hahah Umut fakirin ekmeğievet morallerini bozmuyorlar
Cihan haber ajansına saatlerdir siber saldırı var. Veriler yüklenemiyor diyorlar
siz işbirliği yaparken bişey yoktu amahem yapabılır allah allah chp liler dinsiz donsuz mu?
Chp nin cemaatle olan ilişkisi eleştirecek varsa o da en son insanlar akp liler bence
Cihan haber ajansına saatlerdir siber saldırı var. Veriler yüklenemiyor diyorlar
Ben ondan bahsetmiyorum ki, kayseri mv i neden istifa etti diyorum, muamma..
Her kanal ayrı telden çalıyor şu an.
Enteresan yani. Tuhaf bir şeyler dönüyor..
Mesela istanbul için Mustafa Sarıgül 1 puan önde görünüyor..Doğan haber ajansına göre..Şu an güncellenmiş..
Ben de onu diyorum, neden acaba
Kanallarda görünen oranlarda büyük yanlışlık var..Demedi demeyin, bir şey dönüyor..
SOSYOLOG CANIM .İnsanlar öldükden sonra hesap vereceklerini bildikleri için böyle veriyorlar oylarınıgörmüyorlar diyorsun ama onlarda belki sana görmüyorlarmı diyor
bana sakın hırsızlık deme . sizlerin verdigi parti hırsızlık yapmıyormu diye sormayım .(bu hırsızlıgı tastiledigim anlamına gelmesin ).
hahahasüper ya
beraber elele kolkola ülkeyi batırdıkları zaman iyilerdi de cıkarları ters düsüverince inde yasayan cete, paralel devlet oluverdi cemaat hemmen...
Yolcu hicc yorma kendi bosver bosver :)) Simdi biraz anlayisla karsilamak lazim:)) Hezimet büyük birazdan secmene hakaret faslida gelir:)))))))
Ahahahahhah oku eglen:))))))))))))))))))))
Yolcu hicc yorma kendi bosver bosver :)) Simdi biraz anlayisla karsilamak lazim:)) Hezimet büyük birazdan secmene hakaret faslida gelir:)))))))
Sonuclar neden bu kadar farkli ya... Foxu izliyorduk, esim istanbulda chp önde diye sevindi ama diger tüm kanallarda akp önde...
kafamiz karisti
acaba cemaat mi yamuk yaptı yoksa akp mi yaptı orasını bilemiyoruz tabı
Sonuclar neden bu kadar farkli ya... Foxu izliyorduk, esim istanbulda chp önde diye sevindi ama diger tüm kanallarda akp önde...
kafamiz karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?