• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

ironik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
855
3
118
Diğer
Merhaba hanımlar,
Ben 33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Tüplerim kapalı. Ocak ayında 4. tedavime başlayacağım. Daha önce 2 kez negatif, bir kezde iptal edilen tedavim var. Bu zor süreçte birbirimize destek olalım.
Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Acıbadem/Maslak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna_24
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]endometriozis
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/FULYA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinq
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]reallove
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnf.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebr74
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Tek tüp kapalı/ rezerv prob.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seker_im
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naiadd
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demetdemet28
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Kromozom Bozukluğu
[/TD]
[TD] ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuğceserdar
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kayrela
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melike
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Erkek İnf.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MUSMUTLUUU
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]İnsülin Direnc
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nune34
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Tüpler kapalı/endometriozis / rezerv azlığı
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]İstanbul Cerrahi Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncaa
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Tüpler /endometriozis
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek Merkezi.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Arkadasim bende varim insallahh. 26 yasindayim. Haziranda negatif bi denemem var, ocak veya subatta tekrar deniycez insallahh

Aslında Bahçecide olsun istyorum ama ben Konya'dayım ve öğretmenim. Yaz tatili olmadan İstanbul çok zor. Ankara Başkentte deneyeceğiz bu sefer. Olumlu olur inşallah. Sorun neydi sizde?

Son düzenleme:
Aslında Bahçecide olsun istyorum ama ben Konya'dayım ve öğretmenim. Yaz tatili olmadan İstanbul çok zor. Ankara Başkentte deneyeceğiz bu sefer. Olumlu olur inşallah. Sorun neydi sizde?

Bizde sorun morfoloji. Sizde neydi? Bu arada ankarada hakan satiroglu ve hakan yarali iyi diye biliyorum. Istersen onlari da bi arastir. Aslinda bende bahceciyi dusunuyodum ama yumurta takibini memlekette yaptirmak istiyorum, bahceci kabul etmiyo. Ben ilkini acibadem maslakta yaptim, cok zor ve stresli oldu bu sefer evimde olmak istiyorum :(

Bizde sorun morfoloji. Sizde neydi? Bu arada ankarada hakan satiroglu ve hakan yarali iyi diye biliyorum. Istersen onlari da bi arastir. Aslinda bende bahceciyi dusunuyodum ama yumurta takibini memlekette yaptirmak istiyorum, bahceci kabul etmiyo. Ben ilkini acibadem maslakta yaptim, cok zor ve stresli oldu bu sefer evimde olmak istiyorum :(

Benm tüplerim kapalı. Başka da br sorun yok çok şükür; ama Konya'da tedavi gördüğüm merkez embryo gelişiminde problem var dedi. Başkent ünv. burada da hastanesi var. Doktorum haftada br gün buraya geliyor. Benim çin bu daha iyi olacak inşallah...

Ben Aralikda deneyecegim sanirim. 3.kere olacak. Ilki maslak acibadem, sonra bahceci fulya. Bagisilik sorunum var. Hashimoto troit.. Bakalim bu kez nereye gidecegim onu arastiriyorum su asamada.Bahceci Fulya bana gore degilmis onu anladim. Belki maslak geri giderim.

Ben Aralikda deneyecegim sanirim. 3.kere olacak. Ilki maslak acibadem, sonra bahceci fulya. Bagisilik sorunum var. Hashimoto troit.. Bakalim bu kez nereye gidecegim onu arastiriyorum su asamada.Bahceci Fulya bana gore degilmis onu anladim. Belki maslak geri giderim.

Olur tabi canım... Liste biraz daha kabarsın da tablo yapalım inşallah... Bu arada Bahçeci'yi neden beğenmedin?

Olur tabi canım... Liste biraz daha kabarsın da tablo yapalım inşallah... Bu arada Bahçeci'yi neden beğenmedin?

Acikcasi baslangicda bayagi umutla gittim oraya. Herkes pek methediyordu. Doktorda bayagi kendinden emindi. Ama okadar cok operasyon extra islemler yapmama ragmen doktorum benim bagisiklik sorunumu tamamen disladi. Halbuki hashimoto troit oldugumu kendisi bulmasina ragmen hic bir extra onlem almadi buna. Yani yaptiklari klasik islemleri iyi yapiyorlar. Sorunsuz hastaysan ve onlarin bildigi kategori disinda bir hasta degilsen iyi bir yer diyebilirim. Titiz olarak onlari yapiyorlar aslinda. Ama bir arastirma gerektirecek durum varsa o soruna cozum arayan yok iste. Malum tup bebek isi okadar basit degil. Benim gibi 2 hanim daha vardi 3 kezden fazla oraya gittiler genede degisik bir tedavi uygulamadilar. Git gel ayni method. Birde cok bekleme vardi. 1 saat minimum bazen 2 saat bekledim her seferinde. Bilemiyorum benim sonucum iyi olmamasi sonrasi doktora bir suru fikrini sordum hic cevapda vermedi. Bana gore degilmis diyorum artik. Belki sonucu iyi olanlar farkli dusunurler. En iyisi gidip gorusmek karari insan kendi daha iyi verir bence.

Acikcasi baslangicda bayagi umutla gittim oraya. Herkes pek methediyordu. Doktorda bayagi kendinden emindi. Ama okadar cok operasyon extra islemler yapmama ragmen doktorum benim bagisiklik sorunumu tamamen disladi. Halbuki hashimoto troit oldugumu kendisi bulmasina ragmen hic bir extra onlem almadi buna. Yani yaptiklari klasik islemleri iyi yapiyorlar. Sorunsuz hastaysan ve onlarin bildigi kategori disinda bir hasta degilsen iyi bir yer diyebilirim. Titiz olarak onlari yapiyorlar aslinda. Ama bir arastirma gerektirecek durum varsa o soruna cozum arayan yok iste. Malum tup bebek isi okadar basit degil. Benim gibi 2 hanim daha vardi 3 kezden fazla oraya gittiler genede degisik bir tedavi uygulamadilar. Git gel ayni method. Birde cok bekleme vardi. 1 saat minimum bazen 2 saat bekledim her seferinde. Bilemiyorum benim sonucum iyi olmamasi sonrasi doktora bir suru fikrini sordum hic cevapda vermedi. Bana gore degilmis diyorum artik. Belki sonucu iyi olanlar farkli dusunurler. En iyisi gidip gorusmek karari insan kendi daha iyi verir bence.

Allah yardımcın olsun canım... Tez vakitte kavuşalım inşallah bebişlere...

Merhaba hanımlar,
Ben 33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Tüplerim kapalı. Ocak ayında 4. tedavme başlayacağım. Daha önce 2 kez negatif, br kezde iptal edilen tedavilerim var. Bu zor süreçte birbirimize destek olalım.

aynı yaştayız benim 4. denemem :(olmadı bir türlü...şimdi kasım da tekrar başlıcaz bakalım.bu sefer inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız..yazarken ve söylerken bile artık bi şey hissedemiyorum o kadar zor bir durum ki:((

aynı yaştayız benim 4. denemem :(olmadı bir türlü...şimdi kasım da tekrar başlıcaz bakalım.bu sefer inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız..yazarken ve söylerken bile artık bi şey hissedemiyorum o kadar zor bir durum ki:((

Çok haklısın, yaşamayanın tahmin ble edemeyeceği bir durum... Problem neydi sizin?

Merhaba arkadaşlar bende 4. tedavimi Ocak- şubat gibi düşünüyorum. 27 yaşındayım. Sorun erkek İnfertilitesi sayı ve morfoloji kötü. Bu sefer Şişli Memorial düşünüyorum. Hatta 4 kasıma Nur hanım ve Semra hanıma randevu aldım. Tedavi öncesi histereskopi yada laparoskopi isteyebilirler diye düşünüyorum. Çünkü 3 tedavimde de hiç hamile kalamadım.

Aynı doktorda tedavi olmuşuz. Bende senin gibi düşünüyorum. Uygulanan metot hep aynı ama maalesef bize uymadı. Benimle birlikte tedaviye başlayan arkadaşım şimdi hamile. Birşeylerin gözardı edildiğini düşünüyorum. Deneme tahtası değiliz ki biz, ne yapılacaksa zamanında yapılmalıydı. Şimdi bu hafta beni bekliyor sevgili doktorum. Bakalım bu sefer ne söyleyecek çok merak ediyorum.

Aynı doktorda tedavi olmuşuz. Bende senin gibi düşünüyorum. Uygulanan metot hep aynı ama maalesef bize uymadı. Benimle birlikte tedaviye başlayan arkadaşım şimdi hamile. Birşeylerin gözardı edildiğini düşünüyorum. Deneme tahtası değiliz ki biz, ne yapılacaksa zamanında yapılmalıydı. Şimdi bu hafta beni bekliyor sevgili doktorum. Bakalım bu sefer ne söyleyecek çok merak ediyorum.

Bende merak ettim bakalim ne onerecek bu durumda olan insanlara. Ayni doktora mi gidip soracaksin yani Bahcecic klinikte? Ben kesinlikle gitmeyecek gibiyim oraya eger yeni bir onerileri yoksa. 1 yil kaybettim resmen. Yazik oluyor okadar emege. Embriyolar harcaniyor gibime geliyor. Bayagi uzuluyorum. Resmen canlilari olduruyorlar gibi icim yaniyor. Neguzel transfer oncesi mutlu mutlu 5 gun yasiyorlar sonra hop uc gunde baslarina birsey geliyor vucudumda. Yazik yaaa okadar emege dogrusu. Aslinda doktorlarinda emegine yazik degilmi dusununce. Ben olsam sonuc almak isterim yani.

Bende merak ettim bakalim ne onerecek bu durumda olan insanlara. Ayni doktora mi gidip soracaksin yani Bahcecic klinikte? Ben kesinlikle gitmeyecek gibiyim oraya eger yeni bir onerileri yoksa. 1 yil kaybettim resmen. Yazik oluyor okadar emege. Embriyolar harcaniyor gibime geliyor. Bayagi uzuluyorum. Resmen canlilari olduruyorlar gibi icim yaniyor. Neguzel transfer oncesi mutlu mutlu 5 gun yasiyorlar sonra hop uc gunde baslarina birsey geliyor vucudumda. Yazik yaaa okadar emege dogrusu. Aslinda doktorlarinda emegine yazik degilmi dusununce. Ben olsam sonuc almak isterim yani.

Negatifimi yeni aldığım için bu hafta beni sonuç değerlendirmeye çağırdılar. Gidip görüşücem ama yeni tedavimi orda yapmayacağım. Sadece ne söyleyeceğini merak ediyorum. Aslında doktorumu seviyorum, belki bu sefer farklı tedaviler uygulamak ister ama maddi anlamda orayı karşılayamam artık.

Back