2014 Seçim Sonuçları

2009 da k. Kılıçtaroğlu kazandık demiş ist. Kutlama yapmışlar sonra oturmuşlar aşağıya
 
Azcık okuyayım dedim ama seviye yerlere düşmüş resmen. Beddua falan hiç hoş değil

Bu arada Trabzon'u da AKP alıyor ama elektrikler kesilmedi Mercani haber ajansından duyurulur.
 
bana göre ve yılmaz büyükerşen'in ne kadar sevildiğini bildiğim için sanki fark çok az gibi geliyor.
fark %10 civarı olur gibi geliyordu bana
 

Yaptığın şey benim verdiğim örneği savunmak oldu hemen. Benim onu öne sürmemdeki maksat neydi. Tartışılmadan edilmeden anında kanun çıkarabiliyor. Akşamları inip marketten içki almam zaten ama müdahale hoşuma gitmiyor. İçkimi topluca alır dolapta tutarım ben. Keşke polise şiyaet etseydiniz o serserileri.

Eğitim sistemindeki yeni düzenleme nasıl bu kadar çabuk olabildi. Şimdi bana yine sistemi savunma bence altı bomboş sistem ama senin beğendiğin tarafları vardır. Konumuz o değil yine. Kendi kafasından kanun uydurması. Kimsenin ben istemiyorum diyememesi.

Demokrasi kavramı bu değil. diktatörlükle yönetilen yerler bu olur. Başbakan yeni uygulama getirir uygulamanın avantajları anlatılır aaa mikemmelmiş dersin biter. Peki bunu istemeyenler? Dediğim gibi demokrasi çoğunluğun iktidarı değildir. Çoğunluğun istediği bir uygulama bir kişinin haklarını ihlal ediyorsa uygulanamaz.

Sattıklarını da bul bulmuşken. Senin söylediklerin maddi çıkarlar benimkiler daha soyut farkında mısın. Temel hak ve özgürlüklerden bahsediyorm.
 
Son düzenleme:

Pardonda içipte evinizin önünde bunu yapanlar saat 10 dan önce de alkol alıp bunu yaparlar şikayet edersin böyle kişiler var diye genellemenin mantığı nedir. Olamaz mı o saatte içki alıp içemez miyiz zaten yazık hava geç kararıyor saat 10 birşey değil yani ayrıca sokaklara konulan masaları var restoranların onları da yasakladırlar neden? Valla siz yazın neler kattıklarını biz de neler götürdüklerini yazalım nitekim 12 seneden bahsediyoruz neler olurdu neler. Yol, köprü metro ayağına özgürlüklerimiz elden gidiyor, oy vermiyoruz diye yapılmayan kalmıyor, kızlı erkekli evde kalanları ihbar etmekten, gençlerimizi öldüren polislere emri ben verdim demeye, gözleri ile görmediği halde bir çocuğa iftira atmaya, bir çocupunu kaybeden anneyi milleti yuhalatmaya, gözü çıkan, beyni işlevini yitiren ölen çocuklar ama ne önemi var yol köprü yaptı ya yeter de artar bile dimi. Tabii. Nasılda teröristti o insanlar ne acıklı ki gerçek teröristler pkk bayrakları açabiliyorlar apo posterleri asabiliyorlar ama polis yok ortada.
 
ysknın sonuçlarını görmeden hiçbirşeye inanmıycam

herkes biz aldık diyo
tüm sonuçlar açıklanmadan neden böyle çıkıyolar ki
iki taraf ta yapıyo bunu
 

bence tartışmak ne size nede bana birşey katmayacak .şöyle kapatalım olayı sağduyu derken sandıktan çıkana saygı duymak ne dersiniz sağ duyulumusunuz
 
İnşallah çocuklarımı Mansur Yavaş Ankara'sına doğururum..

edit: nişanımla yerel seçimlerin denk gelmesinin gazına geldim..
Yorumumu yapayım; Dereyi görmeden paçayı sıvadı bizim başkan, inşallah hilelerin kurbanı olmaz. Ankara şu kara gölgeden kurtulur umarım..
 
Son düzenleme:
Bir Hüseyin Çelik'in konuşmadığı kalmıştı o da konuştu. Örgütlenmişler galiba hep bir ağızdan aynı şeyleri söylüyorlar.. Ne aceleleri var anlamadım. Zaten bugünü bekliyorlardı eee sırada kim var?
 
bu elektirik kesildi oylar çalınıyor muhabbeti bana komik geliyor açıkçası.
sandıkların başında her partiden adamlar yok mu, bu adamlar ne iş yapıyor, uyuyor mu?

zaten liderleri yapılması gerekeni söyledi. oturulan sandığı kim nasıl alabilir?
 
Vallaha nasıl müslümanız nasıl bir ülkeysek içki saati kısıtlandı herkeeess içki içer oldu saat 10dan sonra ! ​Bir şey demek istemiyorum çünkü geniş bakıp düşünemiyorsunuz.
 
Her şeyi bir yere kadar anlarım da, sayım bitmeden konuşma yapıp zaferini ilan etmek de nedir arkadaş ya.. Az bi durun.
 
Huseyin celik: biz rakiplerimizin hezimetleriyle alay etmicek kadar iyiyiz.



Hahah tam ustune geldi bak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…