• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Ben özel bir diyet yapmıyorum canım bu benim 4 denemem ve hep negatif malesef.ikl defa
dondurulmuş tan deniyorum ve bir embriyo morula transfer edildi hayırlısı sen hangi hastanede
tedavi oldun ben şafak hastanesinde oldumm

Benim 2. Denemem, her ikisi de medicana . Benim geçen denememde çok kaliteli olmayan 2 embriyo transfer edilmişti, sonuç malum. Bu kez ise çok kaliteli , morula denilen aşamada 2 embriyo transfer edildi. Ama yaptığım araştırmalar embryo kalitesinin tutmaya etkisinin çok öyle fazla olmadığını gösteriyor. Yani içerde neler oluyor bilmiyoruz ama kader kısmet demekten başka bir açıklaması yok . Benim dondurulmuş yok canım, her defasında 2-3 yumurta ancak oluşuyor zaten. İnşallah bu defa emeklerinin ve azminin karşılığında Rabbim sana istediğin bebeği versin, yılmadan çok isteyerek 4. Denemeye gelmişsin. Sana dualarımı yolluyorum...

Benimde 6. Gün belirti yok ki olsada anlayamıyorum zaten hiç bişey hissetmiyorum :((( inşallah bebişimiz bu sefer gelir

Inşallah cnm yüzümüze güldürdü alahim ama ben yurt dışından tr geldim transferinin ucuncu
günü almanyaya döndüm bu yüzden çok korkuyorum yolculuk falan biraz stres yaşadım işallah etkilememiştir bebişimi

Merhaba sitenin güzel bayanları,

27 Ocak'ta transfer oldu, 10 Şubat test günüm. Beklemek gerçekten zor, var mı test gününü bekleyen? Benim 3. Gün tansferiydi, yaptığım araştırmalara göre bugün ve yarın artık tutunmanın gerçekleşmeye başlayacağı zamanlar. Acaba?? :)) inşallah

25 Ocak'ta transferim oldu3.gün embriyosu benimde heyecanla bekliyoruz inşallah allahım mucizeler gelir bu sefer.hepinizden güzel haber bekliyorum Allah yardımcımız olsun kollarımızı boş bırakmasın inşallah

Inşallah cnm yüzümüze güldürdü alahim ama ben yurt dışından tr geldim transferinin ucuncu
günü almanyaya döndüm bu yüzden çok korkuyorum yolculuk falan biraz stres yaşadım işallah etkilememiştir bebişimi

Etkilenmemiştir inşallah güzel haberler alırız senden dikkat et kendine oralarda üşütme yorulma bebeğin hep seninle olur inşallah hepimizin.alllaaaahııııım artık mucizelerimiziiii göster yarabbim :geçmek bilmiyor bu gunlerrrr

Etkilenmemiştir inşallah güzel haberler alırız senden dikkat et kendine oralarda üşütme yorulma bebeğin hep seninle olur inşallah hepimizin.alllaaaahııııım artık mucizelerimiziiii göster yarabbim :geçmek bilmiyor bu gunlerrrr

Evet geçmek bilmiyor günler ama sabırbenim 24 transferi. OOldu 4
Şubat test sen ne hissediyorsun?

Içinde bir ses nedense olucak diyo bakalım şu haplar beni mmahvetti sizdede öylemi kızlar

Evet geçmek bilmiyor günler ama sabırbenim 24 transferi. OOldu 4
Şubat test sen ne hissediyorsun?

Ne hissedeceğimi bilmiyorum bi diorumki bebeğim benimle bi diorumki boşuna heveslenme sen ne hissediyorsan bende aynı şeyleri hissediyorum bazen kasıklarımda sancı oluyo iştahım da açık aman ne bileyim canım Allah inşallah ol demiştir de olur bizde muradımıza ereriz

25 Ocak'ta transferim oldu3.gün embriyosu benimde heyecanla bekliyoruz inşallah allahım mucizeler gelir bu sefer.hepinizden güzel haber bekliyorum Allah yardımcımız olsun kollarımızı boş bırakmasın inşallah

Bende dün transferdeydim 4. Denemem bu ,dondurulmuş 3 embriyo commpack dediler kalite iyi 3. Gün embriyosu. ama her denemem negatif oldu :(( inşaallah bu isteyen her arkadaşım gibi pozitifi göreceğimiz denemedir :) benim 1. Gün daha şubat 10 tahlil günüm vakit geçmiyor :/

Ne hissedeceğimi bilmiyorum bi diorumki bebeğim benimle bi diorumki boşuna heveslenme sen ne hissediyorsan bende aynı şeyleri hissediyorum bazen kasıklarımda sancı oluyo iştahım da açık aman ne bileyim canım Allah inşallah ol demiştir de olur bizde muradımıza ereriz

4 Şubat bi gelsen beni. 11 gün test seni niye daha geç cnm

Bende dün transferdeydim 4. Denemem bu ,dondurulmuş 3 embriyo commpack dediler kalite iyi 3. Gün embriyosu. ama her denemem negatif oldu :(( inşaallah bu isteyen her arkadaşım gibi pozitifi göreceğimiz denemedir :) benim 1. Gün daha şubat 10 tahlil günüm vakit geçmiyor :/
.
İnşallah sende bende sonuç için gün sayan bütün arkadaşlarımın pozitif sonuçlarını alırız beklemek zor hemde çok Allah bu günleri sugibi geçirmek nasip etsin bu günlerin acısını bebeklerimizi kucağımıza alınca geçecek Allah hep yanımızda olsun inşallah

Islah bebeğin annem ben geldim der.sikica sarılır sana cnm.beni. 6 günüm çok heyecan basıyor evredet tekim insan ister istemez düşünüyorum e hayırlısı cnm ne varsa kaderde onu yaşarız :3:

.
İnşallah sende bende sonuç için gün sayan bütün arkadaşlarımın pozitif sonuçlarını alırız beklemek zor hemde çok Allah bu günleri sugibi geçirmek nasip etsin bu günlerin acısını bebeklerimizi kucağımıza alınca geçecek Allah hep yanımızda olsun inşallah
ÂMİN canım inşaallah :) ümitlerimiz dualarımız hep o yönde Rabbim kabul ve makbul buyurur inşaallah <3

Islah bebeğin annem ben geldim der.sikica sarılır sana cnm.beni. 6 günüm çok heyecan basıyor evredet tekim insan ister istemez düşünüyorum e hayırlısı cnm ne varsa kaderde onu yaşarız :3:
Haklısın herşey takdiri İlâhi canım musmutlu sonuçlar almak duasıyla yalnız değilsin <3

ÂMİN canım inşaallah nde Rabbim kabul ve makbul buyurur inşaallah <3

Haklısın herşey takdiri İlâhi canım musmutlu sonuçlar almak duasıyla yalnız değilsin <3

Saolun arkadaşlar allahtan bu site var ne güzel dertlerimizi paylaşıyoruz yoksa
zaman geçmek bilmiyorrrrr:kkk:

Bilmiyorumki banada çok geç gibi geldi 3.gün embriyosu deimi anlamadım. Bende o günü bekleyemem seninle aynı gün yaptırabilirim .bide bu ay 31çekiyo

Evt cnm biraz gec ben 4 denemem dede hep 11 gün yaptık aslında 10 gün de belli oluyor ama 11 gün yaptiralim testi

Back
X