• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Ben seni etkilemek istemem asla... ulun bey için de kötü diyemem. Ama benim şansım donmedi bir türlü olmadı yani. .. bana tep yeni bir yer yeni umutlar yeni başlangıçlar lazım yoksa bir daha altından kalkamam tum bunlarin. Ulun bey iyi ama neden negatif diye yaptigimiz tum konusmalar yetersiz bence. Hep bir acele var merkezde cok kalabalık. .. Kısacası ben oradan vazgeciyorum. .. Bakalım hayırlısı.

bende ilk denemem umutta oldu hep baştan atma çok kalabalık
ama ikinci denemem memorial şişlide oldu çok başarılı oldu çokta memnun
kaldım gidenler hep memnun görüş istersen dr nu dokuzeylül araştır istersen

bende ilk denemem umutta oldu hep baştan atma çok kalabalık
ama ikinci denemem memorial şişlide oldu çok başarılı oldu çokta memnun
kaldım gidenler hep memnun görüş istersen dr nu dokuzeylül araştır istersen

iyice karıştım.ben memnun kalmıştım aslında.tekrar oraya gitmeyi düşünüyordum.ne yapsamki acaba.biraz daha araştırayım hakkımızda hayırlısı diyorum.:44::44::44:

Çok sağol canım tabiki de yardımcı oldun o ne demek. Ben Doğu Anadolu da bir üniversitede araştırma görevlisiyim. Şİmdi burdan üniversite ismini vermeyeyim :ssz: Bana en yakın il Malatya.1.5 saat kadar sürüyo yolmesafesi .Anlaşılan sık sık gidip gelicem heralde napalım artık bebiş için mecbur .Bölüm de iş yüküm çok fazla gün içerisinde sürekli laboratuvar dersleri ve laboratuvar numuneleri ile uğraşıyorum en ufak bir grip bile olsam yarım gün gelemesem bütün işler birbirine giriyo:50: İnşallah bu süreçte Allah bir kapı açar da benim de burdaki herkesin de işleri kolaylıkla yürür

işin gerçekten zormuş
ben benim okuldakiler bişey demesinler diye
sömestr istiyorum yoksa artık çokda umurlarında değilim yani
inşallah Allah sanada kolaylıklar verir canım
peki sen niye sömestri düşünmüyorsun

iyice karıştım.ben memnun kalmıştım aslında.tekrar oraya gitmeyi düşünüyordum.ne yapsamki acaba.biraz daha araştırayım hakkımızda hayırlısı diyorum.:44::44::44:

başkasına kötü gelen sana iyi gelebilir
bence içindeki sesi dinle
güvenmek önemli biliyorsun :34:

ben aranıza yeni katıldım ve sürekli burayı takip ediyorum. 25 gün önce ilk tüp denememi yaptırdım, transferimin bugün 11. günü ve ben dayanamayıp 8. günü kan testi yaptım negatif çıktı yarın tekrar yaptırıcam büyük ihtimalle negatiftir :( ama dondurulmuşlarım var Allah nasip kısmet ederse ocak gibi tekrar deniycez. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun...

8. gün çok erken canım inşallah değerlerin yükselmiştir:26:
bizede haber ver olur mu:34:

kabimdeki ses umut tüp bebek ulun uluğ diyor.elinden geleni yaptığını düşünüyorum.bendeydi sorun malesef.istediği gibi yumurta veremedim.hayırlısı diyorum.

sen nasıl istiyorsan
ama bir arkadaşımda da yumurta bile büyütemediler
başka bir kliniğe gidince yumurta sayısında bile artış oldu demişti
herşeyi kendinden bilme:20:
bazen uyguladıkları protokoller bile yanlış oluyo
kesinlikle hiiççç kabul etmiyorum sorun bizde olamazz:9::9:

sen nasıl istiyorsan
ama bir arkadaşımda da yumurta bile büyütemediler
başka bir kliniğe gidince yumurta sayısında bile artış oldu demişti
herşeyi kendinden bilme:20:
bazen uyguladıkları protokoller bile yanlış oluyo
kesinlikle hiiççç kabul etmiyorum sorun bizde olamazz:9::9:
bu aralar karar vermek zorundayım.ama 2. tercihimde yok.arkadaşın hangi kliniğe gitmişti.

bu aralar karar vermek zorundayım.ama 2. tercihimde yok.arkadaşın hangi kliniğe gitmişti.

ilk gürgan klinikti benimde gittiğim yer beğenmedi
şimdi memorialde hamile kaldı
ama dedimya doktorun seni tanıyor bence memnun kaldıysan değiştirme:34:

ben kafanı karıştırmak için yazmadım canım ben umuta gittiğimde dedimki benim yumurtalarım çabuk uyarılıyor
tuttu bana 300 dozluk gonol f ver ve çooook yumurtam oldu 24 tane ve çokta şiştim hergün e2 testi yapmıyorlar bikere
ben mahvodum desem yeri arkadaşta 5 kez falan yaptı umutta olmadı önce o geldi memoriala ilk denemde oldu
bir oğlu var şimdi 1yaşında sonra ben gittim aynı merkeze düşük doz yaptı inemi 9 yumurtam oldu hemde kaliteli ikisini transfer etti ikiside tuttu 22 haftamda enfeksiyon yüzünde erken doğum yaptım 2 tane dondurulmuşum var rabbim nasip edere kasımda tekrar başliycam memorial bence istanbuldaki en merkezlerden birtanesi merkez çok kaliteli çünkü başında semra kahraman gibi dalında çok başarılı prof var yazık okadar paralar veriyoruz yüzümüze bile bakılmıyor ya umutta diken üstündeydim sıcak kanlı hepsi orda dr bulamıyorsunki soru sorasın hep hemşireyle muhattapsın yok öyle bişe

ben kafanı karıştırmak için yazmadım canım ben umuta gittiğimde dedimki benim yumurtalarım çabuk uyarılıyor
tuttu bana 300 dozluk gonol f ver ve çooook yumurtam oldu 24 tane ve çokta şiştim hergün e2 testi yapmıyorlar bikere
ben mahvodum desem yeri arkadaşta 5 kez falan yaptı umutta olmadı önce o geldi memoriala ilk denemde oldu
bir oğlu var şimdi 1yaşında sonra ben gittim aynı merkeze düşük doz yaptı inemi 9 yumurtam oldu hemde kaliteli ikisini transfer etti ikiside tuttu 22 haftamda enfeksiyon yüzünde erken doğum yaptım 2 tane dondurulmuşum var rabbim nasip edere kasımda tekrar başliycam memorial bence istanbuldaki en merkezlerden birtanesi merkez çok kaliteli çünkü başında semra kahraman gibi dalında çok başarılı prof var yazık okadar paralar veriyoruz yüzümüze bile bakılmıyor ya umutta diken üstündeydim sıcak kanlı hepsi orda dr bulamıyorsunki soru sorasın hep hemşireyle muhattapsın yok öyle bişe

sen 2. nezaman düşünüyorsun canım
bende şişli memoriali düşünüyorumda
nur hanımdan çok övgüyle bahsettiler

arkadaşlar ben de şubat ayı gibi umut da ulun beye gitmeyi düşünüyordum bu yazdıklarınızdan sonra kafam karıştı gerçekten merkez çok mu yoğun doktorlar hastalarla ilgilenmiyor mu?ama o kadar para ödeniyor ve o kadar emek veriliyor hemşireler ne anlar ki!!!!!!!umutun ilaçlarla fiyatı nedir?şişli memorali ne kadar?rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah

arkadaşlar ben de şubat ayı gibi umut da ulun beye gitmeyi düşünüyordum bu yazdıklarınızdan sonra kafam karıştı gerçekten merkez çok mu yoğun doktorlar hastalarla ilgilenmiyor mu?ama o kadar para ödeniyor ve o kadar emek veriliyor hemşireler ne anlar ki!!!!!!!umutun ilaçlarla fiyatı nedir?şişli memorali ne kadar?rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah

canım aslında ben ilgilenilmek istemiyorum
ben bebek istiyorum
bence umut tüp bebek içinde güzel şeyler söyleniyor
ben memorial hakkında da kötü konuşanlar oluyo
herzaman tam başarı olmuyo sizde biliyorsunuz
bence içiniz ne diyorsa o
evet arkadaş olumsuzluklar yaşamıştır
ama sen belkide çok mutlu ayrılacaksın ordan:34::34:

iyi aksamlar bende 2011 yilinda sisli memorialde ilk denememibyaptim ve kizim dogdu.ben memorialden cok memnunum.bu eylul ayinda tekrar tedaviye baslamayi dusunuyordum olmadi maddi sikintilardan dolayi.simdi ise icak subat aylarinda dusunuyorum insallah bu seferde.bu kadar sansli olur bebegimi kucagima alirim.tabiiki sizlerde

Merhaba bende ilk denememi 25 gün nce ege üniversitesinde erol tavmergen ile yaptım. Malesef olumsuz sonuçlandı.üniversite şartlarındanda çok memnun kalmadım 2.denememi ocak gibi düşünüyorum inş. Benim sorunm yumurtalk rez. Azalma. 30 yaşındayım ve amh 0.40 22 yaşında çikolata kisti ameliyatı olmıştum sonrasında rezerv azalıyormuş malesef :43:listeye beni de ekleyebilirsiniz

iyi aksamlar bende 2011 yilinda sisli memorialde ilk denememibyaptim ve kizim dogdu.ben memorialden cok memnunum.bu eylul ayinda tekrar tedaviye baslamayi dusunuyordum olmadi maddi sikintilardan dolayi.simdi ise icak subat aylarinda dusunuyorum insallah bu seferde.bu kadar sansli olur bebegimi kucagima alirim.tabiiki sizlerde

ne güzel kızın mı oldu
peki sorun neydi sende mi eşinde miydi sorun

Merhaba bende ilk denememi 25 gün nce ege üniversitesinde erol tavmergen ile yaptım. Malesef olumsuz sonuçlandı.üniversite şartlarındanda çok memnun kalmadım 2.denememi ocak gibi düşünüyorum inş. Benim sorunm yumurtalk rez. Azalma. 30 yaşındayım ve amh 0.40 22 yaşında çikolata kisti ameliyatı olmıştum sonrasında rezerv azalıyormuş malesef :43:listeye beni de ekleyebilirsiniz

canım benim hoşgeldin :71::71:
ilk de olmuyo zaten inşallah ikincide ikiz ikiz gelirler hepimize:49::16::16:

sağol canım verdiğin bilgiler için.doktorun kimdi memorialde.birde sorunun neydi ve ne kadar ücretler.

Slm canlarim benimde yzun bibhikayem var 2006 da devlet has.de ilk denememde ikizlerim olacakti 21 haftalik kaybettim sonra bir tedavi iptalsinra umutta bir kizimldu eylulde 4dnememi umutta denedik ama negatif kismet tabi bende nasip olursa 2014 te dusunuyorum nasipse yasim 31 durumumuz erkek infertilitesi rabbim herkesin gonlune gore versin bu arada bugun bu topigin gecnisini okudum migrenim tuttu ignemi oldum rahatladim ben bugun kadikoy sifayi aradim benim esji dk rum enver kurt orda diye fiyat aldim ama ayrilmis fiyat olarakta 6500 7000 dediler

nasip olursa kasımda başliycam benim söylememle olmaz
ön gürüşmeye gidip görmen lazım nur hanımın eşi yok kaç yere
gittim ama burası gibi hastaya önem ve değer veren görmedim eski
sayfayı takip etme fırsatın olsaydı daha emin olurdun tabiki tercih sizin
ama bu yollardan geçmiş biri olarak nacizane fikrimi öyledim ben

Back
X