lilyumas bence ilk fırsatta git belediyeden ögren canım
Ne mayısmış be 2014 mayısında evlilik patlaması yaşanacak adeta.Bir an önce nikah için gün almak lazım. :18:
Kızlar tarihleri sıraya koyuyorum yanlışlık varsa düzeltin:)
Giz08 10 Mayıs 2014
Almor 24 Mayıs 2014
Melo34 25 Mayıs 2014
Gülcan88 25 Mayıs 2014
Lilyumas 31 Mayıs 2014
Tutkku Mayıs 2014
ah nekadar tatLı duruyor bu tarihler böyle
nasipse 1 haftaya kadar bellii olucak tarihim,inşallah istediğim tarih olur
günaydın bu arada kızlar :)
Günaydın canım:) Tarihin netleşsin seni de sıralamaya alıcaz:)
evet canım pazartesi işten izin alabilirsem gidicem telefonla aradım ama herkes birbirine aktarıyor.En iyisi gidip te görüşmek iş bir tane değil ki
Kizlar mobilya beyaz esyalar secilip alindimi ne durumdasiniz neler eksik paylasip fikir yurutelim
En fazla 6 ay önce tarih verebiliyorlar canım. Zaten sağlık raporu vs. gerekli evrakların da geçerlilik süresi 6 ay..
Benim birde farklı bir durumum var nişanlım Bulgaristan lı çifte vatandaş bu yüzden orda da nikah yapmam lazım.
aa neresinden canım :)
bende bulgaristanda yaşıyorum,merak ettim:44:
da burda nikah kıymak kadar kötü bişi yok sanırım,türkiyede daha özene bözene oluyor herşey
ben eşya bakmaya başladım canım nişanlıma da beğendiklerimi yolluyorum arada ama o pek net üzerinden bakma taraftarı olmadığı için geçiştiriyor. haftasonlarımı ayarlayabilirsem bakmaya başlıcaz yavaştan:)
Beyaz eşyaları da eylül gibi almayı düşünüyorum. yeni yıldan önce alırsak zam yansımaz en azından. Mutfak dolaplarım ağustos sonu takılmaya başlanacak eylülde de alırsam inşaat halindeyken direk takılsın bir daha bana iş çıkarmasın:)
Artık kamyonlar dolasu çeyiz çıkması da yok aldıkça evime yerleştireceğim. ağustos sonunu bekliyorum kısacası
Kizlar mobilya beyaz esyalar secilip alindimi ne durumdasiniz neler eksik paylasip fikir yurutelim
Bulgaristan da doğmuş nişanlım 89 da da tr ye gelmişler Şumnu doğumlu:) Bu arada oraya gelmeden Tr de konsoloslukta Nikah kıyılabiliyor mu?
Beyaz esya lg ve bosh baktik lgde karar kildik insallah pisman etmez bizi mobilyalari rapsodi istedigim gibi mobilya baza yatakodasini ordan alicam eylul basinda :) cok sansilisin evin var biz kiraya cikicaz birde ev arama derdimiz var
Beyaz esya lg ve bosh baktik lgde karar kildik insallah pisman etmez bizi mobilyalari rapsodi istedigim gibi mobilya baza yatakodasini ordan alicam eylul basinda :) cok sansilisin evin var biz kiraya cikicaz birde ev arama derdimiz var
Bizim de daha 10 ay var aralık ocak gibi beyaz eşyaları alıcaz mobilyalara da bakıyoruz ama kirada oturacağız şimdi kafamıza göre bir model alsak belki kiralayacağımız eve uymayacak o yüzden düğüne 2 ay kala ev kiralayacağız hem de mobilya alırız sanırım. Onun dışında elektrikli ev ürünleri hariç bütün mutfak çeyizim var benim geçen senelerde almıştım hepsini tamamladım çeyiz topiğim var hatta.Bir kaç ay içinde ev tekstili havlu bornoz işine girişeceğim.
hı anladım..
benim kuzenlen çift vatandaştı gelinde,damatta Bulgaristan doğumlu onlarda 89 da gtimişler,onlar sadece Türkiyede nikah kıydı,burda bir alakaları olmadı düğünle.
Sadece pasaport için uğraşabilirsiniz biraz eğer yoksa ve buraya gelmeyi düşünüyosan.
Yani ben 2 yerdede nikah kıyılması gerektiğini bilmiyorum en azından benim kuzenlerin öyle oldu:444 taneside Bg göçmeni burdan birşey istemediler yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?