böyle birşeyin yapılması mümkün mü ki seçim sonuçları merkezden geliyor itiraz direkt merkezden gelmez mi zaten öndeydi en baştan diye. Yani bir kanal herhangi bir partiy kafasına göre merkezden bağımsız farklı gösterebilir mi mesela foxa göre ak parti ve chp küsüratlarla yarışıyor. :26:
Haha canim ya ne guzel demissin pek seviyolar izmire camur atmayi :) aziz baskan onde beklendigi gibi halkin adami :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz foxdan bakıyoruz canım :26:
sinema izler gibi valla
köy olsun da akp almasın
evde bölünme yaşıyoruz
tüm dualarım mansur yavasla insallah günün sonunda biz gülecegiz ankara ile istanbulu alırsak akp nin sonudur bu
gayet normal..........
hava nasıl peki?
Benim kafam feci karışık..Gerçekten sonuçlar açıklanmadan öğrenemeyeceğiz sanırım gerçeği..
Ama eğer istanbul ve ankarayı yavaş ve sarıgül alırsa evde tek başıma parti vericem..
alamazlarsa yas tutucam
Benim kafam feci karışık..Gerçekten sonuçlar açıklanmadan öğrenemeyeceğiz sanırım gerçeği..
Ama eğer istanbul ve ankarayı yavaş ve sarıgül alırsa evde tek başıma parti vericem..
alamazlarsa yas tutucam
ya biz bi yerde yanlış yapıyoruz ama nerde?normalde o ses tapelerinden sonra nefretin olması gerekiyordu ama nasıl sevgileri artıyo anlamıyorum ya çıldıracam yakında az kaldı
Bu ulkede hala acliktan ölen bebekler var .
Saka mi bu yorumunuz?
Çankaya ilçesi için açıklama yaptı Mansur Yavaş %50 ve üzeri oy alacağımız kesinleşti bu ilçede dedi biliyorsunuz Çankaya da hükümetin kalbi çok önemli bir ilçe. Ankara genelinde oylama devam ediyor daha belli değil.
İzmir' in acısı büyük oluyor ondandır :))
Tek ümidim Ankara. Ankara giderse yiyebilecekleri en büyük darbelerden biri..
Büyük bir darbedir canım. Montaj değil gerçek olcak İnşalllaaaaaaaaaaahhhhh :))))))))
Köye dönüşse bile (ki siz kendinizi böyle mi rahatlatıp kandırıyorsunuz, kıyaaamam) , onurlu , başı dik olarak devam edecek İzmirliler hayatına.
Siz hiç canınızı sıkmayın.
Selametle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?