Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm bu 2 ismin anlmları ne ben çokbeğendim özellikle musab 'ı benmde oğlum olcak mış değişmesse tabi anlamları ney ?arkadaşlar bende oğluma isim arıyorum. daha doğrusu netleştiremedik daha. şimdilik Musab ve Yasir arasında kaldık. eşimde bende öğretmeniz bu yüzden islamın ilk öğretmeni olan musab ı düşünmüştük. sonra Yasiri önerdi bir arkadaş. bilemedik gitti. :44:
arkadaşlar bende oğluma isim arıyorum. daha doğrusu netleştiremedik daha. şimdilik Musab ve Yasir arasında kaldık. eşimde bende öğretmeniz bu yüzden islamın ilk öğretmeni olan musab ı düşünmüştük. sonra Yasiri önerdi bir arkadaş. bilemedik gitti. :44:
merhaba arkadaşım, ilk oğlunun adı çok güzelmiş, adıyla büyüsün.. berktuğa uygun göktuğ olabilir.. bi arkadaşımın ikizleri var isimleri berktuğ ve göktuğ ...Batuhan güzelmiş :) Karışmaz merak etme ben de berktuğ (ilk oğlum) uygun bir isim arıyorum ikincisi de erkek olacak kısmetse :))
canm bu 2 ismin anlmları ne ben çokbeğendim özellikle musab 'ı benmde oğlum olcak mış değişmesse tabi anlamları ney ?
Dini isimleri bende çok seviyorum. musabı bende düşündüm ama telafuzu zor gibi dedi herkes. bende ENSAR TUĞRUL düşünüyorum nasıl?
bence güzel herkes isimlere birşey söylüyor. musab içn bir tanıdığım ne dedi biliyor musunuz? ekmek musab çarpsın dersin ya onun gibi birşey melek bu dedi. ben kaldım öyle tövbe tövbe dedim yani... telaffuzu zor bir isim evet ama ben çok seviyorum nedense yada ilk bu ismi düşünmüş olmamdan kaynaklanıypr sanırım
kardeşimin söyledikleri; mehmet akif, ömer akif, ubeydullah, huzeyfe, seyid ali diye gidiyor...
merhaba arkadaşım, ilk oğlunun adı çok güzelmiş, adıyla büyüsün.. berktuğa uygun göktuğ olabilir.. bi arkadaşımın ikizleri var isimleri berktuğ ve göktuğ ...
ne güzel çocuklarınıza isim seçebiliyorsunuz bizim kız olursa naciye veya sebahat erkek olursa celal( hiç istemediğim ve anlam olarak beğenmediğim isimler((
Hmm anladim o zaman size pek laf dusmuyor abinin ismi koymasi kardesini kabullenmesi acisindan buyuk bir adim, tabi ki sizin yonlendirmenizle ona bu hakki taniyabilirsiniz benceGöktuğ'u bir arkadaşım daha söylemişti ama abimiz beğenmedi.Malum kıskançlıklar başladı biraz kardeşimin adını ben koyarım diyor:)