2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

CAnım evet kraftı inceledik çok beğendik.Ama dediğin gibi biraz pahalı.Kraftın 004 modeli ve calipso modeli hoşumuza gitmişti.Bilmiyorum bakalım ne alcaz.Yatağıydı pikeleriydi bayağı tuzlu olcak bakalım.Bebişlerimiz sağlıklı olsun da...Sen Baby2go nun hangi modelini aldın acaba canım onların fiyatları uygun onlara da bakalım diyoruz...

benim aldığım bu
$20303642_204365341.jpg

70x110 ebatı 198,00 TL ye aldık, en fazla 3 yıl kullanıcak sonra arabalı yatak ister büyük ihtimal :KK55: ahşap olanlara göre daha kullanışlı park yatak

ahşap düşünseydim kesinlikle böyle bir şey düşünürdüm çok güzel hayırlı olsun:KK49::nazar:
bu hafta Allahın izniyle bebek bezini alıcam sancılarım arttı her an gelebilir minik farem:KK16: babamız tam taraftar olduğu için sürpriz yapıp internetten sipariş verdim nevresim takımını bugün geliyor Allahın izniyle Taç marka indirimde olduğu için aldım düşünürsen tavsiye ederim

ahşap düşünseydim kesinlikle böyle bir şey düşünürdüm çok güzel hayırlı olsun:KK49::nazar:
bu hafta Allahın izniyle bebek bezini alıcam sancılarım arttı her an gelebilir minik farem:KK16: babamız tam taraftar olduğu için sürpriz yapıp internetten sipariş verdim nevresim takımını bugün geliyor Allahın izniyle Taç marka indirimde olduğu için aldım düşünürsen tavsiye ederim
Canim bende bjk taraftariyim bebisimin kiz olmasina ragmen cok istiyordum öyle birsey almayi ama malesef yurtdisindayim:KK31: burdada mevcut degil... annem kargoyla yolladi bebek esyalarimizi 10 kg kadar olsaydi öyle biseyde alabilirdim ama kargo 18 kg yu gecince vazgecmek zorunda kaldim nevresimden....
Hayirli zamanda gelisimlerini tamamlayip gelirler insallah bir iki hafta erken veya gec hic fark etmez simdiden özluyorum ve acikca söylemek gerekirse hamilelikten yoruldum sanirim :KK17:

Canim bende bjk taraftariyim bebisimin kiz olmasina ragmen cok istiyordum öyle birsey almayi ama malesef yurtdisindayim:KK31: burdada mevcut degil... annem kargoyla yolladi bebek esyalarimizi 10 kg kadar olsaydi öyle biseyde alabilirdim ama kargo 18 kg yu gecince vazgecmek zorunda kaldim nevresimden....
Hayirli zamanda gelisimlerini tamamlayip gelirler insallah bir iki hafta erken veya gec hic fark etmez simdiden özluyorum ve acikca söylemek gerekirse hamilelikten yoruldum sanirim :KK17:

kız mı oyyy ne güzel :nazar: bende erkek sanmıştım almak istiyorum deyince :) artık uykularım çok fazla bölünüyor sağa sola dönmekten bir hal oldum gelsin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde 38-39'da :KK55:

Birtek yavru kuzumuz kaldi...bekliyoruz:KK1:

Eklentiler

• $IMG_20140418_185157.jpg
    $IMG_20140418_185157.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 132
  • $IMG_20140418_185044.jpg
    $IMG_20140418_185044.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 133
  • $IMG_20140418_185107.jpg
    $IMG_20140418_185107.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 134
  • $IMG_20140418_185056.jpg
    $IMG_20140418_185056.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 136
herşeyiniz çok guzel olmuş:nazar: gule gule kullansın...yatak ustundeki raf ve ordaki kucuk objeler biraz tehlikeli geldi sadece...:26:

Tesekkur ederiz teyzesi:emir_bebek:
Raf duvara sabit uzerindeki objeler ise allah korusun deprem olsa duser ancak..bebisimiz henuz gelmedigi icin cerceveler uzerinde duruyo ama bebis gelince onlarida duvara asicaz:KK16:

Eki Görüntüle 1048587 Eki Görüntüle 1048588

Diğer sayfamıza yükledim ama cicileri atlamayım dedim :)

Yatağımız sonunda istediğimizi yapacak biriyle oldu :)
Odamızda duracağı için ek dolap almak istememiştik tam da istediğimiz gb oldu çok şükür..
Oda yapmak istediğimizde ön korkuluk kalkıyor yatak öne doğru uzayacak,çekmece bölümleri yatak başında kalacak gb oluyor yani..
Son hamle,duvardan cibinlik kaldı :):nazar:

çok cici hayırlı olsun güle güle yatsın inşallah :KK34:

beşiğin ölçüleri kaça kaç bende buna benzer aldım ama daha gelmedi 60-120 aldım ama sanki bana küçük gibi geldi

X