2014 Mart Gelinleri Bizde Burada Toplanalım :))

hayırlısı olsun canım gelişmelerden bizleri de haberdar et :) ben bu konularda hem çok bilgisizm hem de vaktim dar. nişanlım gelince hemen düğün olucak insallah..

sağol canım seninde nişanlının gelmesine az kalmış herşey gönlünüzce olsun bende senin gibi bilgisizim ama sağolsun eltim var herşeyimde yardım ediyo önümüzde ki günlerde ev tadilata girecek kiradaydı evleri değiştirmek istiyorum herşeyini bakalım nasıl olucak

mart gelinleri neler yapmaktasınız??
ben bu hafta sonunu laminant parkeleri, banyo taşlarını,oturma odası ve salon için mobilyalar baktım
büyük ihtimal onları alıcam.. salon krem ve yeşille uyumlu çok güzel
vee tabi ki gelinlikte denedim ilk görüp giydiğim gelinliği çok beğendim prenses model..
kollarını dantel yaptırcam uzun kol olsun istiyorum..
nişanlım beni öyle gördüğünde konuşamadı
siz neler yapmaktasınız??

bende varımmm :) ben küçük ev aletlerimi bitirdim sayılır beyaz esyayı dugune 1 ay kala bakacagız ocakta ev bakmaya baslıyoruz nasipse ama zaman geçmiyor uyusak uyansak birden düğüne 1 hafta kalsa falan :)

bende varımmm :) ben küçük ev aletlerimi bitirdim sayılır beyaz esyayı dugune 1 ay kala bakacagız ocakta ev bakmaya baslıyoruz nasipse ama zaman geçmiyor uyusak uyansak birden düğüne 1 hafta kalsa falan :)

aynen canım hemen geçse günler keşke ama heyecan gittikçe artıyo çok güzel şeyler bunlar tadını çıkar
inşallah evi de bulursunuz Allah gönlünüze göre versin..

Selam kızları ben hem yeni üyeyim hem de Mart geliniyim Mart 16 nikahım olucak düğün yapmıycaz biz onun yerine phuket de balayı seçtik
Siz neler yapıyosunuzzz?

Selam kızları ben hem yeni üyeyim hem de Mart geliniyim Mart 16 nikahım olucak düğün yapmıycaz biz onun yerine phuket de balayı seçtik
Siz neler yapıyosunuzzz?

Hoşgeldin canım aramıza
hayırlı olsun seninde az kalmış.. balayı yerinizde çok güzelmiş.. bizde italyaya gidicez inşallah
şimdiden çok heyecanlıyım..

Bendeye çok heycanlıyım sana da hayırlı olsun bu arada gelinlik işini naptın baktın mı hiç?

Bendeye çok heycanlıyım sana da hayırlı olsun bu arada gelinlik işini naptın baktın mı hiç?

evet canım hafta sonu baktım ilk denediğim gelinliği beğendim hatta ona benzer internetten buldum kolları yok benimkinde ama kolları olacak uzun kol dantelli.. ve üst kısmının hepsi işlemeli değil sadece göğüs ve bel kısmı diğer türlü aynı buna benziyo sen baktın mı canımm?? umarım yükleye bilmişimdir

Evet çok güzelmiş bayıldım canım Allah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin hepimize ben bakamadım daha ya bu hafta sonu bakayım diyorum ben straplez istiyorum valla

Evet çok güzelmiş bayıldım canım Allah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin hepimize ben bakamadım daha ya bu hafta sonu bakayım diyorum ben straplez istiyorum valla

sağol canım bence vakit kaybetmeden git.. çünkü üzerinde oynatmalar yaptırcaksan uzun süre biliyormuş..
önceden alın dediler o yüzden bizde haftaya gidip alıcaz büyük ihtimal

sağol canım bence vakit kaybetmeden git.. çünkü üzerinde oynatmalar yaptırcaksan uzun süre biliyormuş..
önceden alın dediler o yüzden bizde haftaya gidip alıcaz büyük ihtimal

Haklısın bakmam lazım
Sen nerden aldın bir de fiyatı nasıl?

mart gelinleri nerelerdesiniz?? :26:
benim 2 ayım kaldı heyecan gittikçe dahada artıyo.. uzun süren araştırmalar sonunda hafta sonu mobilya ve beyaz eşyalara karar verdik daha doğrusu alındı mobilyalarım sipariş verildi farklı renk istedim salon sade oturma odası renkli olucak yemek odasını ve bir çok şeyi nişanlım yapıcak mobilyacı kendisi ev tadilatta 1 aya bir şeyimiz kalmıycak inşallah..
gelinlikte dikiliyor
sizler neler yapmaktasınız mart gelinleri ??

Dış mekan çekim yapıyorum.hem kaliteli hem de uygun fiyat için irtibata geçebilirsiniz özelden :)

kızlar kınada giyeceğim bindallı bu.. ama başıma fes değilde hürrem modeli taçlardan olacak..
şalvar istemedim sizce böyle nasıl??

kızlar kınada giyeceğim bindallı bu.. ama başıma fes değilde hürrem modeli taçlardan olacak..
şalvar istemedim sizce böyle nasıl?? [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

aaaaa benımkısının aynısı ama ben şalvar istedim çunku buyuk adımlar atamadım rahat olsun diye öyle seçtim

bu arada bende Mart geliniyim 3gün öncesine kadar 6 nisan geliniydim, düğün salonu değişikliğinden dolayı tarihi biraz önceye cektik =) 30 Mart oldu sonra malum o gün seçim varmış babam görevliymiş son ve kesin olarak 29 Mart oldu 28 Nisan da kına gecem olacak Hepimize hayırlı olsun kızlar hepinize sonsuz mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…