- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
mogami ne kadarda bir tekrarlıyım peki?
bana kalırsa 2 günde bir tekrarla ya bi de kadın doğum doktorun yok mu kuzum onun gözetiminde ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mogami ne kadarda bir tekrarlıyım peki?
canım yükleyeceğin resmin jpeg formatında olması lazım sonra yorum yazdığımız yerde ınsert image seçeneğini tıkla ve ekliyeceğin dokyayı seç bilgisayardan ya da internetten sonra da eklentiyi yükle de ve sonra yorumunu paylaş
Yaa senin dediğin yeri bulamıyorum telden giriş yapıyorum ben ondanmi acaba
aslında adet öncesinde ögrenenler ıkı günde bir yaptırmalı dogru diyosun ama stres oluyorum iki gunde bir diye ilk tahlilden bir hafta sonra yaptırsam geç mi olur
canım bu arada nerde tablon ? hazırla bak seni bekliyorum
bence geç olur ama sen bilirsin, gidişatı görmek önemli biliyorsun stres yapma canım benim bebişi düşün
stres yapmamak elde degl sanki ilk kez hamile kalmısım giibi.bide adetime daha 4 gün falan ar
mogami cnm inşallah tutmuştur totemin. Ama bende en ufak belirti bile yok yani. Kasık ağrısı baş dönmesi mide bulantısı bunların hiç biri de yok. Acaba şimdi bi test yapsam mi yoksa beklesem mi? Çünkü geçen ayda 6gün gecikti. Ümitlenmek istemiorum
mogami silik çizgi mi çıktı sende aaa çok sevindim inşallah vardır.yalnız kızlar hamile kalıpta topiği terketmek yok ok
bende değil kuzum burcuda çıkmıştı :) belki bende görürüm o çizgiyi bu ay :)
Eki Görüntüle 1150934 bakın bi ce vap bekliyorum
Eki Görüntüle 1150934 bakın bi ce vap bekliyorum
evet canım ya Ebe silik çizgi olduğunu söyledi. Ki bende gördüm zaten. Ama ne bileyim korkuyorum ya. Umarım vardır ve umarım totemın tutmuştur
ay evet yazdıktan sonra gördüm :) burcuymuş megersem.bat ne zaman