- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
emeklilik yaşını yükselttiler ewet ama kılıçdaroğlu ssk yı soyduğu için dewlei borçlandırdığı için akpnin arkasını temizlemek için izlediği bir yoldu...
o yüzden millete artık gününü doldursada yaş sınırı getirdi... bu kılıçdaroğlu yüzünden istedi...
gelelim maaş olayına ewet orda haklısınız asgari ücret inanılmaz derecede az, ben de asgari ücretle çalışıyorum nişanlımda ve ne yazıkki bu konuya çözüm üretemediler... bunda size katılıyorum tabikii.... ve ne akla hizmet bunun bu durumda olup 3 çocuk istemesi vs bunlara bende sinir oluyorum...
tabi başbakanın hataları war ben sadece türkiyede yaptığı hizmetlr için konuştum...
bilemiorum ya artık hiçbir parti hile yapmaz inşallah.
fırtına yagmur hiçbirşey yok
Hava derken?..........
Ya tabiki cihan ajans gene ortaligi karistiracak arastirsaniza yahuuu cihan ajans kime bagli?????
kafamiz karisiyor yazicaginiza arastirin gercekleri görün artik cemaat örgütü herzamanki gibi ortaligi karistirmak istiyor masustan basa basa gösteriyor sonuclari!!!! burdan bakin
http://www.ensonhaber.com/istanbulda-iki-farkli-sonuc-2014-03-30.html
Benim kafam feci karışık..Gerçekten sonuçlar açıklanmadan öğrenemeyeceğiz sanırım gerçeği..
Ama eğer istanbul ve ankarayı yavaş ve sarıgül alırsa evde tek başıma parti vericem..
alamazlarsa yas tutucam
Ok, sana zahmet uyarmaya devam et görevlileri, kimse ayrılmasın sandıktan
ya biz bi yerde yanlış yapıyoruz ama nerde?normalde o ses tapelerinden sonra nefretin olması gerekiyordu ama nasıl sevgileri artıyo anlamıyorum ya çıldıracam yakında az kaldı
Hiç birşey yok canım zaten Eskişehir'de elektrik kabloları yerin altından gider.Burada havaya bağlı elektrik kesilmez.Nedeni belli.
bilemiorum ya artık hiçbir parti hile yapmaz inşallah.
kar veya fırtına var mı yani neden kesiliyor diye.
Evet............
Bu kadar çok yerde elektriklerin kesilmesi normal mi?
Burda da elektrik kesintisi yok..Olmadı yani hiç..İzmirdeyim.
Ama twitter da ilceden degil direk ankaradan bahsediyor :44::44:
bende gelimi bacım
İtinayla............
aus lütfen taraflı yayınların secım oranlarını paylaşma ya editörsün sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?