Benim bugün transferinin 6 gunu ama dfazla belirtim yok
allah yardımcımız olsun
Benimde 6. Gün belirti yok ki olsada anlayamıyorum zaten hiç bişey hissetmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugün transferinin 6 gunu ama dfazla belirtim yok
allah yardımcımız olsun
Ben özel bir diyet yapmıyorum canım bu benim 4 denemem ve hep negatif malesef.ikl defa
dondurulmuş tan deniyorum ve bir embriyo morula transfer edildi hayırlısı sen hangi hastanede
tedavi oldun ben şafak hastanesinde oldumm
Benimde 6. Gün belirti yok ki olsada anlayamıyorum zaten hiç bişey hissetmiyorum(( inşallah bebişimiz bu sefer gelir
Merhaba sitenin güzel bayanları,
27 Ocak'ta transfer oldu, 10 Şubat test günüm. Beklemek gerçekten zor, var mı test gününü bekleyen? Benim 3. Gün tansferiydi, yaptığım araştırmalara göre bugün ve yarın artık tutunmanın gerçekleşmeye başlayacağı zamanlar. Acaba?? :)) inşallah
Inşallah cnm yüzümüze güldürdü alahim ama ben yurt dışından tr geldim transferinin ucuncu
günü almanyaya döndüm bu yüzden çok korkuyorum yolculuk falan biraz stres yaşadım işallah etkilememiştir bebişimi
Etkilenmemiştir inşallah güzel haberler alırız senden dikkat et kendine oralarda üşütme yorulma bebeğin hep seninle olur inşallah hepimizin.alllaaaahııııım artık mucizelerimiziiii göster yarabbim :geçmek bilmiyor bu gunlerrrr
Etkilenmemiştir inşallah güzel haberler alırız senden dikkat et kendine oralarda üşütme yorulma bebeğin hep seninle olur inşallah hepimizin.alllaaaahııııım artık mucizelerimiziiii göster yarabbim :geçmek bilmiyor bu gunlerrrr
Evet geçmek bilmiyor günler ama sabırbenim 24 transferi. OOldu 4
Şubat test sen ne hissediyorsun?
Içinde bir ses nedense olucak diyo bakalım şu haplar beni mmahvetti sizdede öylemi kızlar
25 Ocak'ta transferim oldu3.gün embriyosu benimde heyecanla bekliyoruz inşallah allahım mucizeler gelir bu sefer.hepinizden güzel haber bekliyorum Allah yardımcımız olsun kollarımızı boş bırakmasın inşallah
Ne hissedeceğimi bilmiyorum bi diorumki bebeğim benimle bi diorumki boşuna heveslenme sen ne hissediyorsan bende aynı şeyleri hissediyorum bazen kasıklarımda sancı oluyo iştahım da açık aman ne bileyim canım Allah inşallah ol demiştir de olur bizde muradımıza ereriz
.Bende dün transferdeydim 4. Denemem bu ,dondurulmuş 3 embriyo commpack dediler kalite iyi 3. Gün embriyosu. ama her denemem negatif oldu( inşaallah bu isteyen her arkadaşım gibi pozitifi göreceğimiz denemedir :) benim 1. Gün daha şubat 10 tahlil günüm vakit geçmiyor :/
Bende dün transferdeydim 4. Denemem bu ,dondurulmuş 3 embriyo commpack dediler kalite iyi 3. Gün embriyosu. ama her denemem negatif oldu( inşaallah bu isteyen her arkadaşım gibi pozitifi göreceğimiz denemedir :) benim 1. Gün daha şubat 10 tahlil günüm vakit geçmiyor :/
ÂMİN canım inşaallah :) ümitlerimiz dualarımız hep o yönde Rabbim kabul ve makbul buyurur inşaallah <3.
İnşallah sende bende sonuç için gün sayan bütün arkadaşlarımın pozitif sonuçlarını alırız beklemek zor hemde çok Allah bu günleri sugibi geçirmek nasip etsin bu günlerin acısını bebeklerimizi kucağımıza alınca geçecek Allah hep yanımızda olsun inşallah
Haklısın herşey takdiri İlâhi canım musmutlu sonuçlar almak duasıyla yalnız değilsin <3Islah bebeğin annem ben geldim der.sikica sarılır sana cnm.beni. 6 günüm çok heyecan basıyor evredet tekim insan ister istemez düşünüyorum e hayırlısı cnm ne varsa kaderde onu yaşarız![]()
4 Şubat bi gelsen beni. 11 gün test seni niye daha geç cnm
ÂMİN canım inşaallah nde Rabbim kabul ve makbul buyurur inşaallah <3
Haklısın herşey takdiri İlâhi canım musmutlu sonuçlar almak duasıyla yalnız değilsin <3
Bilmiyorumki banada çok geç gibi geldi 3.gün embriyosu deimi anlamadım. Bende o günü bekleyemem seninle aynı gün yaptırabilirim .bide bu ay 31çekiyo
Saolun arkadaşlar allahtan bu site var ne güzel dertlerimizi paylaşıyoruz yoksa
zaman geçmek bilmiyorrrrr![]()
Evt cnm biraz gec ben 4 denemem dede hep 11 gün yaptık aslında 10 gün de belli oluyor ama 11 gün yaptiralim testi