- Emoji Skoru
- 1.437
- Puanlar
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harita yıllardır aynı, doğu ve iç kesim, karadenizin çoğu sarı
kıyılar kırmızı
karşı olduklarını biliyorumda niye yalan haber yapıyorlar amaç ne onu anlamıyorum
onlar chp önde diyince öyle mi çıkacak sanki
yarın gerçek anlaşılmıcak mı :26:
Dönseniz ne olacak derslere.Millet soruları önceden alıyor.Torpille sınavsız yerleşiyor.Bakınız:yine emek hırsızlığı;ygs de şifreleme taktiği cevap anahtarında.
hacı gel biz kpssye geri dönelim ya yine ders yalan oldu seçim yüzünden![]()
Biliyorum bu dediğini canım.Sen üstüne alınma serzenişlerimi.Hoş gör beni.
.off bu millet neden akıllanmıyor hala.
Stockholm sendromlu musunuz nedir?
muneye sor bakayım ben miymişim?
habersiz bırakma beni, üzülürüm![]()
ya cemaat açıkladı diye biliyorum chp le anlaşmamışlar sanki öyle diyorlardı![]()
Dönseniz ne olacak derslere.Millet soruları önceden alıyor.Torpille sınavsız yerleşiyor.Bakınız:yine emek hırsızlığı;ygs de şifreleme taktiği cevap anahtarında.
son 11 yılda yapılan hizmetler, 80 yılda yapılmadığına göre, yapılmayan hizmetlerin paraları kimlerin cebine girdi????
Bu sorunun cevabını düşünen hiç yok...
Akp yine birinci olacakk!!!!!!!!!!
AH sosyolog canım halk resmin tümüne bakıyor ayrıntılarına deyil . sana uzun uzun yazmak isterdim ama yeri ve zamanı değil..keşke ülkemde senin dediklerinde olsa ama işte her şey dört dörtük olmuyor malesef ..
AKP seçmeni olarak tablodan gurur duyuyorum.)) devrilir bu hükümet diyenlere aleni cevabimizi sandikta verdik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben ben olmadığımı bıldıgıme gore sormama gerek yok hadi by sana![]()