hayırlısı olsun canım gelişmelerden bizleri de haberdar et :) ben bu konularda hem çok bilgisizm hem de vaktim dar. nişanlım gelince hemen düğün olucak insallah..
bende varımmm :) ben küçük ev aletlerimi bitirdim sayılır beyaz esyayı dugune 1 ay kala bakacagız ocakta ev bakmaya baslıyoruz nasipse ama zaman geçmiyor uyusak uyansak birden düğüne 1 hafta kalsa falan :)
Selam kızlarıben hem yeni üyeyim hem de Mart geliniyim Mart 16 nikahım olucak düğün yapmıycaz biz onun yerine phuket de balayı seçtik
Siz neler yapıyosunuzzz?
Bendeye çok heycanlıyımsana da hayırlı olsun bu arada gelinlik işini naptın baktın mı hiç?
Evet çok güzelmiş bayıldım canım Allah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin hepimizeben bakamadım daha ya bu hafta sonu bakayım diyorum ben straplez istiyorum valla
sağol canım bence vakit kaybetmeden git.. çünkü üzerinde oynatmalar yaptırcaksan uzun süre biliyormuş..
önceden alın dediler o yüzden bizde haftaya gidip alıcaz büyük ihtimal
Haklısın bakmam lazım
Sen nerden aldın bir de fiyatı nasıl?
aydından canım tam emin değilim ama 2500 filan heralde nişanlım karışma parasını dedi[/
İyiymiş zaten içine sindiyse tamamdır
aydından canım tam emin değilim ama 2500 filan heralde nişanlım karışma parasını dedi[/
İyiymiş zaten içine sindiyse tamamdır
içime sindi de kolları da inşallah güzel olur.. söylediğim herkes çok güzel olacak diyolar.. çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?