• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

Hayırlıolsun canım:)senin hormonlarında sorun olmadıgı için takip etmiyodur dr un canım benim hormonlarım dengesiz biraz belki o yüzden takip ediyodur.içini ferah tut .

insallah dedigin gibidir ben 1 senedir bu bu üniversite hastanesine gidiyorum ilk önceleri yumurta takibi yapip dogal yollarla denediler sonra catlatma ignesiyle denediler ilaclarla yumurta cogaltip sansi arttirmak istediler olmadi 3 asilama yaptilar olmadi 4. yüde yapmak istediler ben istemedim bosu bosuna zaman kaybediyordum 1. tüp bebegimin sonucu gecen ay negatifdi buda dondurulmusum sonucu merakla bekliyorum. aslinda pek memnun degil gibiyim hastanemden eger negatif alirsam belki bir kez daha dondurulmuslarla denerim. baska bir klinikde denemeyi istiyorum bakalim hayirlisi

Bu zorlu süreci sıkıntı stres yapmamaya çalışarak beraber atlatalım kızlar buyrun.
Önce kendi durumumdan bahsedeyim.

29 yaşındayım. Polikistik over illetiyle kendimi bildim bileli uğraşıyorum. Eşimde bir problem yok.
2012 yılında negatif bir aşılamam oldu. Mart ayında ilk tüp bebeğimi yaptırdım. 5. gün blast koyulmuştu.
Doktorum çok umutluydu, biz de öyle. Ama 12. gün kanda negatifi gördük.
Çok üzüldüm ama bizim gibiler için yıkılmak lüks biliyorsunuz. Bir an önce toparlanıp yeniden başlamalıyız dedik.
Doktorum 2. adetinde gel dedi. Dün 2. günümdü. Hemen estrofeme başladık.
Muhtemelen iki hafta içinde transferim olur.
İstanbul Bahçelievler Medical Park'ta yaptırıyorum işlemlerimi. 8 tane buz bebeğim var orada. İnşallah iki tanesini alıp geleceğiz.:emir_bebek::emir_bebek:

aldınmı bebısını canmmm:16::16::16:

mrb canim tedavin hayirli olsun bende 29 yasindayim almanyadayim esim ve bende hicbir sorunumuz yok 3 asilama sonuc negatif ilk tüp bebegimi gecen ay yaptirdim oda malesef carsamba günü ögrendim negatif 10 tane dondurulmusum var bu ay 2 tanesini transfer edecegiz bu ayin 15 i gibi transferimi gerceklestiririz insallah

15 ne transferın oldumu canmmm bende 15 ne oldu

Son düzenleme:
insallah dedigin gibidir ben 1 senedir bu bu üniversite hastanesine gidiyorum ilk önceleri yumurta takibi yapip dogal yollarla denediler sonra catlatma ignesiyle denediler ilaclarla yumurta cogaltip sansi arttirmak istediler olmadi 3 asilama yaptilar olmadi 4. yüde yapmak istediler ben istemedim bosu bosuna zaman kaybediyordum 1. tüp bebegimin sonucu gecen ay negatifdi buda dondurulmusum sonucu merakla bekliyorum. aslinda pek memnun degil gibiyim hastanemden eger negatif alirsam belki bir kez daha dondurulmuslarla denerim. baska bir klinikde denemeyi istiyorum bakalim hayirlisi

Hayırlısı olsun canım inşallah hamile haberini alırız. Gerek kalmaz öyle başka yerlere.:)

Merhaba ben her iki transferimdede 3 gün yattım eşim işe gitmedi sonuç negativ şimdi 3. Transferim yapıldı kendim yanlız gittim transferim için eve metroyla geldim inan kendimi çok iyi hissediyorum sana tavsiyem kendini yoracak işler yapma ama normal hayatına devam et rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım nerelerdesin senin transferin 5 indeydi sanırım ne yaptın sonuç ne zaman alıcaksın bugün 12 gün oldu sanırım:)

cok guzel maasallah belırtın varmı pekı ne hıssedıyorsunn

yok canim ya daha dün aldim bebislerimi 1 hafta 10 gün gecerse belki birseyler olabilir
ama ben gecen ay 2. günümde bir akintiyla birlikte kalbimden yüregimden icimden akip giden bir aci hissetmisdim iste o zaman dedigim suydu onlari kaybettim bilmiyorum psikolojikmi yoksa icimemi dogdu o yüzden hic umutlanmamistim ilk defa sizlere bunu söylüyorum

Merhaba canım nerelerdesin senin transferin 5 indeydi sanırım ne yaptın sonuç ne zaman alıcaksın bugün 12 gün oldu sanırım:)

Merhaba nasılsın ,ben pazartesi alıcam sonucumu, sen naptın güzel haberlerin vardır umarım :))

Merhaba nasılsın ,ben pazartesi alıcam sonucumu, sen naptın güzel haberlerin vardır umarım :))

Benim transferim bidahaki aya kaldı canım. Nasılsın nasıl geçirdin bu süreyi?pazartesi sonucunu yazarsın merakta bırakma bizi, rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzel haberlerle gelirsin .:)

bende buz bebeklerimi aldim geldim 2 tane ayin 28 inde belli olacak
bende gayet rahat gidip geldim hic transfer edilmis gibi degil bu dondurulmuslar psikolojik olarakda fiziksel olarakda gayet rahatmis

Oh ne güzel canım. İnşallah ikizlerimiz bizimle kalır.

sağol canım ama malesef bugün itibariyle transferim yine ertelendi.:5::5::5: geçen ay progestron yüksekti ama iyi olmuştu diye düşünmüştüm çünkü toplama sonrası rahim dinleniyor. ama bu seferde e2 düşmüş. daha salı günü gayet iyi durumdaydı ama 2 günde nasıl düştü anlamadım. bir daha edetimi bekliycem mecbur.:(( senin doktorun kim canım,senin ne yüksek çıktı

Canımm üzüldüm ya ama yapacak bir şey yok hayırlısını dilemekten başka. Bana da dondurulmuşlarda hiç e2'ye falan bakmadılar. İşte her doktorun yöntemi farklı oluyor. Seninki tedbirli davranmak istemiş...

geçer canım yaaaa..ayyyy çok heycanlı yaaa favorilerimdensin umutla takipteyim seni

Ay sağol canım yaaa şu zaman bi geçse de güzel haberler versem size :))
hadi bakalım ikiz haberlerinizi bekliyorum sizden hayırlı olsun şimdiden..

Ay inşallah inşallah bu sefer kendimi kaptırmak istemiyorum. Çok rahatım günlük hayatıma devam ediyorum inş bu sefer güzel olur sonucu :)
Teşekkür ederim kızlar. Yalnız hiç transfer olmuş gibi hissetmiyorum kendimi. İlkinde opudan sonra ağrı falan olmuştu ya transfer sonrası da o hassasiyet, ağrı devam etmişti. Şimdi hiç öyle bir şey yok.İyi mi kötü mü bilemedim valla:) Sadece anlık kasıklarımda ağrı oluyor ama çok anlık hemen geçiveriyor. Bir de yatamıyorum ya. Dolanıyorum evin içinde. Nasıl geçecek 1
Geçicek kuzu inşallah işin en heyecanlı kısmıda bu bekleme süresi:) rahat ol hayırlısı rabbimizden.

Allah'a şükür rahatım canım ya hatta biraz fazla rahatım galiba bugün gezmeye bile gittim:)
selam kızlr bende geldım aranız ben bebegmı aldım 2.gun bugun 26sı test tarıhm hepımıze hayırlı olsunn:16::16:
Hoş geldin canım. Sen benden bir gün önce öğreneceksin ne güzel :)
aldınmı bebısını canmmm:16::16::16:

Bebişlerimi aldım diyelim :)

Benim transferim bidahaki aya kaldı canım. Nasılsın nasıl geçirdin bu süreyi?pazartesi sonucunu yazarsın merakta bırakma bizi, rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzel haberlerle gelirsin .:)

Allahım hakkında hayırlısını versin vardır bundada bir hayır biraz can sıkıcı bir durum eminim senin için ama doktorlar ne derlerse onu yapıyoruz mecburen. Ben bu süreyi hala geçirmiş sayılmam canım belli etmememeye çalıssamda aklımdan hiç çıkmıyor ben her iki denememdede kahverengi lekelenmem olmuçtu test gününü bile bekleyemedim. Ama bu transferimde doğru dürüst yatmadım ilk gün bile kalkıp yaptım yemeğimi ama evi süpürmüyorum sadece 11 yaşında kızım var o yapıyor bazı işlerimi çok doluyum inan yazmak iyi geldi ama öbür transferlerimden rahatım doğrusu ben allahıma emanet ettim takdir onun dualarımdasınız hepiniz..

insallah pozitifi görürsün canim peki belirtilerin varmi ne hissediyorsun ben gecen ay tutmadigi anlamisdim cünkü hicbirsey hissetmiyordum hicbir belirtim de yokdu gögüslerimde bile

Back