- 22 Aralık 2013
- 576
- 143
- 34
ne guzel çok memnun oldum benım oğlum bıraz zayıf 6.650 doktor normal dıyor ama bana göre zayıf diş kaşıntılarımız son iki gündür azdı sırüstü iken yüzüstü dönebiliyor ama geri sırtüstü dönemiyor genelde sakin gunduz uykularımız kısa süreli ama sık gece uykumuz cok guzel ve duzenli seninki nasıl
bende memnun oldum :) benim oğlum 9 kilo şu anda ( bu durum seni etklemesin kilo tamamen genetik miş bizim dr daha görür görmez anne nin mi baba nin mi bebekliği şişmandı diye sormuştu.kilonun genetik olduğunu söyledi. kayın vaalidem eşimi bebekken pazar arabasına koyup taşırmış ::))) o kadar ağırmış yani ) . ek gıdaya bu hafta başladım.. elma armut kayısı yogurt...arkadaşın paylaştıgı listeye göre ilerleyecem ( kıyma ve sebze püresi ekliyecem) biz şimdiye kadar hiç mama kullanmadık. sadece anne sütü yiyordu.
ayrıca benim oğlum da dönüyor peş peşe üç kere dönüyo :) ama bazen yüz üstü yoruluyo sırtüstü dönemeyip aglıyo :) bide tüm drların inadına yürüteç kullanıyorum :::))))))) çooook seviyor . benyemek yaparken ona koyuyorum o da ilerliyo ve çok seviniyor..
uykumuz gündüz bir kere iki saat . gece süper 9 da uyuyo genelde sabah 10 a kadar uyuyoruz ana ogul :) tabi arada emiyo. deliksiz uyku şeklinde değil.
diş kaşıntısı bizde de aynı bu aralar çok huysuzluk yapıyo... şimdilik böyle