- Emoji Skoru
- 309
- Puanlar
- 198
Chp nin cemaatle olan ilişkisi eleştirecek varsa o da en son insanlar akp liler bence
Ben de onu diyorum, neden acaba
Kanallarda görünen oranlarda büyük yanlışlık var..Demedi demeyin, bir şey dönüyor..
Yolcu hicc yorma kendi bosver bosver :)) Simdi biraz anlayisla karsilamak lazim:)) Hezimet büyük birazdan secmene hakaret faslida gelir:)))))))
Ahahahahhah oku eglen:))))))))))))))))))))
halk tvye güvenilir mi bilmiyorum
ama foxa güveniyordum ya
hangisi doğru ki şimdi :26:
mersinde mhp önde foxta.
hakaret etmek istersek önce sana geliriz kanka sen merak etme nasıl olsa cok ıyı bılıyosun sen küfür etmeyi
ya cemaat açıkladı diye biliyorum chp le anlaşmamışlar sanki öyle diyorlardı
Ön yargılı değilim canım.Ya da elimde değil yapıyorsam da.Genelleme değil tabi ki ama benim içimde 93te Sivas çok talihsiz bir yere yerleşti bu değişmedi bir türlü.Elimde değil gerçekten.
ama akp adamların yamuk yaptığını görünce oya moya bakmadan tekmeyi bastı. chp cemaatle sırf akp ters düştüğü için birlik oldular. ve tabanı cemaatten nefret ettiği halde.. kılıçdaroğlunun başı çok ağrıyacak:)
Oy oranı farkı öyle böyle değil.
ya cemaat açıkladı diye biliyorum chp le anlaşmamışlar sanki öyle diyorlardı
bende fox un yancı olduğunu düşünüyorum onlar akp ye karşılar çünkü
o fasıl bir kaç sayfa önce başladı. hatta ikinci üyelik alıp hırslarını oradan çıkarmaya çalışıyorlar. üzülmemek elde değil:) şaka şaka hiç de üzülmüyorum. bu milleti aptal yerine koyarsanız aha böyle şaftınız kayar:)
O değil de akp alırsa artık bir ay seçim şaibeliydi hikayeleri dinleriz
şimdiden içimi sıkıntılar bastı, ne hikayeler uyduracaklar ki erkenden başladılar uydurmaya vakit kaybetmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?