• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

günaydın güzel anne adayları.nasılsınız .bu gün ben ve dün dahil çok sinirliyim bütün vücudum gergin belkide transferden beri evdeyim eşim biyere çıkartmıyor bişey olur die ondanmı yoksa regl dönemine giriyorum ondanmı bilemedim benimle aynı durumda olan varmı arkadaşlar.çok bunaldım çoookkkkkkk

günaydın
dün benim içinde çok sinirli geçti aslında,sürekli birileri neler yapmamam gerektiğini yanlış yaptığımı veya ne yapmam gerektiğini söyledi durdu. Akşam dayanamayıp patladım en sonunda sinirden kendimi biraz dışarı atıp dolaşınca biraz daha rahatladım. zaten jel kullanıyorum yürüyüş var 45 dakika o zamanlar dışardayım. Ve inan bugün senin yerinde olmayı çok isterdim. Bende işe geldim. Ama hiççççç çalışasım yok. Yatasım dinlenesim varr :((( diyeceksin ne alaka ben ne diyorum bu ne diiyor ama inan şuanda yerinde olmak isteyenler var diye diyorum. birde sıkma canını moralini yüksek tut.

günaydın
dün benim içinde çok sinirli geçti aslında,sürekli birileri neler yapmamam gerektiğini yanlış yaptığımı veya ne yapmam gerektiğini söyledi durdu. Akşam dayanamayıp patladım en sonunda sinirden kendimi biraz dışarı atıp dolaşınca biraz daha rahatladım. zaten jel kullanıyorum yürüyüş var 45 dakika o zamanlar dışardayım. Ve inan bugün senin yerinde olmayı çok isterdim. Bende işe geldim. Ama hiççççç çalışasım yok. Yatasım dinlenesim varr :((( diyeceksin ne alaka ben ne diyorum bu ne diiyor ama inan şuanda yerinde olmak is
t
eyenler var diye diyorum. birde sıkma canını moralini yüksek tut.[/
desteğin için sağol canım umarım sende kafanı dağıtırsın.ve güzel haberlerini verirsin

Gunaydin canim, esler boyle davraninca yardimci olmak yerine kostek oluyolar , onceden benim esimxe oyleydi simdi transferden 5. Gn sonra kan vermem lazim, sen gidersin araba evde dimi diyo bana, sen bir an once cik temiz hava al tatlim evde 12 gjng3cermi hic, daha 4. Gunumdeyim kafayi yiycem

aynen öyle ha bide arabayı vermiş birine o na kızdım ne veriyosun sen benim arabamı sanki ben bi yeregitmicem şartlamış kendini yok şimdi araba kullanma yok biri gelir çarpar marpar bişe olur allahım ya kafayı yicem bu erkekleri anlamak mümkün değil offf offf

aynen öyle ha bide arabayı vermiş birine o na kızdım ne veriyosun sen benim arabamı sanki ben bi yeregitmicem şartlamış kendini yok şimdi araba kullanma yok biri gelir çarpar marpar bişe olur allahım ya kafayı yicem bu erkekleri anlamak mümkün değil offf offf

Baba olabilmek icin onlarda boyle cabaliyor ama 3. Negatif ten sonra benik esimde anladi bu olay yatma il3 ol.uyor, stres yapmayim hatunu diye oluruna birakiyoz artik, yarindan ihtibaren normal hayatima donuyorum hatta burda 3-4 saat sonra, hava cok soguk evden cikmak istemiyorm yoksa kacacaktim bir yerlere, kacinci gunundesin, esine soylesen goturmezmi bi yerlere biraz kafan dagilsin, ilaclar yeterince gergin yapiyor zaten , yarin adet gunum normalde hayirlisi ile su adet gjnlerini atlatsak belki biraz daha da olsa gerginlik gitcek

Baba olabilmek icin onlarda boyle cabaliyor ama 3. Negatif ten sonra benik esimde anladi bu olay yatma il3 ol.uyor, stres yapmayim hatunu diye oluruna birakiyoz artik, yarindan ihtibaren normal hayatima donuyorum hatta burda 3-4 saat sonra, hava cok soguk evden cikmak istemiyorm yoksa kacacaktim bir yerlere, kacinci gunundesin, esine soylesen goturmezmi bi yerlere biraz kafan dagilsin, ilaclar yeterince gergin yapiyor zaten , yarin adet gunum normalde hayirlisi ile su adet gjnlerini atlatsak belki biraz daha da olsa gerginlik gitcek

canım benimde üçüncü denemem bi tane kaybım var.çalışıyo benimki işini bırakamaz benide yollamaz bende az çıkıp hava alıcam buün markete filan gezicem bakalım istanbulda evden dışarı çıkamıyoruz ya .senin kaçıncı günün

canım benimde üçüncü denemem bi tane kaybım var.çalışıyo benimki işini bırakamaz benide yollamaz bende az çıkıp hava alıcam buün markete filan gezicem bakalım istanbulda evden dışarı çıkamıyoruz ya .senin kaçıncı günün

canım 25 ocakta transferim oldu senin 4. gündü değilmi

test tarihini ne zamana verdi bide kaçıncı gün embriyosu senin

canim benim esimde transferlerden sonra salondaki koltugu bana yatak yapar 12 gun burada yatacaksin der.. sabahlari hizlaa bi kahvalti hazirlar ise gider.. progestan igne icin bile eve hemsire getirtir... ilk bir hafta buna dayanabiliyorum ama hep ikinci hafta aglamakli geciyor... cok bunaltiyor beni benim adima herseye karar vermeye calisiyor... soyle yat boyle yap... ama kendi mac izlemeye gider sen evde yat der... haftada bir zorla disari cikartir hemen eve geri getirir yat der:)) kesin aglarim sonrada beni cok bunalttin bebek senin yuzunden tutmayacak derim..

şimdi hemşireyi aradım takibi dogru agızdan alayım haberimi dedim
erken daha dedi hormonlar değişken olur dedi ancak 12. güne dogru gercek sonuçlar olur dedi tabiki inancım yok artık
neyse hayırlısı

canimm seni merak ettik sonucun ne oldu.. insallahh tutmusturda bebislerinle mesgul oluyorsun diyelim..

canim benim esimde transferlerden sonra salondaki koltugu bana yatak yapar 12 gun burada yatacaksin der.. sabahlari hizlaa bi kahvalti hazirlar ise gider.. progestan igne icin bile eve hemsire getirtir... ilk bir hafta buna dayanabiliyorum ama hep ikinci hafta aglamakli geciyor... cok bunaltiyor beni benim adima herseye karar vermeye calisiyor... soyle yat boyle yap... ama kendi mac izlemeye gider sen evde yat der... haftada bir zorla disari cikartir hemen eve geri getirir yat der:)) kesin aglarim sonrada beni cok bunalttin bebek senin yuzunden tutmayacak derim..

Tpik erkekler hayatım. Onlar daha çok biliyorlarmış. Onlar araştırıyorlarmış sanki biz bilmiyoruz bize neyin iyi geldiğini. Böyle yapınca daha çok stres oluyoruz. Ama bizi anlamıyorlar. Onlar baba olmak istiyorlar ama biz onlardan daha çok istiyoruz onları baba yapmayı bizi anne yapmayı :)))) neden bilmiyorum ama hasta olduğumuz zamanlarda bile katlanması gereken taraf hep biz oluyoruz.

allah bu erkeklere akıl versin valla herkes bu dertten muzdarip demekki.bencil oluyolar biraz aslında seni değil bebeği düşünüyolar çünkü başka zaman umurlarında bile olmuyoruz sanki.allah hepimizi muvaffak etsin

merhaba arkadaşlar..
26 yaşındayım. Kayseri Acıbademde tedavi görüyorum.
benim de dün 5 yumurtam toplandı. Rabbime binlerce şükür ki beşi de döllenmiş. sürekli dua ediyorum, hayırlısını istiyorum Allah'tan.
sağlık problemlerim sebebiyle ikiz gebeliği kaldıramayacağımdan dolayı doktorum tek embriyo transferini uygun gördü.

inşallah hepimizin sonuçları hakkımızda hayır olur. Dualarda olabilmek dileğiyle..

Tpik erkekler hayatım. Onlar daha çok biliyorlarmış. Onlar araştırıyorlarmış sanki biz bilmiyoruz bize neyin iyi geldiğini. Böyle yapınca daha çok stres oluyoruz. Ama bizi anlamıyorlar. Onlar baba olmak istiyorlar ama biz onlardan daha çok istiyoruz onları baba yapmayı bizi anne yapmayı :)))) neden bilmiyorum ama hasta olduğumuz zamanlarda bile katlanması gereken taraf hep biz oluyoruz.

:)) erkek kaynakli bile olsa tedaviyi bile biz oluyoruz hepsiii ayniii canimmm

allah bu erkeklere akıl versin valla herkes bu dertten muzdarip demekki.bencil oluyolar biraz aslında seni değil bebeği düşünüyolar çünkü başka zaman umurlarında bile olmuyoruz sanki.allah hepimizi muvaffak etsin

:)) aynennnn oylee canim.. baba olmaya endexlenmisler... esim diyorki senide dusunuyorum bu tedavilerin yan etkileri varmi diye omur boyu 6 ayda bir chekup yaptir.. alti ayda bir o aletlere girmek sanki iyi birsey onun bile yan etkisi var.. dusunmesi bile dusuncesizce:))

kızlar bişey sorucam benim transferim 28 ocakta oldu normalde 1 cisinde 10 gun içinde tahlil yaptırmıştık şimdi 10 şubatta yapıcaz dediler 14 gun oluyo neden kafama takıldı? normalde perşembe 10 gun offffff hayırlısı artık yata uzana geçiçek napalım rabbım sonuç guzel olur işallah akşam eşimle tartıştım 6 gundur evde kalkma ben yokken bışey yapıyomusun sinir ettı agladım sanki ben lay lom yaşıyom sınır oluyorum bu adamı sureç geçeseye kadar öldürmezsem iyi:)

kizlar yarin test günüm coooooooooooooook heycanliyim bakalim ne sonuc alicas allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.3 negatiften sonra bu belki pozitif olur cok korkuyorum.ama korkunun ecele faydasi yok
:52:

kızlar bişey sorucam benim transferim 28 ocakta oldu normalde 1 cisinde 10 gun içinde tahlil yaptırmıştık şimdi 10 şubatta yapıcaz dediler 14 gun oluyo neden kafama takıldı? normalde perşembe 10 gun offffff hayırlısı artık yata uzana geçiçek napalım rabbım sonuç guzel olur işallah akşam eşimle tartıştım 6 gundur evde kalkma ben yokken bışey yapıyomusun sinir ettı agladım sanki ben lay lom yaşıyom sınır oluyorum bu adamı sureç geçeseye kadar öldürmezsem iyi:)

bak güzelim benim 24 ocak transferim olmustu yarin yani 11 gün testim var senin niye bukadar cok ara var ki

ben de aranıza katıldım transferimin 3 .günü iki embriyo transfer edildi. ikinci tüp denemem şubatın 13 ünde kan testini umutla bekliyorum

selam
transfer gününü saymıyorlar ve ondan sonraki 12 gün sonrasında testi istiyorlarmış. yani bana öyle dediler. Bende 8 şubatı bekliyorum. :)) Eşler konusunda allah hepimize kolaylık versin.

Back
X