- Konu Sahibi kokohantes
Hoşgeldin canım hayırlı olsun transferin.:)
saol sızınde hayırlı olsunn 3. denemem bu ıns bu son olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun transferin.:)
Hayırlıolsun canım:)senin hormonlarında sorun olmadıgı için takip etmiyodur dr un canım benim hormonlarım dengesiz biraz belki o yüzden takip ediyodur.içini ferah tut .
selam kızlr bende geldım aranız ben bebegmı aldım 2.gun bugun 26sı test tarıhm hepımıze hayırlı olsunn
aldınmı bebısını canmmmBu zorlu süreci sıkıntı stres yapmamaya çalışarak beraber atlatalım kızlar buyrun.
Önce kendi durumumdan bahsedeyim.
29 yaşındayım. Polikistik over illetiyle kendimi bildim bileli uğraşıyorum. Eşimde bir problem yok.
2012 yılında negatif bir aşılamam oldu. Mart ayında ilk tüp bebeğimi yaptırdım. 5. gün blast koyulmuştu.
Doktorum çok umutluydu, biz de öyle. Ama 12. gün kanda negatifi gördük.
Çok üzüldüm ama bizim gibiler için yıkılmak lüks biliyorsunuz. Bir an önce toparlanıp yeniden başlamalıyız dedik.
Doktorum 2. adetinde gel dedi. Dün 2. günümdü. Hemen estrofeme başladık.
Muhtemelen iki hafta içinde transferim olur.
İstanbul Bahçelievler Medical Park'ta yaptırıyorum işlemlerimi. 8 tane buz bebeğim var orada. İnşallah iki tanesini alıp geleceğiz.
mrb canim tedavin hayirli olsun bende 29 yasindayim almanyadayim esim ve bende hicbir sorunumuz yok 3 asilama sonuc negatif ilk tüp bebegimi gecen ay yaptirdim oda malesef carsamba günü ögrendim negatif 10 tane dondurulmusum var bu ay 2 tanesini transfer edecegiz bu ayin 15 i gibi transferimi gerceklestiririz insallah
insallah pozitifleri hep birlikte görecegiz birlikte sevinecegiz sen benden 2 gün önce ögreneceksin
Ben varım 5 mayısta transferim var rabbim yardım etsin hepimize..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen bugunmu transfer oldun canmminsallah pozitifleri hep birlikte görecegiz birlikte sevinecegiz sen benden 2 gün önce ögreneceksin
15 ne transferın oldumu canmmm bende 15 ne oldu
doktorum ilk 15inde demisti sonradan 1 gün ertelendi 16 sinda yani dün oldu ayin 28 inde kan tahlilim var
8 e bölünmüslerdi
insallah dedigin gibidir ben 1 senedir bu bu üniversite hastanesine gidiyorum ilk önceleri yumurta takibi yapip dogal yollarla denediler sonra catlatma ignesiyle denediler ilaclarla yumurta cogaltip sansi arttirmak istediler olmadi 3 asilama yaptilar olmadi 4. yüde yapmak istediler ben istemedim bosu bosuna zaman kaybediyordum 1. tüp bebegimin sonucu gecen ay negatifdi buda dondurulmusum sonucu merakla bekliyorum. aslinda pek memnun degil gibiyim hastanemden eger negatif alirsam belki bir kez daha dondurulmuslarla denerim. baska bir klinikde denemeyi istiyorum bakalim hayirlisi
saol sızınde hayırlı olsunn 3. denemem bu ıns bu son olur
İnşallahhh son olsun.benim ertelendi bidahaki ay nasipse
Merhaba ben her iki transferimdede 3 gün yattım eşim işe gitmedi sonuç negativ şimdi 3. Transferim yapıldı kendim yanlız gittim transferim için eve metroyla geldim inan kendimi çok iyi hissediyorum sana tavsiyem kendini yoracak işler yapma ama normal hayatına devam et rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
cok guzel maasallah belırtın varmı pekı ne hıssedıyorsunn
Merhaba canım nerelerdesin senin transferin 5 indeydi sanırım ne yaptın sonuç ne zaman alıcaksın bugün 12 gün oldu sanırım:)
hayırlısı olsun ınsallah gec olsun guc olmasın neden ertelendı
Merhaba nasılsın ,ben pazartesi alıcam sonucumu, sen naptın güzel haberlerin vardır umarım :))
bende buz bebeklerimi aldim geldim 2 tane ayin 28 inde belli olacak
bende gayet rahat gidip geldim hic transfer edilmis gibi degil bu dondurulmuslar psikolojik olarakda fiziksel olarakda gayet rahatmis
sağol canım ama malesef bugün itibariyle transferim yine ertelendi. geçen ay progestron yüksekti ama iyi olmuştu diye düşünmüştüm çünkü toplama sonrası rahim dinleniyor. ama bu seferde e2 düşmüş. daha salı günü gayet iyi durumdaydı ama 2 günde nasıl düştü anlamadım. bir daha edetimi bekliycem mecbur.( senin doktorun kim canım,senin ne yüksek çıktı
geçer canım yaaaa..ayyyy çok heycanlı yaaa favorilerimdensin umutla takipteyim seni
hadi bakalım ikiz haberlerinizi bekliyorum sizden hayırlı olsun şimdiden..
Teşekkür ederim kızlar. Yalnız hiç transfer olmuş gibi hissetmiyorum kendimi. İlkinde opudan sonra ağrı falan olmuştu ya transfer sonrası da o hassasiyet, ağrı devam etmişti. Şimdi hiç öyle bir şey yok.İyi mi kötü mü bilemedim valla:) Sadece anlık kasıklarımda ağrı oluyor ama çok anlık hemen geçiveriyor. Bir de yatamıyorum ya. Dolanıyorum evin içinde. Nasıl geçecek 1
Geçicek kuzu inşallah işin en heyecanlı kısmıda bu bekleme süresi:) rahat ol hayırlısı rabbimizden.
Allah'a şükür rahatım canım ya hatta biraz fazla rahatım galiba bugün gezmeye bile gittim:)
Hoş geldin canım. Sen benden bir gün önce öğreneceksin ne güzel :)selam kızlr bende geldım aranız ben bebegmı aldım 2.gun bugun 26sı test tarıhm hepımıze hayırlı olsunn
aldınmı bebısını canmmm
Bebişlerimi aldım diyelim :)
Benim transferim bidahaki aya kaldı canım. Nasılsın nasıl geçirdin bu süreyi?pazartesi sonucunu yazarsın merakta bırakma bizi, rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzel haberlerle gelirsin .:)
Merhaba nasılsın ,ben pazartesi alıcam sonucumu, sen naptın güzel haberlerin vardır umarım :))