aynen canım ole yapıcaz artık dua et...benım ıcın....
Nıkahlı kocam var ank evım var ank duzuldu herseyı tek tek ellerımle ben ıstdayım ıns atamayla gıdıcem ve o aıleden bı sıkıntı olmassa ızmırde mart sonu gıbı dugun olacak
kızlar sorunsuz evlılık olmuyo ya valla bunu anladım bu gun hepımız ıcın dua edıyorum ıns bır an once kavusuruz kocişlerimizeeee.Sımdılık en guzelı mumkun oldugunca ıkı kısı yapmak ben evımı ole yaptım kardesler kımseyı karısturmadım herseyı ben yaparım dedım ama onlar bısey alacaksa solesın ben begendıgımı solerım alsınlar dıorum nısanlımın tarafı hıc oralı degıl sankı oglan evı benım utanmasalar altın bıle almıcaklar o denlı bıde bız onlardan uzgız allhtan.ııkı bi oçukları var yanı sankı bız ana cocugu degılız sınır oluyorum
Boşver be canım, bak bizde de aynı sorunlar başladı.Benim kayınvalidem de ilgisiz.Biz pazar günü temizlik yaptık, kayınvalidem geldi pencereleri temizleyen anneme "oraları çok kazımayın su girer, bırakın bırakın " demiş. Bir işe yaramadığı gibi üstüne bir de anneme laf etmiş. Yarım saat durdu gitti. Ki bir de benim annem, inşaat pisliği temizlemek zorunda değildi, o işi erkek tarafı yapar. Evi temizletir, kızın çeyizi gider temiz eve.Ama annem, kızımın evi içine sinsin diye geldi laf işitti üstüne.
Şimdi de, bunun üzerine annem, beyaz eşyalar gelirken kayınvaliden gelirse ben gelmem diyor, mobilyalar gelecek haftaya çarşamba o giderse ben gitmem diyor.Nişanlıma birşey diyemiyorum, anneme birşey diyemiyorum sabahtan beri ağlıyorum.
Sen biraz zamana kadar, şimdiden daha üstüne gitme.Zamanla herşey değişir.Senin ablan tabi ki, iyi de olsa kötü de olsa ablan, gelecek tabi ki evine, ama zamana bırak biraz.Zaten şuan, nikahlı ama ayrı olmanın üzüntüsünü ve stresini yaşıyorsunuz her ikinizde, üstüne bir de bu konuları açma.
Su akar yolunu bulur, herşey zamanla geçer.
kızlar sorunsuz evlılık olmuyo ya valla bunu anladım bu gun hepımız ıcın dua edıyorum ıns bır an once kavusuruz kocişlerimizeeee.sımdılık en guzelı mumkun oldugunca ıkı kısı yapmak ben evımı ole yaptım kardesler kımseyı karısturmadım herseyı ben yaparım dedım ama onlar bısey alacaksa solesın ben begendıgımı solerım alsınlar dıorum nısanlımın tarafı hıc oralı degıl sankı oglan evı benım utanmasalar altın bıle almıcaklar o denlı bıde bız onlardan uzgız allhtan.ııkı bi oçukları var yanı sankı bız ana cocugu degılız sınır oluyorum
[sıze=2]
elbette ederim canım allah hepimizin yüzünü güldürsün
Herşeyiniz hazır maşallah en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah canım..
Ev konusunda haklısın canım bende kimseye karıştırmıycam her şeyi ikimiz yapıcaz.. Ama bir tek sende değil herkes eşinin ailesiyle araları iyi değil galiba.. Niye böyle anlamadım.. Ben daha evli değilim ama benim kayınvalidemle aram gayet iyi arar konuşuruz sürekli..
Kahkahalar atarız nişanlım ne bu aranızda ki böyle der.. Sayfada ki bir çok gelin veya gelin adayları kayınvalidesiyle araları kötü.. Hayırdır kızlar onlar mı size baştan kötü davrandı merak ettim bende.. [/sıze]
ebrar canım benm kayın vçaram cok ıyııı bı sorun yok yalnz ılgızlgıı benıı tasrdıı...yoksa gorumcem ve kayyınv.bı sorunumz olmadı ne olduysa ceyz gunu ılgszlkernden oldu ısteee...
Aman kuzum nazaar dymesınnn uamrım hep bole devammm eder tatlımmm
kızlar selammm bu konu iyi olmuş yalnız değilim
7 mart kına 9 mart düğün yerimizi tuttuk
Yalnız nikah tarihi bize vermediler henüz 2013 den 2014 yılına vermiyorlarmış ocakta gidip alıcaz kasım bittikten sonra telaşlar başlıcak gelinlik modelim belli ama nereye yaptırıcam belli değil
kızlar ben bu cumartesi gelinlik bakmaya gidiyorum
slm canım ben burdayımmart gelinleri nerelerdesiniz :26:
kızlar çok kotuyummm Rabbıme sığınıyorum bundada vardr bı hayr dıee ama hep bı engel hep bı engel EŞİM İŞSİZZ KALDDI ÇOK KOTUYUM NOLUR DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN BNDENNN
Bız ayrıldk 2.kez bunu kaldırırmıyım bılmıyorum bukadar severeken ayrılmak allahım
mart gelinleri nerelerdesiniz :26:
slm canlar; ben de mart geliniyim. aranızda izmirli olan var mı?? hazırlıklarnız ne aşamada kızlar ben daha hiç gelinlik flan bakamadm
hoşgeldin canım aramızaizmirli değilim ama aydnlym hiç bir hazırlık yapmadım gelinlikte buna dahil..
önümüzde ki günlerde bakıcaz büyük ihtimal inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?