6-7. hafta arası duyulması gerekiyor. Sonraya kaldı mı yaş o iş!
Kahveye gelince; mekan söyle o kolay :))
Hehe :)) Sende biliyorsun ki wc olayları sıklaşıyor bu gibi durumlarda
Ama yine de söyleyeyim mutlu ol
Bende yarın sabah kan testine gitmeye karar verdim. Yarın olayı kopartıyorum.
SON KARARIM....
KIZLARRRR kurtuluyorsunuz benden duyurulur
hehe :)) Bu değerler hoşuma gitti
Benimde dokuzuncu günde olsa olsa 38-40 çeker BHCG diye bir hesabım vardı kafamda çünkü.
Bilmem belki de hakikaten çıkmamıştır!:44: Ama eğer öyleyse benden çok eşim mutlu olacak çünkü bu akşam durumu
anlattım "boşver" dedi ama biliyorumki o benden çok daha fazla istiyor.
Offf offff offf offf!Bacaklarım nasıl sızlıyor şu an; regl öncesinde hep böyle romatizmalı gibi olurum ben. :S
Ha!Bu arada; kararımı verdim yarın sabah olayı kopartıyorum... :)) :)
Ya hep ya hiç mantığı
SON KARARIM....
bu arada kizlar, tuvalete gitmekten uyuyamiyorum gece, gunduz de ayni, 20-30 dk da bir tuvaletim gelio, bu normal mi?
SON KARARIM....
hihihi biliyorum ama olsun, biri soyleyince daa bi hosuma gidio :))
ben de sabah gidiyorum kan vermeye, insallah benim de senin de pozitif cikar :))
ak koyun kara koyun.. belli olsun :)
tuti seın nasıl gıdıyor hamılelık belırtılerın basladı mı bu arada. ve ne zmaan gıdeceksın keseyı gormeye
Arkadaslar bugun ilk muayenemi oldum.Ama degerler cok dusuk ve belli seviyede henuz olmadigi icin keseyi goremedi.Yarin yine test istedi degerler artmismi diye.Son artistan sonra icim biraz daha serin tutuyorum ama yine de vesvese kulagimin arkasindan olumsuzluklar fisildiyor.Insallah benim icinde dua edin kizlar.
hihihi biliyorum ama olsun, biri soyleyince daa bi hosuma gidio :))
ben de sabah gidiyorum kan vermeye, insallah benim de senin de pozitif cikar :))
ak koyun kara koyun.. belli olsun :)
Kızıımmmm biz vazgeçilmezizHeee şöyle Gül yaaailk defa sürekli ve en çok yazdığım topik burası sen herkese moral verirken kendine neden bu kadar mazoşist davranıyosun ??? Bu akşam özellikle senin için dua edicem bol bol Ayetel kürsi oku ve salâvat Çek ...harika haberlerini bekliyorum
seyır valla cok sewındım bu kararı almana. ecz da yapacak yarın test, benımde ıkıncı test gunum hep beraber ınsallah hayırlı sonuclar gelır ya kızlar.
Arkadaslar bugun ilk muayenemi oldum.Ama degerler cok dusuk ve belli seviyede henuz olmadigi icin keseyi goremedi.Yarin yine test istedi degerler artmismi diye.Son artistan sonra icim biraz daha serin tutuyorum ama yine de vesvese kulagimin arkasindan olumsuzluklar fisildiyor.Insallah benim icinde dua edin kizlar.
Seyir cokkkk sevindim simdiden insallah pozitif cikacak ve sende burdaki herkesin dilinden kurtulamayacaksin
cnm ben en son 14. gun yaptm iste. yarin da yaptirsam mi bilmiyorum. hic bir belirtim yok sadece tansiyonum düsük. 8e 6 cikti doktor normal dedi. ama basım dönüyr iste. ayın 31inde keseyi gorecegiz.5hafta 1 gunluk oluyor umarim kalp atisinida duyariz.seninde yarin yükselmis deger havadislerini bekliyrm.
İnşallah canım.... sen sıkma canını herşey güzel olacak. :))
Bi de sizdeki problem neydi? Listeye başkalarına fikir versin diye ekleyeceğim de.
Kızıımmmm biz vazgeçilmezizhehe hehe :)) Kaynatıyoruz işte ne güzel... Şaka maka burda herkes birbirini dinliyor ve yardımcı olmaya çalışıyor. Sorumu sorayım ya da derdimi anlatayım beni rahatlatsınlar kaçıp gideyim yapmıyor. Karşı tarafı da düşünüyor.
Kendi adıma ben buna çok dikkat ederim.
Duaların için şimdiden teşekkür ederim. Olursa sizlerden bileceğim zaten bu gidişle
Ohhh ohhh!Yarın bilgi patlaması yaşayacağız desenize :)
Esasında saat belirlesek hepimiz girsek ve tak tak tak arka arkaya patlatsak bilgileri.
Ben size sevinsem siz bana üzülseniz hepsini bir anda yapsak çıksakkkkBööyle kopuk kopuk oluyooo!
Bi test daha :)) Yarın haber patlaması var diyorum da boşuna demiyorum :))
Tam olarak ne kadarlık oldu hafta olarak fegeciğim?
Kan sonucundan sonra ne zaman çağırdı seni? Kalbini gönlünü ferah tut. herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.
Olurda pozitif çıkarsa "beynimiz yedin dün bütün gün" diye ne kadar söyleseniz haklı olacaksınız. :26:
Ama insan buraya rahat yazıyo yaaa...!
Esasında umudum yok da sırf sizin kafanızı daha çok şişirmeyeyim diye gidiyorum yarın teste inanın! :)
Yoksa bir gün daha beyninizi yerim ben....
Tuti için rahat etsin; yarın sen de bi test patlat son son herkes toplu kurtulsun. :))) ve toplu temizlik yapalım.Kimsenin aklında endişe verici bişey kalmasın;ondan sonra laylaylom yapalım :))
fege dualarim seninle. Allah guzel haberlerini almayi nasip eder ins.
senin bugun transferden sonraki 20. günün yani 5 haftalik gebe sayiliyorsun hemen hemen. kesenin gozukmesi lazim degil mi. bende ayin 31inde ilk ultrasonuna gircem ve benimde transfer sonrasi 21. günüm olacan simdi sen kese gorulmedi deyince acaba randevu tarihini bir sonraki haftaya mi ertelesem diye dusundum. ?
İnşallah canım.... sen sıkma canını herşey güzel olacak. :))
Bi de sizdeki problem neydi? Listeye başkalarına fikir versin diye ekleyeceğim de.
kizlar, sabah kalkinca idrar testi yaptim, hiç bisey yok.. 8. gun silik cizgi vardi, bugun 11.gun..
düştü galiba benimki((
ben yine de gidip kan verdim ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?