Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh iyi yapmışınız rabbim gerçek kınasınıda görmeyi nasip etsin inşallah :))))
cnm bana kalsa bnde hemen yapmak istiyorum 2 hafta üst üste düğünlerimiz var sonrası ramazan anca ramazan sonrası olur.
biz akrabalar ve komşuları çağırıcaz biraz kalabalık olucak gibi hazırlıkta uzun sürer yoksa bnde çok heyecanlıyım yapmak için
geçen eskişehirdik kına kıyafetlerini sordum çoğu kiralıyo bizimki tam yöresel olucak kınalar oyunlar felan
ayyyy heyecan yaptım şimsi
amin canım gerçek olunca nasıl olur bilemem ben beyaz gelinlik benzeri bi kıyafet giydirdim biz bize olunca çok hazırlık olmadı.teyzesi pasta yapmış anneannesi yaprak sarmış onlar yapmış hazırlığı canım teyzesinin biri kıyafetini almış ben sadece çocuğu götürdüm
ohhh hazıra kondun yani
Kızlar bebeklerinizi yürütece koyuyo musunuz? Ben koyuyorum, fıldır fıldr geziyo içinde, bibloları deviriyo. Sandalyeye ekmek poşeti asıyorum gidip onu çekiyo gecen bi sineğin peşinden gidiyodu, koptum gülmkten, videoya cektim
Çocuk felci aşısı için asm deki hemşireniz aramıyor mu sizi? Bizi yaklaşık bi ay önce aradı, oğuzhanı getirin aşı yapıcaz diye. Bugün de 2. Dozu yapilcak. Asm deki hekiminize söyleyin. Ben ilk ay bilwrek bigün geç gittim aşiya, hemşire aricak mı bakayım die. Aramadı dr umuza söledim. Şimdi arıyo hemen
evet biliyorum o siteyi ama bazı tarifler evde bulunamayan malzemeler içeriyor. daha iyi incelemek lazım...birde arkadaşlar güzel bir site var tavsiye ederim gurmebebek hem güzel bilgiler hem güzel tarifler bulabilirsiniz bebek beslenmesiyle ilgili
Kızlar bebeklerinizi yürütece koyuyo musunuz? Ben koyuyorum, fıldır fıldr geziyo içinde, bibloları deviriyo. Sandalyeye ekmek poşeti asıyorum gidip onu çekiyo gecen bi sineğin peşinden gidiyodu, koptum gülmkten, videoya cektim
Merhaba Kızlar
Biz yaklaşık 5,5 aylık olduk yavaştan ek gıdaya geçmeye başladım 2 gün oldu ilk yoğurtla başladım kendim mayaladım ilk gün 2 çay kaşığı kadar verdim ikinci güb 4 çay kaşığı verdim bugün yaklaşık 1 çay bardağı vericem bi de 1-2 çay kaşığı kadar elma püresi vericem 3 er gün bekleyerek yeni meyve ve sebzeler vericem sizler nasıl yaptınız geçişi yada nasıl yapmayı planlıyorsunuz
Merhaba Kızlar
Biz yaklaşık 5,5 aylık olduk yavaştan ek gıdaya geçmeye başladım 2 gün oldu ilk yoğurtla başladım kendim mayaladım ilk gün 2 çay kaşığı kadar verdim ikinci güb 4 çay kaşığı verdim bugün yaklaşık 1 çay bardağı vericem bi de 1-2 çay kaşığı kadar elma püresi vericem 3 er gün bekleyerek yeni meyve ve sebzeler vericem sizler nasıl yaptınız geçişi yada nasıl yapmayı planlıyorsunuz
Bizimde 5. Ay kontrolümüz vardı doktorumuz artık başlayalım yavaş yavaş ek gıdalara dedi. Bir kitapçık verdi buna göre gidelim dedi. İlk elma suyu bir kaç gün sonra elma püresi, haftaya sebze çorbası havuç patates ve pirinçten ilkbaşta sonra yavaştan diğer sebzeler 3 er gün arayla tabii ayına göre yiyebileceği sebzeler. Yoğurt onlara alıştıktan sonra. Kilomuzda 8 olmuş elhamdürüllah 70 cm de boyumuz...
Bu arada yoğurdu şise sütten mi yaptın? Yoksa açık sütten mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizimde 5. Ay kontrolümüz vardı doktorumuz artık başlayalım yavaş yavaş ek gıdalara dedi. Bir kitapçık verdi buna göre gidelim dedi. İlk elma suyu bir kaç gün sonra elma püresi, haftaya sebze çorbası havuç patates ve pirinçten ilkbaşta sonra yavaştan diğer sebzeler 3 er gün arayla tabii ayına göre yiyebileceği sebzeler. Yoğurt onlara alıştıktan sonra. Kilomuzda 8 olmuş elhamdürüllah 70 cm de boyumuz...
Bu arada yoğurdu şise sütten mi yaptın? Yoksa açık sütten mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şişe sütten yaptım. Bizimkide 8150gr 69cm olmuş 4 Ocak doğumlu
Kızlar maşallah bebekleriniz çok iyi kilo almış.merak ettim emziriyormusunuz yoksa biberon mu kullanıyorsunuz?
kızlar merhaba...
kızım çok kusuyo doğduğundan beri bizde dün tekrarda dr a götürdük, kilo alımımız boyumuz çok iyi 9 kilo yaklaşık
neyse drumuz kusması için mama önerdi bnm kızım sadece anne sütü alıyo ek gıda bile vermiyorum.
ocak 20 doğumluyuz..
kızlar karar veremedim çok kusuyo mamaya başlasakmı diye?:44::44:
birde ek gıda konusunda kararsızım:44: ne zaman vermeliyiz yavaştan başlamalı sizler naptınız
hmmm drumuz 6 ayı bekleyelım diyo yengemde yavaştan meyva sularıyla başla yoksa sonradan yemez diyo.