• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Benim de iki tüpüm kapalı ve rezervim her an tükenebilir.Ankara Tıp Fakültesi ndeki memurlar rapor çıkmaz dediler.Senin gibi düşünüyorum doğru olan o aslında ama mevzuatı da okuttular dediğin gibi bir madde yok.Tekrar sorarım canım teşekkür ederim.

Normal olarakta zaten tüplerim olmadığı için aşılama yapılamıyor. bide 3 yıl evli olmak şartı var ama biz sebebsiz infertilite değiliz ki 3 yıl bekleyelim. yani normal gebe kalma ihtimalimiz yok.:19:

Gariplikler sıralamakla bitmez zaten yine sorarım ama net bir şekilde mevzuatın böyle olduğunu ve çıkamayacağını söylediler.Evet il dışı çok zor biz de Ankara da yaptırdık ilkini.Allah yardımcınız olsun.İnşallah güzel haberler verirsin canım

Ben özel hastanede sgk işlemlerine bakıyorum. mevzuatı bende okudum biz istanbl sgk ya bağlı olduğumuz için ordaki müdür yardımcısını aradım onlarında pek bir bilgisi yoktu. o yüzden bi çok hastane aradım çıkar dediler. Ankara bölgede farklı olabilir çünkü kendi yorumlarını da katabiliyorlar.

Ben özel hastanede sgk işlemlerine bakıyorum. mevzuatı bende okudum biz istanbl sgk ya bağlı olduğumuz için ordaki müdür yardımcısını aradım onlarında pek bir bilgisi yoktu. o yüzden bi çok hastane aradım çıkar dediler. Ankara bölgede farklı olabilir çünkü kendi yorumlarını da katabiliyorlar.

Ben İstanbuldayım zaten.Teşekkür ederim burada aaraştıriyim:)

Gariplikler sıralamakla bitmez zaten yine sorarım ama net bir şekilde mevzuatın böyle olduğunu ve çıkamayacağını söylediler.Evet il dışı çok zor biz de Ankara da yaptırdık ilkini.Allah yardımcınız olsun.İnşallah güzel haberler verirsin canım

Haklısın canım. İlki Ankarada neredeydi?Ben de Ankara düşünüyorum. Başkent diye karar verdik ama yine de alternatiflerm olsun stiyorum. Hep beraber güzel haber verelim inşallah...
buradayız canım.ooooooh mis gibi bir hava vardı bugün bende kaçırmadım harika bir yürüyüş yapıp moral depoladım.:16::16::16:

ooooh en güzelni yapmişsınız. Bize her şeyden çok moral lazım... Benim koca evde yoktu,bütün gün pinekledim evde.. :120:

ooooh en güzelni yapmişsınız. Bize her şeyden çok moral lazım... Benim koca evde yoktu,bütün gün pinekledim evde.. :120:[/QUOTE]

kesinlikle moral lazım.benim koca evdeydi pineklemeyi tercih etti:19:bende arkadaşı aldım yanıma.ah ah vah diye dövünerek hayat geçmez.ömür geçiyor ıskalamamaml lazım:34:

Bakalım artık önümüzdeki ay diye düşünüyorum kısmet olursa.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize:)Bu arada ilk denememden önce biesteron dhea kullandım aranızda kullanan var mı?Şu an yine kullanmamı önerdi ama ben ağır geldği için kullanmıyorum.Kafam çok karışık

ben kullandım 3er ay olmak üzere 6 ay
ve yakında tekrar başlarım
anlamadım bana hiç ağır gelmemişti
ama yumurta kalitesini artırıyo canım kullan bence:34:

kesinlikle moral lazım.benim koca evdeydi pineklemeyi tercih etti:19:bende arkadaşı aldım yanıma.ah ah vah diye dövünerek hayat geçmez.ömür geçiyor ıskalamamaml lazım:34:
kesinlikle seni tebrik ediyorum:46::46::46:
ama ben bugün bayramda görevliydim
gelince bende pineklemeyi tercih ettim:52:

sen pineklemeyi haketmişsin canım.ben hergün evdeyim bu yüzden dolduruyorum günümü.hayattan keyif almaya çalışıyorum.:16:

ben sabahları yürüyüş yapıyorum bu
yürüyüşe başladığımdan beri daha enerjikim:23::23:
bence devamlı yap yürüyüş
spor tüp bebekte çok yararlı kan dolaşımı için:34:

bayramdaydım:1: valla çok yoruldum
Allahtan bu sefer hava çok güzeldi
:16:

Dnlenmeyi haketmişsin sen keyfn sür arkadaşım...

Ben 4 yıldır hayatı ıskalıyorum, hiç istemiyorum ama elimde değil. Bebişim olmadan yaptığım her şey yarımmış gibi geliyor.
ben kullandım 3er ay olmak üzere 6 ay
ve yakında tekrar başlarım
anlamadım bana hiç ağır gelmemişti
ama yumurta kalitesini artırıyo canım kullan bence:34:
Yaa ben de m kullansam acep. Benim yumurtalıklarım gayet iyi ama embriyo gelişimi sıkıntılı...

Açık havada mı yürümek lazım. Koşu bandı olmaz mı?:44:

aaa bilmiyordum.yürürüm tabiki yürümemmiiiii.zaten severim.hele birde hava güzelse... oooof süper iyi oluyor:16:

Dnlenmeyi haketmişsin sen keyfn sür arkadaşım...

Ben 4 yıldır hayatı ıskalıyorum, hiç istemiyorum ama elimde değil. Bebişim olmadan yaptığım her şey yarımmış gibi geliyor.

Yaa ben de m kullansam acep. Benim yumurtalıklarım gayet iyi ama embriyo gelişimi sıkıntılı...

Açık havada mı yürümek lazım. Koşu bandı olmaz mı?:44:

sağol canım dinlendim dinlendim :27::27:
mutluluk için maddi işlere ve kişilere bel bağlamamak lazım
diyordu bir büyük :29::29:
bende de bazen oluyo ama sonra atıyorum o fikirleri çok neşeliyimdir ben
üzülmek bize iyi gelmiyor ki:20::20::20:
biesteronu rezerv azlığında veriyorlar canım doktoruna danışmadan alma:20::20:

en güzeli açık hava ama yürüyüş bandında yürüyebiliyorum diyorsan hareketin zararı olmaz:34::34:

sağol canım dinlendim dinlendim :27::27:
mutluluk için maddi işlere ve kişilere bel bağlamamak lazım
diyordu bir büyük :29::29:
bende de bazen oluyo ama sonra atıyorum o fikirleri çok neşeliyimdir ben
üzülmek bize iyi gelmiyor ki:20::20::20:
biesteronu rezerv azlığında veriyorlar canım doktoruna danışmadan alma:20::20:

en güzeli açık hava ama yürüyüş bandında yürüyebiliyorum diyorsan hareketin zararı olmaz:34::34:

Evet açık havada yürümeyi seviyorum ben de ama vakit yok... Ben de koşu bandına talim edeyim...

He valla gülüm yıllar yorgun ben yorgun modundayım...:31:

bu sene gelecek bebişlerimiz ve biz güzel anneler olarak çıkmalıyız karşılarına bebeklerimizin
şişko ve yaşlı olmak istemiyorum:8::1::1:

bu sene gelecek bebişlerimiz ve biz güzel anneler olarak çıkmalıyız karşılarına bebeklerimizin
şişko ve yaşlı olmak istemiyorum:8::1::1:

İnşallah canım, sen klo vermeye çalışıyorsun değil mi? Son tedavden sonra bende de biraz fazlalık var. Ben de diyete başladım. Bebşler fit karşılayalım de mi?

Arkadaslar hepniz bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah..sizlerden morfoloji konusunda yardim rica edecegim..esinin sperm morfolojisi 0 olupta tup bebkle hamile kalan var mi aranizda? Aralik ayinda tedaviye baslicaz ama esimin sperm tahlilinde dun sifir morfoloji cikti bas anomalisi yuzde 50 civarinda en cokta kuyruk anomalisi var.. ama normal dollenmede yumurtaya girerken bile sperm kuyrugunu birakiyor diye biliyorum.o yuzden sanki kuyrugun icsi da pek onemi yokmus gibi geldi bana...sizlerin durumu nasildi bu konuda bana umut verecek birileri var mi acabaaa? simdiden cok tesekkurler

Arkadaslar hepniz bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah..sizlerden morfoloji konusunda yardim rica edecegim..esinin sperm morfolojisi 0 olupta tup bebkle hamile kalan var mi aranizda? Aralik ayinda tedaviye baslicaz ama esimin sperm tahlilinde dun sifir morfoloji cikti bas anomalisi yuzde 50 civarinda en cokta kuyruk anomalisi var.. ama normal dollenmede yumurtaya girerken bile sperm kuyrugunu birakiyor diye biliyorum.o yuzden sanki kuyrugun icsi da pek onemi yokmus gibi geldi bana...sizlerin durumu nasildi bu konuda bana umut verecek birileri var mi acabaaa? simdiden cok tesekkurler

Diğer arkadaşlar çıktı galiba. Bizde de sperm kaynaklı bir problem yok ama dediğin gibidir bence...

Back
X