2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

kızlar yapmayın böyle ümisizlik yok yapanlar bizden ne çok zeki akıllı nede okunmuş pirinç yediler..bizim gibi çalıştılar 2-3 ay çalışan ve memur olanlar var onların özel güçleride yok

Aynen öyle çok haklısın yaa
ortaöğretimden girecegim ben. Acaba atanma puanları ne kadar oluyor bilen var mıııı

kızlar yapmayın böyle ümisizlik yok yapanlar bizden ne çok zeki akıllı nede okunmuş pirinç yediler..bizim gibi çalıştılar 2-3 ay çalışan ve memur olanlar var onların özel güçleride yok

Ben de matematik olmadığı için de korkuyorum acaba olmaz mi diye. Matematiksiz kazanan var mi acaba yaa

evet onlar yok henüz ama duzensız baya hayatım su aralar.aılemın yanında degılım falan.iş guc yoruyor ınsanı.ıstek gelse calısıcam ama unversıteden snra bı daha sınava calısmak cok zor glıyor.nısanlımda unıversıte terk oda ortaogretımden gırıcek.bırımızden bırı kazanırsa cok ıyı olur :/

geldiğinde çalış güzelim sahura kadar bak koca ,çocuk dedi yok...evet hayal kur evlenmiş ve memur olmuş halinle ben öyle yapıyorum eşimle ve gaza geliyorum

hımmm...zor kızzlar ama ileriyi düşün ve bi şekilde çalışmayı dene

birde nette
sınavonline diye site var...
ordanda anlık test cözebiliriniz kızla bilginize

turkce okuduğunu anlamaları rahat yaparım heralde.yazım noktalama ısaretlerı onlara bakmam lazım bıraz.tarıh coğrafya vatandaslıkda bakmam lazım.s hepsı baslı basına bi konu.ıns calısıpda gırerım sınava.tek umudum .)

kısa anlatımlı testli kitaplar var onlardan dene istersen canım

onlrada bi göz at bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…