- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 988
- 363
ve çok antipatik
çok daha değerli vekilleri var aslında
niye sarıgülü düşünüyolar ki
Muharrem İNCE çok daha değerlidir bana göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve çok antipatik
bizim burada akepe kazandı,2. benim partim.3. chp.yarın sabah akepe'li arkadaşlarımı arayıp tebrik edeceğim.![]()
Daha kesin değil, şehir merkezleri kırsaldan oylar gelecek diyor, erken sevinmeyin falan dedi... İsmet paşa dan örnek verdi...
Hem de açık ara kazandık dedi :26:
Arkadaslar yaa insanlar "TEK ADAM" olmasını seviyor gibi geldi bana
Siz ne dusunuyorsunuz?
Biz Osmanlıdan geliyoruz, 623 yıl dile kolay
Aziz Babuşçu konuşma yapıyor insanlar RTE diye slogan atıyor
Belediye başkanları kazanıyor, konvoy yapıp nakaratı RTE olan seçim şarkısını çalıyor herkes
Yerel seçim sonuçları açıklandıkça yaşasıN RTEnaraları atılıyor
Ortada bir parti yok tek adam var sanki RTE
Halkımız tek adam olmasını seviyor bence
İddialı konuşan, kafa tutan, sert cıkıslar yapan tek adamı seviyor
Onun gücünü seviyor
Bu nedenle basarılı oluyor diye dusunuyorum
Bakin kaydedin bu yazimi önümüzde ki günler de ne olacak!
Ankara yi azemi % 10 farkla AKP alacak, Istanbulu daha büyük bir farkla AKP alacak.
Izmiri CHP alacak..
YSK nin resmi sonucu su götürmez zira bu secimler her secimden daha kontrol altinda yapildi..
Yarin saibe, hile iddeasi ile kargasa cikarilacak ama bir iki gün yakip yikip susacaklar, yapabilecekleri birsey yok cünkü halk kararini verdi..Rabbimden dilegim insallah can kaybi olmaz, zira birileri insanlara sokaga salip kargasa cikariyor ne olsa giden can kendilerinden degil..Sonra vah gidene oluyor..
Sonrasinda Kilicdaroglu CHP nin basindan indirilip yerine Sarigül getirilecek..
Bunun sonuclari nasil olur zamanla görecegiz ama ben büyük hata olacagi kanisindayim..
Ben tarihçiyim kıvırma bana Cumhuriyet dönemi hangi dönemdir bilirim.Sen özür dilemezsen seni şikayet edeceğim gerçekten hadi bakalım gül sen gül.
En güzeli bacım...ahahahaaaoyum tuncere veriyoruuuuuuummm
![]()
Muharrem İNCE çok daha değerlidir bana göre
daha önce de böyle öngördüğünüz şeyler olmuştu,göreceksiniz falan diyordunuz.
merak ediyorum içinize falan mı doğuyor bunlar?
ki %10 fark falan oldukça fazla geldi de bana merak ettim.
insan olarak istediğim yerde yaşama hakkına sahibimde ondan. 1800lerin sonunda komünist rusların kıyımından kaçan dedelerim osmanlıya sığınmışlar o günden bu güne burdayız. babam çok deli türk milliyetçisidir,bana alparslan türkeşin kızının adını koyacak kadar koyu ülkücüdür.ama ben değilim.madem çeçensiniz anayasamıza saçmalık diyorsunuz neden halen türkiyede yaşıyorsunuz?
bu sandıklar resmi olarak kayda alınmıyor mu? resmi bir sonuç yayınlanmayacak mı?
iki taraf ta konuşuyo ama dejavu
sadece akp değil
ben hepsine tepkiliyim
bence de hiçbiri konuşmasın
herkes sonucu beklesin
herkes çıkmış biz aldık diyo
daha tüm sandıklar açılmadı ki
Genelleme yapmıyorum kesinlikle. Ama sizlere de ayrı bir hayret ediyorum o ayrı.
Evet herkes bir şeyler yaptı. Artık değişse bu ülkenin kaderi?
Seni mahkemeye veririm lafını bil konuş kim çalmış Cumhuriyet dönemi bana söyler misin?
ve çok antipatik
Tv de dediler bunu. Akpnin kazandığı yerlere gitsen kim kazandi desen baskanin adini bile bilmezler dedi.
Kesinlikle basarinin tek sahibi rte bence. Adam iyi laf yapiyor guclu görünüyor. Duyulmak isteneni soyluyor hooop bitti iste.