- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
aynen canım ole yapıcaz artık dua et...benım ıcın....
elbette ederim canım allah hepimizin yüzünü güldürsün
Nıkahlı kocam var ank evım var ank duzuldu herseyı tek tek ellerımle ben ıstdayım ıns atamayla gıdıcem ve o aıleden bı sıkıntı olmassa ızmırde mart sonu gıbı dugun olacak
herşeyiniz hazır maşallah en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah canım..
kızlar sorunsuz evlılık olmuyo ya valla bunu anladım bu gun hepımız ıcın dua edıyorum ıns bır an once kavusuruz kocişlerimizeeee.Sımdılık en guzelı mumkun oldugunca ıkı kısı yapmak ben evımı ole yaptım kardesler kımseyı karısturmadım herseyı ben yaparım dedım ama onlar bısey alacaksa solesın ben begendıgımı solerım alsınlar dıorum nısanlımın tarafı hıc oralı degıl sankı oglan evı benım utanmasalar altın bıle almıcaklar o denlı bıde bız onlardan uzgız allhtan.ııkı bi oçukları var yanı sankı bız ana cocugu degılız sınır oluyorum
ev konusunda haklısın canım bende kimseye karıştırmıycam her şeyi ikimiz yapıcaz.. ama bir tek sende değil herkes eşinin ailesiyle araları iyi değil galiba.. niye böyle anlamadım.. ben daha evli değilim ama benim kayınvalidemle aram gayet iyi arar konuşuruz sürekli..
kahkahalar atarız nişanlım ne bu aranızda ki böyle der.. sayfada ki bir çok gelin veya gelin adayları kayınvalidesiyle araları kötü.. hayırdır kızlar onlar mı size baştan kötü davrandı merak ettim bende..