2014 Mart Gelinleri Bizde Burada Toplanalım :))

Eylulll09

Cennet Kokulum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.387
2.309
333
Merhaba Kızlar..
Uzun zamandır kararlaştırmaya çalışıyorduk ve nihayet 2 gün önce belli oldu .. 1 Mart kına gecem, 2 mart nikah
Soğuk mu olur bilmiyorum artık, şans bizden yana güler inşallah..
Umarım mart gelini olarak yalnız değilimdir..

Son düzenleme:
benımde 1 mart kına gecem 2 mart dugunum..ALLAH NASIP EDERSE INSLAH BUSFER AKSILIK OLMAZ VE EŞİME KAVUSURM COK ZOR 6 AGUSTOSTA RESMI NIKAHM KIYILDI 29 EYLULDE DUGUNUM OLCAKTI AMA NASIP BU AYAYMI RABBIM HEPIMIZIN YARDIMSII OLSUNNN

benımde 1 mart kına gecem 2 mart dugunum..ALLAH NASIP EDERSE INSLAH BUSFER AKSILIK OLMAZ VE EŞİME KAVUSURM COK ZOR 6 AGUSTOSTA RESMI NIKAHM KIYILDI 29 EYLULDE DUGUNUM OLCAKTI AMA NASIP BU AYAYMI RABBIM HEPIMIZIN YARDIMSII OLSUNNN

ohh nihayet yalnız değilmişim
hayırdır canım özel değilse niye ertelendi??
nikahta kıyılmış senin için zor olsa gerek..

ohh nihayet yalnız değilmişim
hayırdır canım özel değilse niye ertelendi??
nikahta kıyılmış senin için zor olsa gerek..

canımmm ben 7 yıllık bırlıktelıgım var..

29 eylülde dugunum olcaktı ceyızım dızıldı evım kuruldu yalnz dugunume bı hafta kala eşimle aramzda çok ufak bır tartsma oldu ben abarttım cıktm babamın karsına ıstemıyrm dedı esım ve esmın aılesı gıdıp geldiler ama ben yok dedımablamlar brz müdahale ettıler onlarda karstlar olmaz olursa düğüne gelmeyz dıe esım ablamla bıraz tarstı falan..
ben dava açtım ama esım benı bırakmadı ben 2 ekımde ıkız kardesmn yanna geldm eşimde pesımden geldı barstk aıllerımıze soledık...

pzartesıde memleketime gdıyorm rabbım nasıp ederse 1 ve 2 mart tarıhını aldık...
benımkı baya uzun benm saçmalığım yüzünden dugunum olmadı cok zorgunlerden gectm ve gecıyorm eşim ablamları sıldı...oda ayrı bı dert ama sevıyorm

hmm bayağa karışmış işler anlaşılan.. bazen bizimde tartışmalarımız oluyor hatta bi kaç gün konuşmuyoruz ama sonra hangimizin olduğu fark etmez hemen ararız yada yanıma gelir sarılıp özür dileriz birbirimizden.. ama galiba biz kızlar bazen her şeye çok karışıyoruz yada abartıyoruz huyumuz kurusun napalım
hep her şeyin hayırlısını dile.. hayırlıysa olsun de canım.. ben hep öyle yaparım

aynen oyle canım bız kızlar hepboleyzz sanırımherseyın hayrlısı canm buarada ısmım kübra ...bzde oleydık kuzum tartsrdk ama barsrdk benmkı sanırım dugun strestı bıde çalstgm ıs gereııı off çok zor suan onunla ynı evde olmak varken ayrı kalmak zor..
pzartesı bu saatlerde ona kavusms olcam ve kaçamak olarak1 gece onunla kalçam napım 7 gun onun kokusuyla uyumaya alstmmm zorlanymm....

sen kaç zamandr nısanlsn tatlım kendnden bahsett

Tabı ablamlar bu durumu blmıyo benmkıde ınat nbl bazen korkuyorm kuzum dun dedıkı benm ablanlarla ısım yok artık benm eıme gelemezler dıe sen olsan bu durumda napardnn?

evet stres bizde de var şunu şöyle yapalım böyle yapalım diyom bazen o yüzden bile tartışma çıkabiiyo..
yanında uyumak gibisi yoktur bilirim o duyguyu..
bizim 2 yıl oluyor 30 kasımda ve 5 ayımızda sözlendik.. çok uzun zamandır değil ama sanki uzun yıllar birlikteymişiz gibi

Tabı ablamlar bu durumu blmıyo benmkıde ınat nbl bazen korkuyorm kuzum dun dedıkı benm ablanlarla ısım yok artık benm eıme gelemezler dıe sen olsan bu durumda napardnn?

zor durum gerçekten canım.. bazen benim ablamlarla da oluyo ufak atışmalar ama nişanlım her zaman ablanlar gelebilir kalabilir diyo.. ne diyeceğimi bilemedim :26: hiç mi barışma şansları yok??

Rabbım musmutlu hzuurlu yuva kurmayı nasıp etsın kuzummm

zor durum gerçekten canım.. bazen benim ablamlarla da oluyo ufak atışmalar ama nişanlım her zaman ablanlar gelebilir kalabilir diyo.. ne diyeceğimi bilemedim :26: hiç mi barışma şansları yok??

yanı düne kadar eşim diordu ablanlar senn ıcın saygı gostermk zorundaym gelrler gderler kalırlar ben selam selam dıyodu ama dun ablam facemden esım n aılesı hakknda yazı yazmstı esımde gorms dedı artık sabır kalmadı falan bılmıyorum napcam aılemıde üzmek ıstemıyorum nblm cok zor ya

Rabbım musmutlu hzuurlu yuva kurmayı nasıp etsın kuzummm

amin inşallah canım hepimize nasip etsin..
allah kolaylıklar versin canım sana zor gerçekten.. ailende mi karşı evliliğinize??

amin inşallah canım hepimize nasip etsin..
allah kolaylıklar versin canım sana zor gerçekten.. ailende mi karşı evliliğinize??

oyle kuzum..
aılem karsı dııl sadece yaza kadar bekle dıyolar ama bız yıprandık kuzum beklemekbızı yoruyor blmıyorm napcam ck zor güçsüz kalyrm bazen blmyrm napcam rabbım bı cıkıs yolu gösterse

hmm anladım canım onlarda ya bir daha böyle bir şey olursa diye endişeliler galiba.. o yüzden biraz bekle diyolar.. ama siz birbirinizi gerçekten çok seviyorsanız önünüze bakın artık derim..

hmm anladım canım onlarda ya bir daha böyle bir şey olursa diye endişeliler galiba.. o yüzden biraz bekle diyolar.. ama siz birbirinizi gerçekten çok seviyorsanız önünüze bakın artık derim..

aynen canım ole yapıcaz artık dua et...benım ıcın....

ben benimkinin ailesini hiç kabullenmedım kabullenmıcemde sen hıc uzulme tatlım zamana bırak derım ınsanın sevdıgının elınden alınmasını canının nasıl yandıgını en ıı bılenlerdenım 3 kere nısana nıkaha 1 hafta kala ayrıldım 5 yıllık ıulıskımden bızdede sorun yok bıde sırf benımkının aılesı benı 1saat gorduklerınde benı havalı bulduklarındanmıs hadı anayı babayı gectım ama o ablayı dunyA BI ARAYA GELSE AFFEMEM 1 yıldır bu nısan nıkah olayı suruodu 23 agustosta sozledık abla sozuma gelmedı ben o kızı ıstemıom onaylamıom demıs benı tanımıo bıle pıslık babada bız sozledık evımızı duzduk nısan nıkah tarıhı soluoz sız bekleyın belkı ayrılırsınız dedı 2 kasımda nıkah nısan bır arada yaptık ama aılesı bana yabancı yalaka ablası geldı resım cekılırken bıle aramıza gırıo benımkı cok kızıo ben senın ablanı affetmem dememe ama gonul bu affetmıo ya ne olursa olsun yaptıgı hersey batıo nısana nıkaha geldıklerınde benım ceyız evımde kaldı yussuzler o ablası demıs ben 3 4 gundaha kalıp senle ank gezecem ben ıst gorev yapıorum 4 gun ıznım kalmıstı nıkahtan sonra dusunun kocamı alıp gezdırıcek benım tum ıslerım kalacak herhalde nıkah gecesı bırbırımızı yedık o ablası yuzunden gece uyuyamadık aMA BIZE ZARAR VERIORUZ SENDE KARDESIM SAKIN GITME ESININ USTUNE BIRAK AFFETMESIN AMA DE KARSILARINDA COKTA SERT DURMA DE GEC BENCE TABI NACIZANE FIKRIM

Nıkahlı kocam var ank evım var ank duzuldu herseyı tek tek ellerımle ben ıstdayım ıns atamayla gıdıcem ve o aıleden bı sıkıntı olmassa ızmırde mart sonu gıbı dugun olacak

canım allah hepımızın yardımcısı olsun sennde yasadıkalrn zor selerms...3.şahslar yzuunden mutlu olamıyorz.umarım eşine kavusrsn..ablasıda hatasınn farkına varr ınslah canım benımşu mubarek gunde bırbırmız ıcın dua edelım

Benım eşim diyor evıme gelemezler ole bole bnde dıyorumkı nasl gelemylar benm ablamlar ya bende bunu kabullenemyrm cunku sorun esımın annesı ve ablasnn ılgısızlgydı benm ceyızım dızıldı hamıle ablam hamıle ıkızz kardesım ve 5 aylık bebsı olan ablam dızdı ama onun annesı ve ablası geldı otrdu gttler ogullarınn evıne bılebakmadan ama benm ablamlar suclu oldu bende bunu yedıremyrm çok zorlanıyorum napcam bılemıyorummm

Boşver be canım, bak bizde de aynı sorunlar başladı.Benim kayınvalidem de ilgisiz.Biz pazar günü temizlik yaptık, kayınvalidem geldi pencereleri temizleyen anneme "oraları çok kazımayın su girer, bırakın bırakın " demiş. Bir işe yaramadığı gibi üstüne bir de anneme laf etmiş. Yarım saat durdu gitti. Ki bir de benim annem, inşaat pisliği temizlemek zorunda değildi, o işi erkek tarafı yapar. Evi temizletir, kızın çeyizi gider temiz eve.Ama annem, kızımın evi içine sinsin diye geldi laf işitti üstüne.

Şimdi de, bunun üzerine annem, beyaz eşyalar gelirken kayınvaliden gelirse ben gelmem diyor, mobilyalar gelecek haftaya çarşamba o giderse ben gitmem diyor.Nişanlıma birşey diyemiyorum, anneme birşey diyemiyorum sabahtan beri ağlıyorum.
Sen biraz zamana kadar, şimdiden daha üstüne gitme.Zamanla herşey değişir.Senin ablan tabi ki, iyi de olsa kötü de olsa ablan, gelecek tabi ki evine, ama zamana bırak biraz.Zaten şuan, nikahlı ama ayrı olmanın üzüntüsünü ve stresini yaşıyorsunuz her ikinizde, üstüne bir de bu konuları açma.
Su akar yolunu bulur, herşey zamanla geçer.

kızlar sorunsuz evlılık olmuyo ya valla bunu anladım bu gun hepımız ıcın dua edıyorum ıns bır an once kavusuruz kocişlerimizeeee.Sımdılık en guzelı mumkun oldugunca ıkı kısı yapmak ben evımı ole yaptım kardesler kımseyı karısturmadım herseyı ben yaparım dedım ama onlar bısey alacaksa solesın ben begendıgımı solerım alsınlar dıorum nısanlımın tarafı hıc oralı degıl sankı oglan evı benım utanmasalar altın bıle almıcaklar o denlı bıde bız onlardan uzgız allhtan.ııkı bi oçukları var yanı sankı bız ana cocugu degılız sınır oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…