2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

Hayırlısı olsun canım. Yok aslında cok canım sıkılmadı.hayılısı diyorum hep.ne güzel sana yardım eden bi prenses in var .:)

nasıl yanı anlamadm canmm :44:korktum bugun bndende su gıdıyo sankı kılodm kırlenıyo korktum sımdı bn
Pregestoron hormonu ve rahim içi enfeksiyon dan canım
hmm anladım canm olsun yaa obur ay olsun sennle olsunda bebişin

insallah pozitifi görürsün canim peki belirtilerin varmi ne hissediyorsun ben gecen ay tutmadigi anlamisdim cünkü hicbirsey hissetmiyordum hicbir belirtim de yokdu gögüslerimde bile

Merhaba sağol inşallah görürüm pozitifi bendede belirti yok sayılır inan bende anlamıyorum birşey sonucumu alınca ona göre yazarım herşeyi size benimde göğüslerim ağrımıyor ben bu duruma seviniyorum aslında çünkü öbür denemrlerimde çok ağrımıştı sonuçlar negativdi sen nasılsın tekrar ne zaman deneyeceksin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl yanı anlamadm canmm :44:korktum bugun bndende su gıdıyo sankı kılodm kırlenıyo korktum sımdı bn

canim benim benimde akintilarim var bu normal sadece gecen ay yuregimden kopan bir aciydi cok farkliydi icimin acidigini hissetmisdim psikolojik de olabilir. sadece senin degil herkesin akintisi vardir kullandigimiz ilaclardan kafana takma pozitif dusun

bende cuma gunu 2 tane bebisimi aldim ayin 28' inde belli olacak insallah basi sen cekersin pesinede bizler geliriz

ne yapıyorsun bugun nasılsın canm ben öyle uyukluyorum yaa ılaçlardanmıı

hadi canim senin sonucunu bekliyoruz güzel haberlerle gelll

aynıı kendımı dınlıyorum öylee sol göüsümde hafif şişme var biraz işte iştah açık fazlasıyla :26:gazz olmazsa olmazımızz sen nasılsın???

benimde gögsümde biraz agri var ama ilaclardan oldugunu biliyorum
sen ilac olarak ne kullaniyorsun ve günde ne kadar kullaniyorsun

Kokohantes nasılcın canım,
İyilik canım ya nolsun beklemedeyiz işte. Şu iki gündür biraz sıkıntılıydım ama şimdi iyiyim.Sen nasılsın?

Canım korkma o ilaçlardan jel ya da fitil kullanıyorsan ondandır ben günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum.

Kızlar napıyosunuz? kaç gündür adam gibi giremedim. 2 gün ciddi anlamda sıkıntılı günler geçirdim. Ben kafama takmıcam stres yapmıcam dedikçe herkes tersi için uğraşıyor. Zaten bu kadar ağlamaya bebeklerim tuttuysa mucize olacak benim için. Dün akşam yine çok gergindim. Eşim sağolsun beni çıldırtmak için elinden geleni yapıyor. Tuvalete gittim tuvalet kağıdında toplu iğne ucu kadar iki tane kan gördüm. Bilmiyorum belki tahriş oldu ondandır ama korkmadım da değil. Çünkü ondan sonra regl ağrısı gibi ağrı başladı ve belim ağrımaya başladı.Hatta uzun bi süre yattım. İnşallah kötü bir şey değildir. Bazen sol tarafıma bıçak saplanıyor, sızı şeklinde ağrı oluyor. Bunları belirti olarak görmek istemiyorum ama korkuyorum da tutunmadılar diye.

canm transferının 7.8.gunumu bırde sadece tuvalet kagıdınamı geldıı sonra devam ettımı

canm transferının 7.8.gunumu bırde sadece tuvalet kagıdınamı geldıı sonra devam ettımı

Yok canım daha 4. günü. sadece tuvalet kağıdına geldi bir daha yok zaten çok minikti ama korktum işte. Belki de tahriş oldu o yüzden oldu. Devam etse doktorumu arayacaktım zaten.

Yok canım daha 4. günü. sadece tuvalet kağıdına geldi bir daha yok zaten çok minikti ama korktum işte. Belki de tahriş oldu o yüzden oldu. Devam etse doktorumu arayacaktım zaten.

canm benmle aynısın genelde 7.8. tutunma kanaması olabılıyormus ama dedıgın gıbı tahrısdende olabılır jel kullanıyormusun bende dunden berı jelı yaparken agrıyor ve yanıyor oram yaa herhalde rahm kalınlastıkca tahrısmı oluyo nee

Jel kullanmıyorum tatlım progestan fitil kullanıyorum ama mahvetti beni. Dışarı çıkıyor ya öyle çok kaşınıyor ki. Belki de o yaptı. Jel mesela kaşıntı tahriş yapmamıştı bende. Sen de belirti gibi şeyler var mı? Ağrı falan?

bu erkekler hep ayni canim bizde her asilamada tüp bebekte bu dondurulmus embriyo transferinde de kavgaliydik. sikma canini iyi düsün bence senin bebislerin yerlesmeye calisiyorlar onun belirtisi

evet o yaa kesın benıde jel yaptı progestanı ben hap olarak ıcıyorum gunde 2 tane sen hem jel hem onu nasıl kullanıyorsunn:44:zor olmuyormuu valla dun sankı hafıf kasık agrısı vardı cok hafıf bol gazz var bıde sol gousum suan hafıf sıs bıde ıstah cok acıkda o transferden oncede acıkttıilaçlar mahvetti beni yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…