2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

kokohantes

Bir bedende 3 kalp :)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
1.782
23
358
Bu zorlu süreci sıkıntı stres yapmamaya çalışarak beraber atlatalım kızlar buyrun.
Önce kendi durumumdan bahsedeyim.

29 yaşındayım. Polikistik over illetiyle kendimi bildim bileli uğraşıyorum. Eşimde bir problem yok.
2012 yılında negatif bir aşılamam oldu. Mart ayında ilk tüp bebeğimi yaptırdım. 5. gün blast koyulmuştu.
Doktorum çok umutluydu, biz de öyle. Ama 12. gün kanda negatifi gördük.
Çok üzüldüm ama bizim gibiler için yıkılmak lüks biliyorsunuz. Bir an önce toparlanıp yeniden başlamalıyız dedik.
Doktorum 2. adetinde gel dedi. Dün 2. günümdü. Hemen estrofeme başladık.
Muhtemelen iki hafta içinde transferim olur.
İstanbul Bahçelievler Medical Park'ta yaptırıyorum işlemlerimi. 8 tane buz bebeğim var orada. İnşallah iki tanesini alıp geleceğiz.

mrb canim tedavin hayirli olsun bende 29 yasindayim almanyadayim esim ve bende hicbir sorunumuz yok 3 asilama sonuc negatif ilk tüp bebegimi gecen ay yaptirdim oda malesef carsamba günü ögrendim negatif 10 tane dondurulmusum var bu ay 2 tanesini transfer edecegiz bu ayin 15 i gibi transferimi gerceklestiririz insallah

senin de hayirli olsun canim. ben de 29 yasindayim. benim esimde sorun yok ama bende yeterince var:) muhtemelen ayni tarihlerde transferimiz olacak. beraber gun sayip olumlu sonucu aliriz insallah. ilaclara basladin mi, ne kullaniyorsun?

senin de hayirli olsun canim. ben de 29 yasindayim. benim esimde sorun yok ama bende yeterince var:) muhtemelen ayni tarihlerde transferimiz olacak. beraber gun sayip olumlu sonucu aliriz insallah. ilaclara basladin mi, ne kullaniyorsun?

sanki bugun adet oluyor gibiyim koyu kahve kivamida koyu akintim var ama tam baslamadi prognova21 adli ilaci adetimin 11. gününe kadar kullanip ilk ultrasyona gidecegim sen neler kullaniyorsun

sanki bugun adet oluyor gibiyim koyu kahve kivamida koyu akintim var ama tam baslamadi prognova21 adli ilaci adetimin 11. gününe kadar kullanip ilk ultrasyona gidecegim sen neler kullaniyorsun

Ben adetimin 2. günü estrofeme başladım. Adetimin 9. günü yani pazartesi kontrole gideceğim. Aşağı yukarı transfer tarihi belli olur herhalde. 17 ile 20.gün arası oluyormuş ya transferler şimdi hesapladım da 15ine kalmaz benim. Senin embriyolarının kalitesi nasıl?

hic bilmiyoorum canim ya burada döllenir döllenmez donduruyorlar yani 1. gün dondurulduklari icin bilemiyorum cözüldükten sonra belli olur kaca bölündügü filan sen kac tane cözdüreceksiniz

hic bilmiyoorum canim ya burada döllenir döllenmez donduruyorlar yani 1. gün dondurulduklari icin bilemiyorum cözüldükten sonra belli olur kaca bölündügü filan sen kac tane cözdüreceksiniz

Hımm anladım canım yöntem değişikmiş... Valla benim 3, 3, 2 donduruldu. kaç tane çözdürecekler bilmiyorum. 2 tane koyalım diye konuştuk 3 tane çözüp duruma göre bakarlar herhalde. benim takibimi yaşadığım şehirdeki doktorum yapıyor. Merkezle bütün görüşmeleri o yapıyor. Daha bunları konuşmadık. Pazartesi birçok şey netleşecek. Aslında 2 tane yasak ama ilkinde tutmadığı için doktorumu ikna ettim bu sefer inşallah 2 tane koyulacak. Ben zaten ikiz istiyorum

Anlaşılan koskoca mayıs ayında iki kişiden başka donmuş bebeklerini alacak kimse yok
Hadi kızlar ya nerdesiniz

Ben varım 5 mayısta transferim var rabbim yardım etsin hepimize..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben varım 5 mayısta transferim var rabbim yardım etsin hepimize..

Hoşgeldin... Ne güzel azıcık kalmış transferine hayırlı olsun. Kaç tane koyulacak? Kaçıncı gün embriyosu?

Hoşbulduk bu arada sizin tedavinizde hayırlı olur inşallah:))

İnşallah:) Benim 2. denemem. Dondurulmuş daha kolaymış ya bir ilaç kullanıyorsun bitti gitti :)
İnşallah sağ salim çözülür sizinkiler de. Nerede tedavi oluyorsunuz?]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…