Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankara ve istanbul da bir gün izmir gibi olacak mı yahu o günleri görecek miyiz...
sesli güldüm buna .
Hepiniz gelin balım
Çok mersi
Başka nerde kesildi ya? Yine mi buna başvuruluyor
![]()
Melih Gökçek konuşuyor![]()
Ama niye öyle diyorsun onlar yoool yaptııııı, marmaray yaptııııı, köprü yaptıııı
Mazallah İzmir gibi olduktan sonra Ankara ve İstanbul da köy olur İzmir gibi, nerde yaşayacağız sonra![]()
Te Allahim akpnin istanbulunda hic gecekondu yok :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir taraf AA manipülasyon yapıyor diyor bir taraf Cihan![]()
Nerde? Beyazda mı? Ne diyor de bakim, o kanal yok bende![]()
e tabii bir yerden sonra gülmekten başka çareniz kalmıyor.. hayat gülünce güzel:)
Nerde? Beyazda mı? Ne diyor de bakim, o kanal yok bende![]()
bence de. en azından farklı bir parti gelsin bakalım neler olacak.
ewet bu durumda haklısınız tabikiii..... yalnız chp ssk yı soydu bunu herkes biliyor...
ama şunu da düşünmek lazım yani akp olmazsa türkiye daha kötüye gider diye düşünüyorum....
ama başımızda bi chp olsa acaba neler olurdu daha mı iyi olurdu yoksa kötü mü olurdu diyede düşünmekten kendimi alamıyorum.....
aslında bi 5 yılda chp denense iyi olurdu...
tamam ben akp ye werdim ama chp yi de merk ediyordum...
Melih Gökçek konuşuyor![]()
Bakın sizler çok fazla maddi şeyler başbakanı destekliyorsunuz farkında mısın. Türkiyeye yaptığı hizmetler diyorsun. Yol, köprü, metro, vs vs. Biz daha temel beklentiler içerisindeyiz. Temel hak ve özgürlüklerimizin peşindeyiz.
Sen 850 lira maaş alırken ordan milyon dolarlar gdiyor. E canım benim o köprü senin benim ne işimize yaradı. İstemiyorum ya. Bodrum yolunu uçak pisti gibi yapmış. Aferiiin zenginler geçicek ya. Hizmet hep batıya. Hep görüntü bunlar. Türkiyenin finans merkezini bankaların genel müdürlüklerini ankaradan istanbula taşı. sonra de ki istanbul çok kalabalık 3. köprü lazım. Bana lazım değil ki. Devlete ait tüm işletmeler satıldı.
Ayda evimize girecek 2bin lira. Kredi borçları kiralar İstanbul da zaten normal düzeyde yaşamak için bir eve 3500 tl girmesi gerekiyor.
Savunulan maddi şeylerin de altı hep boş çıkıyor.
umarım o kadar yozlaşmazlar..
Valla hiç bişey belli değil şu an..Ama yavaş açıklama yaptı kendi ağzıyla ya, o kafamı karıştırdı benim:26: