Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir oyları sayamadılar.
chp biz kazandık diyor ama rakamlarda akp önden gidiyor. nasıl iş bu anlamadım ben.
gene de olumlu düşünmek istiyorum.
başından beri mansur yavaş doğru yansıtılmıyor diye söyleniyor..akp ye medyaya bakarsak çoktan kutlama yapıldı balkon konuşmasıda oldu zaten...geldiğimiz noktada mansur yavaşın haklı olduğu ortaya çıktı.ve öndeyim diyorsa ben ona inanıyorum...ve diliyorum ki Allah yanıltmasın..
seyranbağlarında tomalar falan varmış. kimi kimden koruyorsa...
başından beri mansur yavaş doğru yansıtılmıyor diye söyleniyor..akp ye medyaya bakarsak çoktan kutlama yapıldı balkon konuşmasıda oldu zaten...geldiğimiz noktada mansur yavaşın haklı olduğu ortaya çıktı.ve öndeyim diyorsa ben ona inanıyorum...ve diliyorum ki Allah yanıltmasın..
Evet..manipüle edenler ortada...
o kadar iş çevirdiler med oylara millet sahip çıkmasa ne olacaktı düşündükçe kafayı yiyorum...
Yalnız Ankaraya daldık ama istanbulda da olaylar karışmış durumdaymış..Millet nöbet tutuyor sandık başında..
10 kere sayılıyor çıkan sonuçlar, tabi chpnin oyları geçersiz sayılarak.
o kadar iş çevirdiler med oylara millet sahip çıkmasa ne olacaktı düşündükçe kafayı yiyorum...
Yalnız Ankaraya daldık ama istanbulda da olaylar karışmış durumdaymış..Millet nöbet tutuyor sandık başında..
10 kere sayılıyor çıkan sonuçlar, tabi chpnin oyları geçersiz sayılarak.
evet kadıköyde bi arkadaşım bi liseye gitti şimdi yardım çağrısı üzerine, ne günlere kaldık :26: