokulu bitirmeyeni de var. Bu başka mesele, AKP seçmenlerinin çoğunluğu bilinçsiz o ayrı mesele. Edebiyata gitmek sadece komik oluyor.
Güçlünün parçası olma çabası derken tam da bunu kastediyordum.RTE nin iddiali konusmalari, herkese kafa tutmasi, biz boyle gucluyuz biz oyle iyiyiz demesi insanlarin hosuna gidiyor
İsrail'e kafa tuttugunda herkes nasil zevkten dort kose olmustu
İnsanlar bunu seviyor iste
Bakin kaydedin bu yazimi önümüzde ki günler de ne olacak!
Sonrasinda Kilicdaroglu CHP nin basindan indirilip yerine Sarigül getirilecek..
Bunun sonuclari nasil olur zamanla görecegiz ama ben büyük hata olacagi kanisindayim..
işte bu üslübunuz çok yanlış lütfen biraz saygı ve tahamül
hemde ne güvensizlik.
aslında değil televizyonlardaki kesin sonuç ortaya çıktığında ona bile güvenemeyeceğimi düşünüyorum.
aslında bu artık iktidar mücadelesini falan da aştı, rekabet falan değil bu yani.
ama sen ne olduğunu benden daha iyi biliyorsun med o yüzden açık açık yazmayacağım.
ama olmayacaktır tabi ki Sarıgül gelecek genel başkandır bana göre.
ben facebook ta acilan gruplarda ve insanlarin kendi aralarinda yaptigi konusmalarda yasasin Osmanli geliyor denildigini cok duydum
İnsanimiz bunu istiyor
Tek adam olsun istiyor
Bence RTE bunu cok iyi basariyor
Cunku tanidigim akpli insanlar "melih belediye baskani olacak adam degil de iste RTE icin oy veriyoruz" diyor
Ben duyduklarimi soyluyorum
Cunku aslinda melih gokcekten daha cok RTE nin etkili oldugunu biliyorlar
Ya ben yerel seçimde oy verdim 2009 yılında.Sevgilim AKP'yi destekleyecekti,oy kullanabilseydi.Ha keza,dedem,anneannem,annem de destekledi öncesinde.
Diyorum,en iyi arkadaşlarım CHP'li...Nerde yaşıyorum bilemedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?