2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

selam kızlar.. ben ilk denememi ocakta yaptım düşükle sonuclandı 1tane transferdi..5tane blast var donmuş haziran sonu adetimle gidicem fakat transfer ne zaman olur 20temmuzda kardeşimin düğünü var oynamam gerek ki kimse cakmasın ..acaba transferin ertelenmesi mümkün mü yani kacıncı yapıyorlar adetim 1temmuza falan olur..

Ah canım yaa(( İnan ne diyeceğimi bilmiyorum. Zamanı değil demek ki.
Tabii ki pes etmeyeceksin...Bir gün mutlaka olacak ama ne zaman işte onu biz bilemiyoruz. Dondurulmuşun var mı canım senin?
Bi gel Türkiye'ye kafanı dağıt, toparlan dönünce inşallah yeniden...

Canim 2ay bekledik arkadasin dedigini soledi doktorlar.rahim dinlensin diolar.uzulme .seni anliorum bende cok uzulmustum ama gerçekten uzulmene hic gerek yok daha iyisi olcak

Çok sevindim canım pozitif olmasına. KAç çıktı kanda değerin.Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Yarın test günüm ve adet ağrısı gibi ağrım var be belim çatlıyor sanırım olmadı tutmadı çok korkuyorum

Kötü şeyler getirme aklına canım, inşallah yarın pozitif i görürsun, rabbim yüzünü güldürsün inşallah.inan burda sizi takip ederken o psikoloji ye bende giriyorum,sanki ben sonuç ögrencekmişim gibi heyecanlanıyorum:)rabbimin izniyle güzel haberler alacaksın inşallah:)

Canımmm nasılsın?
Canim 100cikti hayirlisi bakalim inşallah:)) ama korkuyorum lekelenmeden dolayi canim ya

Maşallah canım çok güzel değerin Doktor ne dedi lekelenme için? Kötü düşünme yat dinlen inşallah geçer.

Canim 100cikti hayirlisi bakalim inşallah:)) ama korkuyorum lekelenmeden dolayi canim ya

ne guzelhiç korkmaz 100 iyi bi deger lekelenmeyi doktoruna söyle olabiliyor bi şey olmaz allahın izniyle canım..tebrikler..kaç adet embryıo konmuştu dondurulmuş?

Canımmm nasılsın?

Maşallah canım çok güzel değerin Doktor ne dedi lekelenme için? Kötü düşünme yat dinlen inşallah geçer.

arkadasım öncelikle tebrikler sen hamilesin donmuşlarla surayı okudum bayagı ne guzel cogunuz olumlu sonuc almışsınız..sana bi sey sormak istiyorum benim ilk denemem düşükle sonuclandı .5tane blastım var donmuş,1temmuz adetim fakat transfer ne zaman olur 20temmuz kardeşimin düğünü var agustosa kalsın diyor eşim ama uzatmak istemiyorum sence ben adet geciktirici içip geciktirsem böylece transferim de gecikir mi yani bi sorun olur mu ?

benimde ikinci denemem..eşimde sıkıntı yok ama bende ağır pcos var..önceki ay kendiliğinden denicektik..yumurtalar aşırı olunca toplandı..tüpe çevirdik..opudan sonra ohss olunca donduruldu bu aya kaldı işte..şimdi bantları kullanıyorum..hayırlısı bakalım..rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…