• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Dondurulmus embriyolarda sans düsük diyo bazi yerlerde ama onun da nedeni simdi tedavinde ilk önce en kaliteli embriyo seciliyo ve sana veriliyo kalan embriyolar biraz daha kalitesi azsa tutma ihtimali az oluyo ama geriye kalanlarda kaliteliyse fark etmiyomus bunu bir yerde okudum bi doktor yazmisti. Dondurtmak mantikli cünkü dedigin gibi ayni islemlerden gecmiyosun o kadar igne ilac yemiyosun. Dondurulmus tedavisi daha basit sadece rahmi kalinlastirmak icin hap kullaniyosun yani benim doktorum öyle dedi daha rahat bir tedaviymis. Benim simdi tek korkum saglikli cözünememeleri ama cözünürlerse dayanikli embriyolar oluyo umarim hersey yolunda gider. Sen de bu konuyu doktorunla konus istersen o da anlatsin esin yanindayken dondurulmus tedavisini belki fikri degisir.

tşkler canım verdiğin bilgiler için ... Bende öyle yapayım ancak değiştirirse fikrini dr değiştirir.

ben hep taze seviyorum:1:taze deneyeceğim canım mecbuuuuur.dondurulmuş kalmıyor bende.bahçecide doktorun kim

Okumustum canim senin de rezervlerin azdi degil mi? Benimde 2 defa kist ameliyati oldugum icin rezervim az sayilir ve tekrar ameliyat olabilirim zamanla yarisiyorum kistlerim büyümeden sonuca ulasabilirsem cok güzel olacak daha 24 yasindayim ilk ameliyatimi oldugumda tam 18 bile degildim :43:
Insallah en kisa zamanda bebeklerimize kavusuruz da biter bu stresler üzüntüler..
Bahceci de doktorum Burcak hanim.

tşkler canım verdiğin bilgiler için ... Bende öyle yapayım ancak değiştirirse fikrini dr değiştirir.

Ne demek canim benim hepimiz ayni sikinti streslerden geciyoruz bir de eslerimiz bazen sorunlar cikarabiliyo malesef ama onlarda kendilerince bisey yapma cabasindalar dogru ya da yanlis. En iyisi doktorla birlikte konusunki o da dondurulmuslarin iyi olmadigi fikrinden uzaklassin. Insallah dondurulmuslara ihtiyacin olmaz da ilk denemende kavusursun bebegine :16:

Ne demek canim benim hepimiz ayni sikinti streslerden geciyoruz bir de eslerimiz bazen sorunlar cikarabiliyo malesef ama onlarda kendilerince bisey yapma cabasindalar dogru ya da yanlis. En iyisi doktorla birlikte konusunki o da dondurulmuslarin iyi olmadigi fikrinden uzaklassin. Insallah dondurulmuslara ihtiyacin olmaz da ilk denemende kavusursun bebegine :16:

Amin canım inş hiç birimizin kalmaz bi kerede bebişlerimize kavuşuruz.

Ccanım annladığım kadarıyla tüp bebeğe yönendirilirsin
Anlamnadığım şey şu çaatlatma iğnesinden sonra mı hsg çektirrin
Adeetin 7. Günü çektirmştim ben :44: hsg ye göre tedavi uygulaması gerekirdi doktorun

canım ben 3 hastaneye gittim 2.gittiğim doktor bana direk hsg çekilmeden klomen ve çatlama iğnesi verdi ben emin değildim 1 ay ara verdim 3.doktora gittiğimde film çektirelim dedi bakalım carsamba randevum var nasıl uygulama yapcaklar heycanlıyım

canım ben 3 hastaneye gittim 2.gittiğim doktor bana direk hsg çekilmeden klomen ve çatlama iğnesi verdi ben emin değildim 1 ay ara verdim 3.doktora gittiğimde film çektirelim dedi bakalım carsamba randevum var nasıl uygulama yapcaklar heycanlıyım

canım bu hastalıkta istikrar önemli iyi bir doktor bulduktan sonra
çok dr değiştirmemeni tavsiye ederim
bu arada hsg bazılarında hiiç hissetmeden bitmiş ama benimki çook kötü geçti
ve bir daha isterlerse kesinlikle anestezili olurum
hsg den sonra hamile kalabiliyorsun inşallah
çok bekletmeden verir Allahım:26:

Bizde kan uyusmazligi var ama doktor düsükle bi ilgisi olmadigini söyledi sizde varmi? Eger varsa kürtajdan sonra igne yapiyolar bi dahaki gebelikte sorun olmamasi icin bana yapmislardi. Bende kistime yoruyodum hep ama düsününce o kadar cok sey buluyosun ki hem ilk gebeliklerde düsük olma orani cok yüksekmis belki bizdede öyle olmustur kim bilir. Ayrica canim kendini o kadar üzme umutsuz olma bak hamile kalabiliyoruz bu da güzel bisey bana doktorum öyle söylemisti hamilelik olusuyo bebek rahimde olmasi gereken yerde düsük olma nedeni embriyodaki genetik bozuklukta olabilir dedi. O yüzden karamsarliga düsmek yok insallah kavusucaz bizde bebeklerimize.. Senin tedaviyle mi olmustu?

evet canım önceki klomen 2 ci aşılama ikiside düştü benim kan (+)o yuzden uyuşmazlık yok

evet canım önceki klomen 2 ci aşılama ikiside düştü benim kan (+)o yuzden uyuşmazlık yok

Anladim canim dogru kanin pozitif oldugu icin uyusmazlik olmaz. Peki tüp bebek düsünüyomusun tüp bebekte pgt islemi var belki embriyolarin takip edilip konulursa guzel sonuc alirsin. Tabi doktorun en iyisini bilir belki farkli tedavi türleri önerir. Insallah bi daha ayni seyleri yasamazsin gercekten cok zor seviniyosun alismaya basliyosun sonra kaybetmek cok aci verici..

öncelikle merhaba
bende 2 buçuk yıllık evliyim ama tüplerimin ikiside olmadığı için bana rapor çıkabiliyormuş bir sor istersen sebebe göre değişir diye düşünüyorum.

Benim de iki tüpüm kapalı ve rezervim her an tükenebilir.Ankara Tıp Fakültesi ndeki memurlar rapor çıkmaz dediler.Senin gibi düşünüyorum doğru olan o aslında ama mevzuatı da okuttular dediğin gibi bir madde yok.Tekrar sorarım canım teşekkür ederim.

Benim de iki tüpüm kapalı ve rezervim her an tükenebilir.Ankara Tıp Fakültesi ndeki memurlar rapor çıkmaz dediler.Senin gibi düşünüyorum doğru olan o aslında ama mevzuatı da okuttular dediğin gibi bir madde yok.Tekrar sorarım canım teşekkür ederim.

Ben konuya geç kaldım, sana neden rapor çıkmıyormuş ki?

iyi geceler canım.keşke biranönce tedaviye başlansada iyi haberler duymaya başlasak.inşallah karşılaşırız canlar:16::16:

Bakalım artık önümüzdeki ay diye düşünüyorum kısmet olursa.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize:)Bu arada ilk denememden önce biesteron dhea kullandım aranızda kullanan var mı?Şu an yine kullanmamı önerdi ama ben ağır geldği için kullanmıyorum.Kafam çok karışık

MErhaba canım
1 buçuk yıldır evliyim.3 yıl olması gerekiyormuş

Ne kadar garip. Tüplerin kapalıysa neyi bekleyeceksin ki? Tüpler kapalı olanlarda, diğer infertilite problemlerindeki pek çok prosedür uygulanmıyor. Bence raporun çıkar. Ocaktaki denemede ben de rapor çıkartacağım. Diğer 3 tedavide kendim karşılmıştım ama bu kez zor. Hele bir de il dışı olacaksa çok zor. Allah'ım bize yardım etsin...

Ne kadar garip. Tüplerin kapalıysa neyi bekleyeceksin ki? Tüpler kapalı olanlarda, diğer infertilite problemlerindeki pek çok prosedür uygulanmıyor. Bence raporun çıkar. Ocaktaki denemede ben de rapor çıkartacağım. Diğer 3 tedavide kendim karşılmıştım ama bu kez zor. Hele bir de il dışı olacaksa çok zor. Allah'ım bize yardım etsin...

Gariplikler sıralamakla bitmez zaten yine sorarım ama net bir şekilde mevzuatın böyle olduğunu ve çıkamayacağını söylediler.Evet il dışı çok zor biz de Ankara da yaptırdık ilkini.Allah yardımcınız olsun.İnşallah güzel haberler verirsin canım

Bakalım artık önümüzdeki ay diye düşünüyorum kısmet olursa.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize:)Bu arada ilk denememden önce biesteron dhea kullandım aranızda kullanan var mı?Şu an yine kullanmamı önerdi ama ben ağır geldği için kullanmıyorum.Kafam çok karışık

kullananları duydum canım ama ben kullanmadım.doktorun verdiyse kullan bence:20:

Back
X