2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

hihihi biliyorum ama olsun, biri soyleyince daa bi hosuma gidio :))
ben de sabah gidiyorum kan vermeye, insallah benim de senin de pozitif cikar :))
ak koyun kara koyun.. belli olsun :)

Heee şöyle Gül yaaa ilk defa sürekli ve en çok yazdığım topik burası sen herkese moral verirken kendine neden bu kadar mazoşist davranıyosun ??? Bu akşam özellikle senin için dua edicem bol bol Ayetel kürsi oku ve salâvat Çek ...harika haberlerini bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seyır valla cok sewındım bu kararı almana. ecz da yapacak yarın test, benımde ıkıncı test gunum hep beraber ınsallah hayırlı sonuclar gelır ya kızlar.

tuti seın nasıl gıdıyor hamılelık belırtılerın basladı mı bu arada. ve ne zmaan gıdeceksın keseyı gormeye

bu arada kizlar, tuvalete gitmekten uyuyamiyorum gece, gunduz de ayni, 20-30 dk da bir tuvaletim gelio, bu normal mi?

ecz bu problem gecen sene bende de vardi. yapip geliyordum on dk gecmeden tekrar geliyordu.gece bile uyumak istemiyordm ne de olsa yine gitcem diye sükür bu sene oyle bi sıkıntım yok

Arkadaslar bugun ilk muayenemi oldum.Ama degerler cok dusuk ve belli seviyede henuz olmadigi icin keseyi goremedi.Yarin yine test istedi degerler artmismi diye.Son artistan sonra icim biraz daha serin tutuyorum ama yine de vesvese kulagimin arkasindan olumsuzluklar fisildiyor.Insallah benim icinde dua edin kizlar.

Seyir cokkkk sevindim simdiden insallah pozitif cikacak ve sende burdaki herkesin dilinden kurtulamayacaksin

tuti seın nasıl gıdıyor hamılelık belırtılerın basladı mı bu arada. ve ne zmaan gıdeceksın keseyı gormeye

cnm ben en son 14. gun yaptm iste. yarin da yaptirsam mi bilmiyorum. hic bir belirtim yok sadece tansiyonum düsük. 8e 6 cikti doktor normal dedi. ama basım dönüyr iste. ayın 31inde keseyi gorecegiz.5hafta 1 gunluk oluyor umarim kalp atisinida duyariz.seninde yarin yükselmis deger havadislerini bekliyrm.

fege dualarim seninle. Allah guzel haberlerini almayi nasip eder ins.
senin bugun transferden sonraki 20. günün yani 5 haftalik gebe sayiliyorsun hemen hemen. kesenin gozukmesi lazim degil mi. bende ayin 31inde ilk ultrasonuna gircem ve benimde transfer sonrasi 21. günüm olacan simdi sen kese gorulmedi deyince acaba randevu tarihini bir sonraki haftaya mi ertelesem diye dusundum. ?

hihihi biliyorum ama olsun, biri soyleyince daa bi hosuma gidio :))
ben de sabah gidiyorum kan vermeye, insallah benim de senin de pozitif cikar :))
ak koyun kara koyun.. belli olsun :)

İnşallah canım.... sen sıkma canını herşey güzel olacak. :))
Bi de sizdeki problem neydi? Listeye başkalarına fikir versin diye ekleyeceğim de.
Kızıımmmm biz vazgeçilmeziz hehe hehe :)) Kaynatıyoruz işte ne güzel... Şaka maka burda herkes birbirini dinliyor ve yardımcı olmaya çalışıyor. Sorumu sorayım ya da derdimi anlatayım beni rahatlatsınlar kaçıp gideyim yapmıyor. Karşı tarafı da düşünüyor.
Kendi adıma ben buna çok dikkat ederim.
Duaların için şimdiden teşekkür ederim. Olursa sizlerden bileceğim zaten bu gidişle

seyır valla cok sewındım bu kararı almana. ecz da yapacak yarın test, benımde ıkıncı test gunum hep beraber ınsallah hayırlı sonuclar gelır ya kızlar.

Ohhh ohhh!Yarın bilgi patlaması yaşayacağız desenize :)
Esasında saat belirlesek hepimiz girsek ve tak tak tak arka arkaya patlatsak bilgileri.
Ben size sevinsem siz bana üzülseniz hepsini bir anda yapsak çıksakkkk Bööyle kopuk kopuk oluyooo!

Bi test daha :)) Yarın haber patlaması var diyorum da boşuna demiyorum :))
Tam olarak ne kadarlık oldu hafta olarak fegeciğim?
Kan sonucundan sonra ne zaman çağırdı seni? Kalbini gönlünü ferah tut. herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.

Seyir cokkkk sevindim simdiden insallah pozitif cikacak ve sende burdaki herkesin dilinden kurtulamayacaksin

Olurda pozitif çıkarsa "beynimiz yedin dün bütün gün" diye ne kadar söyleseniz haklı olacaksınız. :26:
Ama insan buraya rahat yazıyo yaaa...!
Esasında umudum yok da sırf sizin kafanızı daha çok şişirmeyeyim diye gidiyorum yarın teste inanın! :)
Yoksa bir gün daha beyninizi yerim ben....

Tuti için rahat etsin; yarın sen de bi test patlat son son herkes toplu kurtulsun. :))) ve toplu temizlik yapalım.Kimsenin aklında endişe verici bişey kalmasın;ondan sonra laylaylom yapalım :))

Son düzenleme:
GERİ SAYIM TABLOMUZ :))

İSİM------- DENEME SAYISI-SORUN------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

kayram--------------3(poz. morf.)-------------2------------------27.02.2014*****POZİTİF
OREM-----------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİFTİ ANCAK DEĞERİ DÜŞTÜ ARKADAŞIMIZIN
tuti-----------------2(sperm eks.ve hareket)---2------------------21.03.2014*****POZİTİF
efra_09-------------1(pko)--------------------2------------------25.03.2014*****POZİTİF
seyir----------------1(sebepsiz inf.)------------2-----------------27.03.2014
ecz06---------------1-------------------------1-----------------27.03.2014
zelis82--------------1(sperm eks.ve hareket)---2------------------01.04.2014
matildaaa-----------1(sperm eks.)--------------------------------12.04.2014

............................HERKES NİYETİ BOZDU TOPLU BOMBA HABERLER GÜNÜ :).......................

Son düzenleme:

Seyir'cim bi tembellik çöktü üstüme daha şimdi yatsıyı kıldım sana ve diğer arkadaşlara hep rumuzlarıyla dua ettim...evet çok güzel herkesin birbirini düşünmesi
Sizden bilirim dedin de aklıma oğlumun Dr.u geldi ben oğluma yumurta takibiyle hamile kalmıştım hep üçümüzün çocuğu derdi üçümüz yaptık
Şimdi bu tüpleri düşündümde Dr.dan tut embriyoloğuna kadar 5-6 kişiden geçiyo :)))ciddi bi emek var yahuuuu

Tuticim kesenin gorunmemesi degerlerle alakali oldugu icin benim yeni yeni yuksek artis basladi.O sebeble eger beta hcg 1000 seviyelerinde ise kese gorunuyormus canim.Endise etme.Hayirli haberlerini bekliyorum insallahh.Benimde dualarim seninle tatlim.

İnşallah canım.... sen sıkma canını herşey güzel olacak. :))
Bi de sizdeki problem neydi? Listeye başkalarına fikir versin diye ekleyeceğim de.

canim eşimde bir sorun yok, bende yumurta rezervi dusuk, amh düşük çikti.. yumurtalarim kaliteli degil, 14 tane toplandi 1 tane blast oldu.. o da 1. kalite değil yani.. dr çok umutlanma dedi bana, yaptigimiz tup bebegin tutma şansi %25 dedi.. o yuzden hep bi aksilik olucak, dis gebelik olucak, ne biliym kalbi atmicak gibi gelio bana..
ama rabbim dilediyse inşallah bisey olmaz.. çaresizce bekliyoruz iste..

Gunaydın kızlar hepınıze. ben yenı hastaneen gelıyorum kızlar kan verdım 11:30 gıbı netten bakacagım sonucuma. hepınızden guzel haber beklıyorum.

kizlar, sabah kalkinca idrar testi yaptim, hiç bisey yok.. 8. gun silik cizgi vardi, bugun 11.gun..
düştü galiba benimki ((
ben yine de gidip kan verdim ama..

Kızlar tlf dan yazdığım için birden fazla alıntı yapamıyom o zamanda içim rahat etmiyo
Hepinize bol şans diliyorum ve hayırlı haberlerinizi bekliyorum

kizlar, sabah kalkinca idrar testi yaptim, hiç bisey yok.. 8. gun silik cizgi vardi, bugun 11.gun..
düştü galiba benimki ((
ben yine de gidip kan verdim ama..

sen ne zaman alıyorsun test sonucunu . umarım hayırlı haber alırsın. bızıde bı an once haberdar et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…