ÂMİN canım inşaallah :) ümitlerimiz dualarımız hep o yönde Rabbim kabul ve makbul buyurur inşaallah <3
Haklısın herşey takdiri İlâhi canım musmutlu sonuçlar almak duasıyla yalnız değilsin <3
senin kacinci gun cnm
bi belirti varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÂMİN canım inşaallah :) ümitlerimiz dualarımız hep o yönde Rabbim kabul ve makbul buyurur inşaallah <3
Haklısın herşey takdiri İlâhi canım musmutlu sonuçlar almak duasıyla yalnız değilsin <3
hidrar testi yapsamiii acaba kizlar dayanamiyorum
Saolun arkadaşlar allahtan bu site var ne güzel dertlerimizi paylaşıyoruz yoksa
zaman geçmek bilmiyorrrrr![]()
senin kacinci gun cnm
bi belirti varmi
:)))) daha 1. Günüm yatıyorum valla hiç belirti yok cnm ama bence tahlil yapma en garanti kan tahlili![]()
kaçıncı günün tatlım?
hidrar testi yapsamiii acaba kizlar dayanamiyorum
Yani bencede benimde üçünü deneme öncekiler 5.gün embriyosuydu ve 7.günde sonuç almıştım
kaçıncı günün canım ben transferin 8.günü yapmıştım çok hafif silik çizgi çıkmıştı 11.gün biraz daha koyulaşmıştı
Canim senin sorun neydi..benimde bugun 7. Gunum test yaptiriyimmi yarin sence 5.gun embriyosu
Canim senin sorun neydi..benimde bugun 7. Gunum test yaptiriyimmi yarin sence 5.gun embriyosu
Eki Görüntüle 956007
5. gün transferim.. bugün yedinci gün.. tabiki dayanamadım ve ikinci testimi yaptım.. ikinci çizgim silik pembe .. dünkü biraz daha silikti
ama hamileliğin erken günlerinde böyle olabiliyormuş.. cumartesi günü kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Normalde hemşire ayın 3ünde gel demişti.. ama insan bekleyemiyor ki.. Allahım ol desin olsun inşallah..
bekleyen herkesin hayırlısıyla olumlu sonuçlansın inşallah..
![]()
Senin adına çooook sevindim cnm yarın benimde 7 günüm bende yapsam mi![]()
valla insan dayanamıyor..
ben bekleyemedim.. inşallah olumlu devam eder sonuçlarım..yapmayı düşünüyorsan bir iki tane test alırsan ertesi sabahta yaparsın ya da iki gün sonrası.. biraz daha belli oluyor.. yani benim öyle oldu.. inşallah seninde pozitif olur sonucun..
![]()
Belirtin varmı cnm
pek belirtim olmadı.. lekelenme falan hiç olmadı mesela.. iki gündür çok hafif bir bel ağrısı ve kasıklarımda basınç var gibi.. gergin..
Eki Görüntüle 956007
5. gün transferim.. bugün yedinci gün.. tabiki dayanamadım ve ikinci testimi yaptım.. ikinci çizgim silik pembe .. dünkü biraz daha silikti
ama hamileliğin erken günlerinde böyle olabiliyormuş.. cumartesi günü kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Normalde hemşire ayın 3ünde gel demişti.. ama insan bekleyemiyor ki.. Allahım ol desin olsun inşallah..
bekleyen herkesin hayırlısıyla olumlu sonuçlansın inşallah..
![]()