- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Bence de öyle. Bazen çok ümitsiz oluyorum hakkaten.
kız yok. akşamları işten eve gidince uyuyorum dedim
calışamadıgımda bende...
ama claıştıgımda öyle ferahlıyorumki
kursa giderkende öyle oluyorum...
calışmak şart..
Bence de öyle. Bazen çok ümitsiz oluyorum hakkaten.
kızlar yapmayın böyle ümisizlik yok yapanlar bizden ne çok zeki akıllı nede okunmuş pirinç yediler..bizim gibi çalıştılar 2-3 ay çalışan ve memur olanlar var onların özel güçleride yok
kızlar yapmayın böyle ümisizlik yok yapanlar bizden ne çok zeki akıllı nede okunmuş pirinç yediler..bizim gibi çalıştılar 2-3 ay çalışan ve memur olanlar var onların özel güçleride yok
Aynen öyle çok haklısın yaa
ortaöğretimden girecegim ben. Acaba atanma puanları ne kadar oluyor bilen var mıııı
Ben de matematik olmadığı için de korkuyorum acaba olmaz mi diye. Matematiksiz kazanan var mi acaba yaa
geldiğinde çalış güzelim sahura kadar bak koca ,çocuk dedi yok...evet hayal kur evlenmiş ve memur olmuş halinle ben öyle yapıyorum eşimle ve gaza geliyorum
evet onlar yok henüz ama duzensız baya hayatım su aralar.aılemın yanında degılım falan.iş guc yoruyor ınsanı.ıstek gelse calısıcam ama unversıteden snra bı daha sınava calısmak cok zor glıyor.nısanlımda unıversıte terk oda ortaogretımden gırıcek.bırımızden bırı kazanırsa cok ıyı olur :/
kızlar ben kaçar biraz bakayım derslere mlum daha yemek falan yapılcak az sonra heruf gelcek zaten
kızlar ben kaçar biraz bakayım derslere mlum daha yemek falan yapılcak az sonra heruf gelcek zaten
kolay gelsın canım
kızlar nerden başladınız calısmaya? konu anlatım kıtapları var ama upuzun okumak zor oluyor.s
kısa anlatımlı testli kitaplar var onlardan dene istersen canım
turkce okuduğunu anlamaları rahat yaparım heralde.yazım noktalama ısaretlerı onlara bakmam lazım bıraz.tarıh coğrafya vatandaslıkda bakmam lazım.s hepsı baslı basına bi konu.ıns calısıpda gırerım sınava.tek umudum .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?