• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

evet 12. gün oluyor. İnşaallah aynı gün güzel haberler alırız:) Düşünmemek mümkün değil, vücudumu dinliyorum sürekli:)
inşallah pozitifi görürüz karnımız şişer, hamişliğide tadarız ,inşallah doğururuz:52::52::52:bebişleri alalım artık kucağımıza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar bende subatta tüp bebek denemesi yapanlardanım. ankara anatolıada tedavı görüyorum. yarın yada persembe yumurtalarım alınacak. umarım hersey yolunda gider.Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip eder inşallah

merhaba, öncelikle hayırlısı olsun. Benim de bahçeci-fulya kliniğinde ilk tüp bebek tedavim başladı. Transferimin 5. Günü. Aynı dönemde oradaymışız.

Inşallah güzel haberler alırız.

benimde transferimin 5.günü kadıköy şifa hastanesinden tedavi oldum sabırsızlıkla 11 mart ı bekliyorum kasık ağrım ve bel ağrım oluyor inşalllah bebişimiz bebişlerimiz artık bizlere gelirrr

cnm geçmiş olsun öncelikle...ama rahim filmini merak ettim acaba hidrosalpenks belirtin varmıydı yada doktorun neryden şüphelenip farketti???tüplerin tamamen tıkalımıydı??herşeyde bir hayır vardır tüplerde bebişler için var nasılsa ,eğer gerçekten hidrosalpenks var idiyse zaten gebe kalma şansın pek olmayacaktı bu şartlarda farkedilmesi iyi olmuş,doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok inşallah sonuç güzel olur

rahim filmimde tek tarafımda sorun olduğu belliymiş ama özel di devletti o kadar doktora gittim kimse 1 şey anlamadı o hidrosalpenk denilen sıvı büyüdükçe bu doktorlar bana ikiz istermisin diyip duruyordu . Tüp bebek ilaçlarını kullanmaya başladıkça hidrosalpenkim büyümüş doktor normal ultrasonda anladı yumurtalarımı kontrole gittiğimde . Güya tek tüpüm tıkalıydı ameliyata girince 2 cisinde de sorun çıkmış. 2 si de alındı

arkadaşlar bende subatta tüp bebek denemesi yapanlardanım. ankara anatolıada tedavı görüyorum. yarın yada persembe yumurtalarım alınacak. umarım hersey yolunda gider.Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip eder inşallah

şimdiden hayırlısı olsun, benim de ilk tüp bebek tedavim. Yumurta işlemi çok rahat ağrısız oldu. İçinizi ferah tutun, bol yumurta bol döllenme olur inşaallah

benimde transferimin 5.günü kadıköy şifa hastanesinden tedavi oldum sabırsızlıkla 11 mart ı bekliyorum kasık ağrım ve bel ağrım oluyor inşalllah bebişimiz bebişlerimiz artık bizlere gelirrr

inşallah güzel haberler alırız, aynı gün de :) Benim de sık sık kasıklarım kasılıyor gibi, vücudumu dinliyorum sürekli :(

meraba cnm hayırlı olsun...benimde transferin 3. günü bugün...işe iyi başlamışsın,benim kolum kalkmıyor bugün halsiz ve yorgun hissediyorum,batmalarım var benimde sanırım gaz sancısı,tabi opudan sonra rahim daha tam iyileşmedi sonuçta basınç yapıyor olabilir,bu kadar erken gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum ancak,transferden öncede ilaçları alıyorduk böyle olmuyordum..

Bu 3. güne özel bir şey herhalde ben de aynen böyleyim :) Transferden sonra değişen ilaçlarımız var ya belki onların yan etkisidir.
Bugün hatta bi ara resmen adet sancısı çektim. Biraz fazla ayakta kaldım bugün sinir oldum kendime. Öğlenden beri yatıyorum şimdi. Ya kızlar yatmak gerekiyor mu illa. Ben pazartesi işe başlayayım diyorum böyle zaman geçer sanmıştım ama geçmiyormuş. Kendimi bu kadar dinlemek istemiyorum. Ama sonra keşke de demek istemiyorum :(Pazartesi transferimin 8. günü olacak. Tutunmuşsa o zaman zaten tutunmuştur di mi?

şimdiden hayırlısı olsun, benim de ilk tüp bebek tedavim. Yumurta işlemi çok rahat ağrısız oldu. İçinizi ferah tutun, bol yumurta bol döllenme olur inşaallah

sizin transfer oldumu? benim ikinci denemem,ilkide anatoliada idi.

Bu 3. güne özel bir şey herhalde ben de aynen böyleyim :) Transferden sonra değişen ilaçlarımız var ya belki onların yan etkisidir.
Bugün hatta bi ara resmen adet sancısı çektim. Biraz fazla ayakta kaldım bugün sinir oldum kendime. Öğlenden beri yatıyorum şimdi. Ya kızlar yatmak gerekiyor mu illa. Ben pazartesi işe başlayayım diyorum böyle zaman geçer sanmıştım ama geçmiyormuş. Kendimi bu kadar dinlemek istemiyorum. Ama sonra keşke de demek istemiyorum :(Pazartesi transferimin 8. günü olacak. Tutunmuşsa o zaman zaten tutunmuştur di mi?

benim cumartesi transfer oldu pazartesi işe başladım hiçbir sorunum olmadı .

bu 3. Güne özel bir şey herhalde ben de aynen böyleyim :) transferden sonra değişen ilaçlarımız var ya belki onların yan etkisidir.
Bugün hatta bi ara resmen adet sancısı çektim. Biraz fazla ayakta kaldım bugün sinir oldum kendime. öğlenden beri yatıyorum şimdi. Ya kızlar yatmak gerekiyor mu illa. Ben pazartesi işe başlayayım diyorum böyle zaman geçer sanmıştım ama geçmiyormuş. Kendimi bu kadar dinlemek istemiyorum. Ama sonra keşke de demek istemiyorum :(pazartesi transferimin 8. Günü olacak. Tutunmuşsa o zaman zaten tutunmuştur di mi?

ben transferimin 4. Günü işe başladım bugünde 5. Günüm bugün ara ara ağrım oluyor sağ kasığıma inanılmaz bir ağrı giriyor ayrıca bel ağrısı oluyor. Senin pazartesi 8. Gününmüş bence işine başla ya evdeyken insan düşünüp duruyor beyinde kuruyorrr ...

tuti merhaba...
Ben de anatoliada dün başladım tedaviye. Daha önce aşılama yaptırmıştım orda. Tutmadı tabi.O yüzden tüp deneyelim istedik.
Kaç yumurtan oldu durumun ne? İlaç olarak Hakan bey ne verdi sana kaç doz kullandın ve iğneler kaç gün sürdü?

Son düzenleme:
Canım ben bugün kan testi yaptırdım.Sabah idrar testinde pozitif silik çıkmıştı kan değerimde 38 çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam.:emir_bebek::emir_bebek:

ben de heyecanlandım şimdi, değerin iyi çıkmış inşallah allah 2 gün sonra daha yüksek çıkmasını nasip etsin :)

ben de heyecanlandım şimdi, değerin iyi çıkmış inşallah allah 2 gün sonra daha yüksek çıkmasını nasip etsin :)

Amin inşallahh canım..Çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı gebeliktir.Rabbim sanada nasip etsin devamı gelsin :nazar::emir_bebek:

Back
X