2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
anneler bu sıcakta bebekleri nasıl giydiriyorsunuz

evde oynarken -sıcaksa bir de- sadece çıtçıtlı badisi,uyurken pijamasını giydiriyorum.çorapları tamamen bırakmadım,duruma göre takıp
çıkarıyorum.
dışarısı evden daha sıcak,rüzgar da yoksa sadece badi ve sort yine çorap.annem içine atlet gibi bişey de giydir diyor ama
badileri ince penye gibi değil.yeni doğduğunda kuması çok güzel yumuşacık zıbını vardı olmkadı onu atlete dönüştürürüm artık.
yalnız bizim oto koltuğu çok terletiyor.bi yanıma alıyorum bi koltuğuna bırakıyorum :KK19:

ahh ahhh nerdee bu topiğin eski kalabalık neşeli halii.. facebook olmayaydı ıyıydı... geri dönün yaaa özledim arkadaşlarımıı, küserim:KK49:

Oglum tam 6 aylik.10 gündür sütümü ıcmiyo. Beni zaten emmiyordu. Bu ara çok huysuz sürekli agliyo napcagimi şaşırdım

Oglum tam 6 aylik.10 gündür sütümü ıcmiyo. Beni zaten emmiyordu. Bu ara çok huysuz sürekli agliyo napcagimi şaşırdım

Benimde bir ara öyleydi ama düzeldi elhamdürillah ara ara yapıyo yaramazlar.. Ek gıdaya başladınmı ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde bir ara öyleydi ama düzeldi elhamdürillah ara ara yapıyo yaramazlar.. Ek gıdaya başladınmı ?

içimde zaten bi sıkıntı vardı dokunsalar ağlıycak gibiyim bide üstüne azönce kreşte çocuğa edilen eziyet videosunu izledim iyice depresyona girdim yaaa :KK14: nasıl da vuruyor fırlatıyor çocuğu kan beynime sıçradı resmen :KK47:

merhaba arkadaslar benim bebebegimde haftaya 6 ayini tamamliyor icinizde hoppala kullanan ve tavsiye eden var mi almayi dusunuyorum emin olamadim

Allah islah etsin güvenip hiç bir yere bırakmamak lazım işte eniyi anneden sonra anane babane ....
Bu ara bizim verem aşısı yerimiz iltahaplandı 4 ay geçti üstünden daha yeni oldu anlamadım.

Allah islah etsin güvenip hiç bir yere bırakmamak lazım işte eniyi anneden sonra anane babane ....
Bu ara bizim verem aşısı yerimiz iltahaplandı 4 ay geçti üstünden daha yeni oldu anlamadım.

ALLAH ALLAH önceki mesajımı ben alıntı yapmadan yazmıştım niye senn yazını alıntılamış anlamadım :44: verem aşısı bizimki de iltihaplandı hatta bende sordum buraya geçenlerde normal bi durummuş aşı tuttuğu için oluyomuş kendikendine aktı kabuklandı bikaç sefer şimdi iyice kaybolmaya başladı sadece kabuğu kaldırma kendikendine atsın bişey olmaz

merhaba arkadaslar benim bebebegimde haftaya 6 ayini tamamliyor icinizde hoppala kullanan ve tavsiye eden var mi almayi dusunuyorum emin olamadim

ayy hoppalaya bende heveslendim ama almadım çok tatlı zıplıyolar :KK1: bende yürüteç konusunda kararsız kaldım alırsam 7. ayda düşünüyorum ama hiç almasammı acaba idare edebilir miyim çok hareketlenecekler heryere gitmek istiyecekler ne yapsam ki dr ların bazılarıda önermiyolar bende iki arada kaldım :KK51:

ben ilk bebegimi hoppalasiz ve yurutecsiz buyuttum ama o cok emekleme meraklisiydi bu pek emeklemeyecek gibi yuzustu durmayi hic sevmiyor ya ayakta duracak kucakta ya da sirtustu yatacak o yuzden hoppala dusunuyorum

sizlere bisey sormak istiyorum benim 6 ay 9 günlük oglum var...aksamları cok asırı terliyor öyle kalın da giydirmiyorum ama yinede eli ayagı sonra kafası cok terliyor...sizce normalmi aranızda bu durumda olan cocugu olan varmı ??? doktoramı gitsem diyorum ama önce birde size sorayım dedim cok terliyor gercekten havalar sıcak ondanmıkı ??? son 3 gündür corapsız yatırıyorum oglumu ama yinede terliyor bebeklerde normalmi aceba??? cvp yazarsanız cok sevinirim...

Merhaba.Çalışan anneler bakıcı sorununu nasıl çözdünüz.Eylülde işe başlıyacağım,oğlum 8,5 aylık olacak.Maalesef bakıcı bulamıyorum.Dün görüştük biriyle 5 er saatten haftada 4 gün için 1250 tl maaş + sigorta istedi.Sadece bebeğin bakımı.yani besleme ve uyutma sadece.yemeğini hazırlama,çamaşırı,ütüsü,banyosu da yok

Azranur,
Cnm benm oğlan da cok terliyo. Elinin içi, ayakaltı, yattı yerde resmen kafa şekli çıkıyo terden, sırılsıklam uyanıyo o derece. Hatta günde bi kere çiş yapiodu artık. Hemşiremiz normal annesi dedi. Bol bol su ver, terle attığı suyu alsın dedi.

ayy hoppalaya bende heveslendim ama almadım çok tatlı zıplıyolar :KK1: bende yürüteç konusunda kararsız kaldım alırsam 7. ayda düşünüyorum ama hiç almasammı acaba idare edebilir miyim çok hareketlenecekler heryere gitmek istiyecekler ne yapsam ki dr ların bazılarıda önermiyolar bende iki arada kaldım :KK51:

yürüteç aldım ben canım ama oturur sekilde bindiriyorum ayakları yere değmiyor daha :emir_bebek::KK1:

sizlere bisey sormak istiyorum benim 6 ay 9 günlük oglum var...aksamları cok asırı terliyor öyle kalın da giydirmiyorum ama yinede eli ayagı sonra kafası cok terliyor...sizce normalmi aranızda bu durumda olan cocugu olan varmı ??? doktoramı gitsem diyorum ama önce birde size sorayım dedim cok terliyor gercekten havalar sıcak ondanmıkı ??? son 3 gündür corapsız yatırıyorum oglumu ama yinede terliyor bebeklerde normalmi aceba??? cvp yazarsanız cok sevinirim...

biz de 5 ay 3 haftalığız doğduğumuzdan beri öyleyiz çorapları su gibi olurdu ilk zamanlar şimdi uzun zamandır çorap giymiyoruz eller ayaklar hala sırılsıklam sıcak havayla ilişkili değil bizimki çünkü hava serinken de oluyordu çok önemsemiyorum ama aklıma gelirse 9 gün sonra kontrolü var sorarım doktoruna..

selam hanımlar :))))
uzun bi aradan sonra geldim ama topik aynı pek gelişme yok :KK43:((
neyse bnde yazayım başımıza gelenleri dün kontrolumuz vardı 6 aylık olucaz ayın 20 sinde
drumuz bebelec mamaya başlattı kuzmamızdan dolayı günde 1 kere 30 cc olmak kaydıyla çok değil artı meyvayla devam edicez
anne sütüne tam gaz devam çok şükür sütüm var yetiyo ama bu ay çom kilo almamışız ne yazik dr çok normal dedi yine de kilomuz çok iyiymiş
bunada şükür diyelim :KK34:
meyvayı direk rendeleyerek veriyom suyunu posasını ayırmıyom yani yiyoz şimdilik.
daha mamasını hiçvermedim bismillah diyerek bugun başlıcaz eşimle elimiz ayağımız dolaşıcak nasıl yapılır diye :KK9::KK9:
kaşıkla vericez biberonu bilmiyo yavrum...
yürüteç muhabbeti olmuş drumuzdan da izin alarak yürüteç aldık biniyoz yan yan gidiyo kuzum önünde çok oyuncağı var epey ilgili şimdilik
gittigidiyor dan aldık tavsiye ederim çok güzel hemde müzikli fiyatı 67 tl

Meyveyi sek mi veriyosunuz? Bnmki hiç bi meyveyi yemiyo yaa, öğürüyo resmn. Muz.kiraz.şeftali.elme.armut.karpuz .erik denedim yemedi hiçbirini :/

Merhaba hanımlar aylardan sonra forumdayım. Kızım 7 aylık oldu. Hoppalada zıp zıp zıplıyor. Artık çivi gibi basıyor. Ben düşünenlere kesinlikle öneriyorum. Ayakta bi kaç saniye durabiliyor hoppaladan sonra. Koltuk kenarına tutunarak bir kaç dakika durabiliyor. Ek gıdaya 4 ayda başladık biz. Kabızlık sorunu yasadık biraz ama besinleri değiştire değiştire çözdük o sorunu. Menümüz söyle kahvaltı ( tereyağı labne pekmez biraz ekmek içi 60 cc mama ve yumurta sarısı) öğlen sebze çorbası yada tarhana ( sebze çorbasında pirinç patates irmik fasülye biber domates kabak kendi yaptığım et tabletleri havuç ...vs) ( çorbayı üç günlük yapıp 2 tanesini buzluna atıyorum çıkarıp tekrar kaynatıyorum.) öğleden sonra meyve Püresi yada meyve suyu ( havuç elma şeftali üzüm muz kayısı erik) değiştire değiştire 2 3 saat sonrayoğurt ( bazen sade bazen meyveli bazen de kendi yaptığım yada hipp organik bebe bisküvisi ile ) gecede 120 cc maması ile hipp yulaflı muhallebi yiyiyor. En son gece 12.30 1 gibi 120 cc mama veriyorum 6 ya kadar uyuyor. Numaradan gülmeler numaradan ağlamalar suratımı okşamalar yabancı ayırmalar...vs tadından yenmiyor artık yani. Kıyamama devrim bitti kol bacak ısırıyorum valla canını yakmadan tabiki. Oda bayılıyor buna tekrar yapiyim diye uzatıyor elini kolunu bana. Ask be bunlar. Evlattan ötesi yokmuş. Üzgünüm kocam yani pabuç artık damda :))) sizler ne alemdesiniz.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba hanımlar aylardan sonra forumdayım. Kızım 7 aylık oldu. Hoppalada zıp zıp zıplıyor. Artık çivi gibi basıyor. Ben düşünenlere kesinlikle öneriyorum. Ayakta bi kaç saniye durabiliyor hoppaladan sonra. Koltuk kenarına tutunarak bir kaç dakika durabiliyor. Ek gıdaya 4 ayda başladık biz. Kabızlık sorunu yasadık biraz ama besinleri değiştire değiştire çözdük o sorunu. Menümüz söyle kahvaltı ( tereyağı labne pekmez biraz ekmek içi 60 cc mama ve yumurta sarısı) öğlen sebze çorbası yada tarhana ( sebze çorbasında pirinç patates irmik fasülye biber domates kabak kendi yaptığım et tabletleri havuç ...vs) ( çorbayı üç günlük yapıp 2 tanesini buzluna atıyorum çıkarıp tekrar kaynatıyorum.) öğleden sonra meyve Püresi yada meyve suyu ( havuç elma şeftali üzüm muz kayısı erik) değiştire değiştire 2 3 saat sonrayoğurt ( bazen sade bazen meyveli bazen de kendi yaptığım yada hipp organik bebe bisküvisi ile ) gecede 120 cc maması ile hipp yulaflı muhallebi yiyiyor. En son gece 12.30 1 gibi 120 cc mama veriyorum 6 ya kadar uyuyor. Numaradan gülmeler numaradan ağlamalar suratımı okşamalar yabancı ayırmalar...vs tadından yenmiyor artık yani. Kıyamama devrim bitti kol bacak ısırıyorum valla canını yakmadan tabiki. Oda bayılıyor buna tekrar yapiyim diye uzatıyor elini kolunu bana. Ask be bunlar. Evlattan ötesi yokmuş. Üzgünüm kocam yani pabuç artık damda :))) sizler ne alemdesiniz.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşaalah size bizde 6 oluyoruz bende ekgıdaya erken başladım kilo alımı yavaşladığı için çok iyi yaptığımı düşünüyorum kabızlık sorunu olmadı şükür kaşığı gördükçe tuvaletini yapacağı aklına geliyor :KK52: yürüteç galiba alıcam ama 7. ay dolsun da öyle evet yaa insanın yavrusu bi ayrı tatlı öpüyorum öpüyorum doyamıyorum ben bunu yazarken benimki uyandı emecek :KK70:

selam hanımlar :))))
uzun bi aradan sonra geldim ama topik aynı pek gelişme yok :KK43:((
neyse bnde yazayım başımıza gelenleri dün kontrolumuz vardı 6 aylık olucaz ayın 20 sinde
drumuz bebelec mamaya başlattı kuzmamızdan dolayı günde 1 kere 30 cc olmak kaydıyla çok değil artı meyvayla devam edicez
anne sütüne tam gaz devam çok şükür sütüm var yetiyo ama bu ay çom kilo almamışız ne yazik dr çok normal dedi yine de kilomuz çok iyiymiş
bunada şükür diyelim :KK34:
meyvayı direk rendeleyerek veriyom suyunu posasını ayırmıyom yani yiyoz şimdilik.
daha mamasını hiçvermedim bismillah diyerek bugun başlıcaz eşimle elimiz ayağımız dolaşıcak nasıl yapılır diye :KK9::KK9:
kaşıkla vericez biberonu bilmiyo yavrum...
yürüteç muhabbeti olmuş drumuzdan da izin alarak yürüteç aldık biniyoz yan yan gidiyo kuzum önünde çok oyuncağı var epey ilgili şimdilik
gittigidiyor dan aldık tavsiye ederim çok güzel hemde müzikli fiyatı 67 tl

hoş geldin canım nerelerdeydin gezmelere falan gittiniz herhalde kilonuz kaç olmuş boyunuz kaç olmuş bunları yazarmısın ben elma ve armutu camrendede rendeleyip direk veriyorum ama şeftali ve kayısıyı tel süzekten geçiriyorum ipgibi olduğundan kusturmasın diye aldığın yürütecin adı modeli ne link atsana bende sunny babynin vakvak modelini beğendin 68 civarı galiba onu alcam inş.

X