merhaba kızlar,
neredeyse 1 aydır buraya hiç bakamıyorum.şöyle 1-2 sayfa okuyabildim yazılanları.oğluma tek başıma baktığım ve ailemde uzakta olduğu için hem ev hem oğlan sebebiyle bana pek vakit kalmıyor.ben oğlumu hep kendim yıkadım.bizimki suyu seviyor pek sesi çıkmıyor ki her gün rutin bir banyo yapıyoruz.
tabi son zamanda iyice hareketlendiğinden küvete koyuncada ayaklar hiç durmuyor.bizimki 4,5 aylık oldu
ama hala dönmüyor bende öğrensin diye döndürüyorum falan da sanırım oğluşum acık tembel.dönmek emeklemekten çok ayakta durmayı seviyor bizimki babası sağolsun alıştırdı sürekli ayakları üzerinde dikilme çabasında.
ek gıda konusu açılmış.ben bayram sonrası işe dönmek zorunda olduğum için 5.ay dolduğunda ek gıdaya geçmek istiyorum, haftaya doktorumuza da danışacağım.1 ay süresince ek gıda alıştırması yapalım ki ben evde yokken sorun çıkmasın diye düşünüyorum.
sanırım herkesin bebeği aynı salya akıtma evresinde. oğluşumun da eli sürekli ağzında ve heryerimiz türükük
diş için erken sanırım ama bu da böyle bir evde olsa gerek.
duydunuz mu bilmiyorum ama çocuk felci aşısıyla ilgili bir takım söylentiler var.suriyeli çocuklardan bulaşma durumu varmış sanırım. bugün hem sağlık ocağını hem doktorumuzu arayıp konuştum.doktorumuz risk alamayız aşı yaptırın dedi, sağlık ocağı da kampanya var yapıyoruz dedi.haftaya biz yaptıracağız.belki duymayan olmuştur.doktorlarınızla bir görüşün derim.
uzun zaman giremeyince yazacak çok şey oldu daha uzatmayayım