• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Efracım canım,kimsayal gebelikte değerler artmaz mış.Dün kendi doktoruma sordum bende.Sadece Dış gebelik riski olabilirmiş böyle artış olan durumlarda.Bende doktora dedim ki bu uygulama direk rahim içine yapılmıyormu neden oluşsun dış gebelik dedim.Eğer hatalı bir yere yerleştirme gibi bir durum olursa olabiliyormuş.Ben kaşlarımı sertleştirince ifadeyi değiştirip onlar koyduktan sonra dağıldığı için tuplere kaymış olabiir dedi.Sakın sıkma canını en azından artmış.Azalmış olması seni 2-3 katı daha çok üzerdi canım.

cok cok saol fegecıgım. insallah Allahım sanada hayırlı sonuclar versın.

FEGE aksam seninde hayirli haberlerini bekliyoruz
ECZ ve EFRA degerleriniz umarim normal gebelik icin yeterlidir.stres yapmayin olumlu dusunun
SEYİR SEYİRRR senin adina cok uzuldum. nedense ben hep senun hakkinda tutmustur diye dusunmustum ;( Allahim sabir versin ve boyle bir gunu bir daha yasatmasin ins. sana. ne desem bos. Allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin

Canım tebrik ederim güzel artmış değerlerin ;) kucağına aldığın günleride gör inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin insallah :)
cuma tekrar vericem kan, hayirlisi :)

Arkadaşlar merhaba...

Öncelikle hepinize bana bugüne kadar verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim.
Bu sabah uyandım ve teste gitmekten vazgeçtim. Umudum olmadığı için "yarın nasılsa öğreneceğim boşver gitme"dedim; ama sonra sizlere verdiğim sözü hatırladım ve inanın sırf o nedenle gittim.

Sabah 8'de kan verdim. 9.15 gibi internetten sonucumu öğrendim. O dakikadan sonra üzerime iki farklı duygu yerleşti. Birincisi kuş gibi hafifledim çünkü artık kafamda soru işareti kalmamıştı. İkincisi hafiflediğim kadar da ağırlaştım çünkü kafamda yeni soru işaretleri oluşmuştu...

Ortada tıbbın belirlediği bir sorun vardır ve ona yönelik tedavi uygulanır iyileşirsin; ama hiç bir sebep yokken aynı tedaviyle uğraşırsın uğraşırsın yeniden uğraşırsın sonuç da cevap da alamazsın!Onlara göre kolaydır; "sebepsiz infertelitedir" adı sana göre ise bu yeni bir sorudur "peki o ne demektir" le biten ve üç noktası kalan...

Çok uzatmak istemiyorum; değerim 0.49 çıktı ve bunun ne demek olduğunu hepimiz bilecek kadar tecrübe edindik bu zorlu ve yıpratıcı mücadelede. Belki hiç bir zaman "anne" olmayacağım, belki "iyi bir anne olamayacaktım" bilinmez; ama benim bilmediğim sadece Allah'ın bildiği ve bana uygun gördüğü yolda yürümeye devam etmek zorundayım. Çocukluğumda, ergenliğimde, gençliğimde yetişkinliğimde asla anne rolü biçmedim kendime. Hiç o konumda olmayı gönülden istemedim. Şimdi olsun dediğimde de; yıllardır gönülden dileyen, isteyen o kadar kişi varken;
"Bilmem; belki de ben bunu hak ettim!"

Sevgiler...
arkadaşım çok üzüldüm canını sıkma dicem ama bende aynı durumdayım cuma günü öğrendim tutmadığını hala kendime gelemedim ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı çok çaresiz bir durum elimizden hiçbirşey gelmiyor maddi manevi büyük bir yıkım ben küçüklükten beri anne olmayı çok istiyordum hayatta istediğim tek şey anne olmaktı herkesin hayali başkadır benimki anne olmaktı ama olmadııı :5::5::5::5::5::5:

arkadaşım çok üzüldüm canını sıkma dicem ama bende aynı durumdayım cuma günü öğrendim tutmadığını hala kendime gelemedim ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı çok çaresiz bir durum elimizden hiçbirşey gelmiyor maddi manevi büyük bir yıkım ben küçüklükten beri anne olmayı çok istiyordum hayatta istediğim tek şey anne olmaktı herkesin hayali başkadır benimki anne olmaktı ama olmadııı :5::5::5::5::5::5:

menzil54, canim çok zor insan çok üzülüyor ama,neden bu kadar umutsuzsun, kacinci denemendi? bi dahakine olucak belki.. hayalin gerceklesicek Allahin izniyle.. sanki 45 yasinda misin? umut kaybetmek yok..

ECZ ve EFRA degerleriniz umarim normal gebelik icin yeterlidir.stres yapmayin olumlu dusunun
SEYİR SEYİRRR senin adina cok uzuldum. nedense ben hep senun hakkinda tutmustur diye dusunmustum ;( Allahim sabir versin ve boyle bir gunu bir daha yasatmasin ins. sana. ne desem bos. Allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin

Allahima sukurler olsun degerim katlanmis tuticim:-) cok mutlu oldum:-) Allahim tum bekleyenlere hayal kirikligi yasatmasin insallah..

kizlar ben doktorumu degistirmek istiyorum.. ankarada tavsiye edebiliceginiz iyi bir kadin dogumcu var mi?

yanı yazını okuyunca dayanamadım vallaha akmaya basladı gozumden yaslar sıpır sıpır. hersey senın ıcın en hayırlı sekılde olsun arkadasım. tum ıctenlıgımle dılıyorum bunu.

ağladım ağlicam şuan..
lutfen moralini bozma.. bu laflar hep boş, ne desek boş.. tesellisini versin rabbim, adiyamanda menzilde büyük bi zat var, gidip orda dua etsen.. bilmiyorum..
sebepsiz infertilite..
belki de sebepsiz deildir, belki rabbin seni kendine yaklastirmaya calisiyodur.. "beni mahzun gonullerde arayin" buyurmamiş mi... sabir...

Seyircim benim ilk kan testim 16 martta yapıldı..Çok şükür pozitif çıktı ama degerlerim düşüktü.Geçen gün ilk defa güzel artış yaptı ama kesnin görülmesi için deger yine de küçük olduğu için görülmedi.5 haftalık oluyor benimkisi.9 gün sonra muayeneye çağırmış oluyorlar ama benim için belki farklıdır senin için farklı olur.Sen yaptınmı testini söyle bakalım.Ben beta hcg mi akşam iş çıkışı yaptıracağım yine inşallah 2 katı artmıştır.İnşallahh senden de güzel haberler alırım.Kutlarız burda hep birlikte:):46:

Canımsın lütfen böyle düşünme bunu hakettim falan gibi Allahn gücüne gider :( imtihan dünyasındayız kimine 5-6 tane veriyo kimine vermiyo kiminede verip elinden alıyo Allah daha kötüsüyle imtihan etmesin :( bilemeyiz ki belki ummadığın anda gelecek meleğin ;) ben oğlumda tüp hariç her tedaviyi oldum olmadı sonra düzensiz içtiğim iki tane klomen le oldu... Vakti o zamandı demek ki...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seyircim şimdi okudum iş yerinde sürekli bölündüğüm için görmemişim:( Çok üzüldüm senin adına gerçekten.Herkes anne olmayı hakediyor sakın böle düşünme tatlım.Hepimizin bir imtihanı var bu yolda.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşalah

Arkadaşlar!Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. Bir sıkıntım yok iyiyim. Dert ettiğimde yok. Tek damla göz yaşı bile dökmedim. Yaşanması gerekiyormuş yaşandı. Tekrar dener miyim; "ASLA". Çünkü en başından beri söylüyorum tekrar söyleyeceğim; yaşanılan süreç hiç insancıl değil. Onca gidip gelmeler, iğneler, opular...vs

Diğer topikte hatunun biri "tıbba inan Allah böyle istedi deyip kendine acıma...."vs gibi bişeyler yazmış. Çok sinirlendim. Sonuçta ben okumamış, cahil ya da ne bileyim beş vakit namazlı, tesettürlü ya da benzeri biri değilim(inanarak yapan yaşayan herkese saygım sonsuz).Yüksek lisans dahil eğitimi de tamamladım, içkimi de içerim, eğlenceme de giderimi ramazansa orucumu da tutarım vs vs. Yani inandığım gibi yaşarım. Allah'a onun sınavlarına, daha çok isteyen varsa sıralama yapabileceğine, kadere ... yani bunlara inanmak bağnazlıksa evet ben bağnazım!!! Bu nasıl bir saçma yaklaşım yaaaa.. Sırf onları yazdım diye "Tıbba inan"; sanki biz inanmıyoruz tıbba.Sanki önüne gelen ilk doktorun kapısından girecek kadar değersiz benim vücudum. Çok sinirlendim bir şey yazıp yazmamak konusunda karar veremedim. O metinden bu anlam nasıl çıktı anlayamadım.

Neyse; konuyu nereden nereye getirdim yaaa :))
Allah isteyen herkese versin; bana da doğal yoldan daha önce verdi; doğması kısmet değilmiş. Belki tekrar verir. Tüp bebek olayı benim için kapanmıştır. Hayırlısı...

Bu arada değerleriniz hepinizin harika çıkmış :)) Gelişmeleri yazın; okumaya devam edeceğim :))

Arkadaşlar!Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. Bir sıkıntım yok iyiyim. Dert ettiğimde yok. Tek damla göz yaşı bile dökmedim. Yaşanması gerekiyormuş yaşandı. Tekrar dener miyim; "ASLA". Çünkü en başından beri söylüyorum tekrar söyleyeceğim; yaşanılan süreç hiç insancıl değil. Onca gidip gelmeler, iğneler, opular...vs

Diğer topikte hatunun biri "tıbba inan Allah böyle istedi deyip kendine acıma...."vs gibi bişeyler yazmış. Çok sinirlendim. Sonuçta ben okumamış, cahil ya da ne bileyim beş vakit namazlı, tesettürlü ya da benzeri biri değilim(inanarak yapan yaşayan herkese saygım sonsuz).Yüksek lisans dahil eğitimi de tamamladım, içkimi de içerim, eğlenceme de giderimi ramazansa orucumu da tutarım vs vs. Yani inandığım gibi yaşarım. Allah'a onun sınavlarına, daha çok isteyen varsa sıralama yapabileceğine, kadere ... yani bunlara inanmak bağnazlıksa evet ben bağnazım!!! Bu nasıl bir saçma yaklaşım yaaaa.. Sırf onları yazdım diye "Tıbba inan"; sanki biz inanmıyoruz tıbba.Sanki önüne gelen ilk doktorun kapısından girecek kadar değersiz benim vücudum. Çok sinirlendim bir şey yazıp yazmamak konusunda karar veremedim. O metinden bu anlam nasıl çıktı anlayamadım.

Allah isteyen herkese versin; bana da doğal yoldan daha önce verdi; doğması kısmet değilmiş. Belki tekrar verir. Tüp bebek olayı benim için kapanmıştır. Hayırlısı...

Bu arada değerleriniz hepinizin harika çıkmış :)) Gelişmeleri yazın; okumaya devam edeceğim :))

çok doğru bi noktaya deginmissin, Allaha inanmak, careyi ondan beklemek bagnazliksa, ben de oyleyim :) bunun okumayla cahillikle hic ilgisi yok.. transferden sonra doktorum geldi, biz gunumuz tibbinin bize verdigi olanaklarla elimizden geleni yaptik, bundan sonrasi Allaha kalmiş, yicek ekmegi varsa dunyaya gelir dedi..
evet.. iste mesele tam da bu.. sen tipla naparsan yap, ortaya bi can cikiyor.. çok yakin bi arkadasim 6 kez tup bebek denedi, negatif.. birakti, 2 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldi, simdi 6 aylik bebegi var.. benim kuzenimin 4 sene olmadi, tup bebek denedi olmadi, suan 4 tane cocugu var, normal yolla, sonuncuya tupleri bagliyken hamile kaldi.. mucize bebek dedi doktorlar.. dunyaya gelicek olan naparsan yap geliyor, gelmicekse gelmiyor. sabir ve tevekkul..

menzil54, canim çok zor insan çok üzülüyor ama,neden bu kadar umutsuzsun, kacinci denemendi? bi dahakine olucak belki.. hayalin gerceklesicek Allahin izniyle.. sanki 45 yasinda misin? umut kaybetmek yok..

2 inci denemem üst üste iki yıkım daha umudum kalmadı evimizde tat tuz kalmadı birdahaki yıkımı kaldıramam doktorum mayısta gel 3 deneyelim dedi ama bır yıkım daha beni hastanelik eder

2 inci denemem üst üste iki yıkım daha umudum kalmadı evimizde tat tuz kalmadı birdahaki yıkımı kaldıramam doktorum mayısta gel 3 deneyelim dedi ama bır yıkım daha beni hastanelik eder

canım sakın öyle düşünme
Allah 'tan ümit kesilmez!

Rabbimin vereceği hayırlı bir zaman vardır, böyle düşün hep.

Benimde bebğim yok, tüp bebek denicez parayı toparlamaya çalışıyoruz

Annemin 7 sene olmamış, sonra normal yollarla 5 çocuğu olmuş

ALLAH tan ümit kesilmez canım, üzülme

canım sakın öyle düşünme
Allah 'tan ümit kesilmez!

Rabbimin vereceği hayırlı bir zaman vardır, böyle düşün hep.

Benimde bebğim yok, tüp bebek denicez parayı toparlamaya çalışıyoruz

Annemin 7 sene olmamış, sonra normal yollarla 5 çocuğu olmuş

ALLAH tan ümit kesilmez canım, üzülme

2 deneme üst üste hüsran olunca bir sürü iğne ilaç maddi manevi yıkım ve çok pahalı bir kere daha deneyebilirim başka denemeye maddi olarakta gücüm kalmadı sabretmek çok zor dışarıya çıkmak istemiyorum çocuk görünce içim yanıyor benimde olsaydı diyorum ama olmadı inşallah senin olur

Rabbim sabrini da versin insallah.. kalbini bozma.. sorun neydi sizin? kacinci gun embriyosuydu?

Rabbim sabrini da versin insallah.. kalbini bozma.. sorun neydi sizin? kacinci gun embriyosuydu?
amin inşallah.sorun eşimde morfoloji bozuktu ama ilaçlarla bayağı düzeltmişti doktor. benim 5 gün embriyosuydu bılastosis olmaması için hiçbir sorun yoktu ve ikiz konulmuştu şansım yüzde 121 di ve yaşımda 31 herşey güzeldi doktorumda bizde çok ümitliydik ama rabbim ol diyecek olacak .....benden önce başka bir bayan doktorumdan çıktı ve 2 yumurta toplamış 1 döllenmiş yaş 38 ama onun tuttu benim olmadı yani tamamen kader kısmet bana kısmet değilmiş

Seyircim canini sıkmamani rica edecegim.Herkesin dusuncesi birbirinden farkli.Belki de kendince iyi birsey yazmak istedi.Iletisim aslinda normalinde zordur ve o yuzden bazen kavgalar yasanir hayayta sende biliyorsun.Bak ben de bu sene sonunda 40.yasimi kutlayacagim ama yine de vazgecmiyorum.Ne yapalim hayirlisi sagliklisi olsunda gec olsun artik.Bu arada ne laflar duydum,bazilari haddini bile asiyordu ama ben sagir kurbağa misali duymadim duymak istemedim.40 dedim yasimi ama bu arada en az 30 gosterdigimi soyledikleri icin :-) ben de genc anne gorunecegim durumundayim:40:
Seni cok opuyorum herseyin hayirlisini diliyorum senin icin.

amin inşallah.sorun eşimde morfoloji bozuktu ama ilaçlarla bayağı düzeltmişti doktor. benim 5 gün embriyosuydu bılastosis olmaması için hiçbir sorun yoktu ve ikiz konulmuştu şansım yüzde 121 di ve yaşımda 31 herşey güzeldi doktorumda bizde çok ümitliydik ama rabbim ol diyecek olacak .....benden önce başka bir bayan doktorumdan çıktı ve 2 yumurta toplamış 1 döllenmiş yaş 38 ama onun tuttu benim olmadı yani tamamen kader kısmet bana kısmet değilmiş

vakti saati vardir, sakin olumsuz düşünme canim, benim de sadece 1 taneydi, doktor fazla umutlanma %25 şansin dedi.. ben de haliyle pek umutlu degildim, hala da degilim.. lakin canim ben prozac kullaniyorum, yoksa psikopata baglardim.. arastirdim en az yan etkili olan o.. ilaca aralikta basladim, cok kilitlenmistim sayko olmustum her ay agliyordum.. ama suan cok rahatim, cok sakinim.. hcg 56 cikti hala devan ediyorum, kalp atisi duyunca kesicem. duyabilirsem insallah..

eczaci olarak tavsiye ediyorum, cunku insan stres olunca olacagi varsa da olmuyor.. en azindan kendine daha az eziyet edersin.. benimki bi tavsiye, bi psikiyatriste gidebilirsin.. muayene ucreti odemiym dersen gel ben sana bi tane hediye ediym ;)) yeter ki sen iyi ol..

vakti saati vardir, sakin olumsuz düşünme canim, benim de sadece 1 taneydi, doktor fazla umutlanma %25 şansin dedi.. ben de haliyle pek umutlu degildim, hala da degilim.. lakin canim ben prozac kullaniyorum, yoksa psikopata baglardim.. arastirdim en az yan etkili olan o.. ilaca aralikta basladim, cok kilitlenmistim sayko olmustum her ay agliyordum.. ama suan cok rahatim, cok sakinim.. hcg 56 cikti hala devan ediyorum, kalp atisi duyunca kesicem. duyabilirsem insallah..

eczaci olarak tavsiye ediyorum, cunku insan stres olunca olacagi varsa da olmuyor.. en azindan kendine daha az eziyet edersin.. benimki bi tavsiye, bi psikiyatriste gidebilirsin.. muayene ucreti odemiym dersen gel ben sana bi tane hediye ediym ;)) yeter ki sen iyi ol..

çok sevindim tuttuğuna inşallah kalp atışınıda hayırlısıyla duyarsın .. ben o ilacı alırım çünkü hiç iyi değilim bir hafta oldu ama hala gözümden yaşlar dökülüyo . inşallah 3 üncü tutar mayısta yine başlıcam ama umudum yok

Back