saol canım 8 martta test yaptırcaz inş
ilk tüp bebek deneyimimiz, 2 tane embriyo koyuldu inşallah hala benimledirler...
Rabbim hepimizi sevindirsin tez zamanda![]()
inşallah 8 martta siz 12 martta da biz güzel haberler alırız:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk tüp bebek deneyimimiz, 2 tane embriyo koyuldu inşallah hala benimledirler...
inşallah pozitifi görürüz karnımız şişer, hamişliğide tadarız ,inşallah doğururuzevet 12. gün oluyor. İnşaallah aynı gün güzel haberler alırız:) Düşünmemek mümkün değil, vücudumu dinliyorum sürekli:)
merhaba, öncelikle hayırlısı olsun. Benim de bahçeci-fulya kliniğinde ilk tüp bebek tedavim başladı. Transferimin 5. Günü. Aynı dönemde oradaymışız.
Inşallah güzel haberler alırız.
cnm geçmiş olsun öncelikle...ama rahim filmini merak ettim acaba hidrosalpenks belirtin varmıydı yada doktorun neryden şüphelenip farketti???tüplerin tamamen tıkalımıydı??herşeyde bir hayır vardır tüplerde bebişler için var nasılsa ,eğer gerçekten hidrosalpenks var idiyse zaten gebe kalma şansın pek olmayacaktı bu şartlarda farkedilmesi iyi olmuş,doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok inşallah sonuç güzel olur
arkadaşlar bende subatta tüp bebek denemesi yapanlardanım. ankara anatolıada tedavı görüyorum. yarın yada persembe yumurtalarım alınacak. umarım hersey yolunda gider.Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip eder inşallah
benimde transferimin 5.günü kadıköy şifa hastanesinden tedavi oldum sabırsızlıkla 11 mart ı bekliyorum kasık ağrım ve bel ağrım oluyor inşalllah bebişimiz bebişlerimiz artık bizlere gelirrr
meraba cnm hayırlı olsun...benimde transferin 3. günü bugün...işe iyi başlamışsın,benim kolum kalkmıyor bugün halsiz ve yorgun hissediyorum,batmalarım var benimde sanırım gaz sancısı,tabi opudan sonra rahim daha tam iyileşmedi sonuçta basınç yapıyor olabilir,bu kadar erken gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum ancak,transferden öncede ilaçları alıyorduk böyle olmuyordum..
şimdiden hayırlısı olsun, benim de ilk tüp bebek tedavim. Yumurta işlemi çok rahat ağrısız oldu. İçinizi ferah tutun, bol yumurta bol döllenme olur inşaallah
Bu 3. güne özel bir şey herhalde ben de aynen böyleyim :) Transferden sonra değişen ilaçlarımız var ya belki onların yan etkisidir.
Bugün hatta bi ara resmen adet sancısı çektim. Biraz fazla ayakta kaldım bugün sinir oldum kendime. Öğlenden beri yatıyorum şimdi. Ya kızlar yatmak gerekiyor mu illa. Ben pazartesi işe başlayayım diyorum böyle zaman geçer sanmıştım ama geçmiyormuş. Kendimi bu kadar dinlemek istemiyorum. Ama sonra keşke de demek istemiyorumPazartesi transferimin 8. günü olacak. Tutunmuşsa o zaman zaten tutunmuştur di mi?
bu 3. Güne özel bir şey herhalde ben de aynen böyleyim :) transferden sonra değişen ilaçlarımız var ya belki onların yan etkisidir.
Bugün hatta bi ara resmen adet sancısı çektim. Biraz fazla ayakta kaldım bugün sinir oldum kendime. öğlenden beri yatıyorum şimdi. Ya kızlar yatmak gerekiyor mu illa. Ben pazartesi işe başlayayım diyorum böyle zaman geçer sanmıştım ama geçmiyormuş. Kendimi bu kadar dinlemek istemiyorum. Ama sonra keşke de demek istemiyorumpazartesi transferimin 8. Günü olacak. Tutunmuşsa o zaman zaten tutunmuştur di mi?
arkadaşlar bende subatta tüp bebek denemesi yapanlardanım. ankara anatolıada tedavı görüyorum. yarın yada persembe yumurtalarım alınacak. umarım hersey yolunda gider.Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip eder inşallah
11 Mart salı günü kısmet olursa :)
Canım ben bugün kan testi yaptırdım.Sabah idrar testinde pozitif silik çıkmıştı kan değerimde 38 çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam.![]()
ben de heyecanlandım şimdi, değerin iyi çıkmış inşallah allah 2 gün sonra daha yüksek çıkmasını nasip etsin :)
Amin inşallahh canım..Çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı gebeliktir.Rabbim sanada nasip etsin devamı gelsin![]()
İnşaallah canım, iki gün sonra tahlil yaptırırsan yine yaz olur mu belki bana da cesaret gelir tahlile giderim :)
Tamam canım mutlaka yazıcam.Cuma günü hem tahlil hemde doktor kontrolü var bakalım ne olcak![]()