sözcükte anlam 20
cümlede anlam 20
paragraf 20
grafik problemleri 40
eklersen sevinirim ..
bizde daha vatamdaşlık başlamadı bile _AH_ ben evde başlasam mı acaba biraz ilerlesem iyi olucak sanırım sen ne dersin kurs şimdi tatile giricek özellikle vatandaşlıkda kitap dışında güsel bilgiler falan veriomu hocalar ezber gibi gelio bana vatandaşlık ona da ne kadar erken başlarsam o kadar iyi olur gibi sanki
Bursa ve İzmir'den arkadaşlarda aynısını söylüyo. İhtiyaç Akademiye gittim Orasıda 1400 dedi sonra 1200'e düştü. İzmir'de 900 demiş aynı kurs aynı herşeyiyle ve yardımcı oluruz demiş o fiyata bile. Gidemiycem o yüzden bende dersaneye.Kitabı arkadaşım 17 liraya almış. Her ders konulara ayrılmış. Konu işler gibi hepsini soru cevap yoluyla işlemiş. 618 sayfa bende ki
kızlar merhaba kısaca kendimden bahsedeyim...29 yaşındayım lisans mezunuyum..asıl hedefim ve istediğim meslek smmm olduğu için bugüne kadar zahmet edip kpssye hiç girmedim...iki yaşında bir kızım var beş aylıkken babaıyla ayrıldık.maddi manevi çok zorluklar çektim iş hayatına ara vermek zorunda kaldım...iki aydır çalışmaya başladım kızımda kreşe gidiyor.bu sene kpss smmm hatta daha ilerleyen dönemde ales ne varsa giricem .fakat hazırlanmadan hiç bir sınava giremem ben.kpss için ihtiyaç yayınlarının setini aldım bugün 2012 lisansı çözdüm ve 50 soru ancak yapabildim.o kadar uzun zaman olmuşki unutmuşum herşeyi...şehirdışı yazabilirim sıkıntım yok yanlız geçmi kaldım acaba diede düşünüyorum zaman kısıtlı konular çok epeyde zaman oldu görmeyeli dersleri bana fikir verin
dil bilgisi 20
paragraf 20
yaş prob 20
yüzde faiz prob 20
cografya 40 soru
boyle yazınca ne kadar azmıştum gun ders calıştım guya
unutmuşum ,coğrafi konum oacakCanım coğrafya hariç diğerlerini üzerine ekledim coğrafyanın konusunu yazmamışsın canım
unutmuşum ,coğrafi konum oacak
bugun için anlatım bozuklukları 40
cografı konum 40
yuzde faiz 20
bu kadarcık ...
aynı durumdayım..
mat-geo-tr de hiç bi sıkıntım yok ama sözel grubu çok da sevmiyorum zaten mühendislik okuyorum derslerim çok ağır,bi yandan girsem ne iyi olur diyorum diğer yandan da nasıl çalışcam diye düşünüyorum çünkü zaman sıkıntım çok
bu konuyu açmanız çok iyi olmuş ben de şu an önlisans okuyorum (örgün) daha önce dershaneye gittim üniverisite sınavım için tüm sözel konulardan temelim var özellikle vatandaşlık dersi çünkü okulda da görüdüğüm desler geçen seneden bu yana bir çok hukuk dersi aldım
benim probleimi geometri, ben hiç geometri çözemiyorum matemetikte de problemler yaş yol vs. bu sorulara kafam basmıyor. daha önce 1.5 ay çalıştım daha sonra bıraktım bugün tekrar başlamayı düşünüyorum.
yalnız ilk olarak matematiği bitirip sözele mi geçsem yoksa sözel konuları bitirip son ayları matematiğe mi ayırsam bilmiyorum. bir fikir verirseniz sevinirim...
öncelikle matematik iki üç ayda bitirilecek bir ders değil,şimdiden başlayıp hergün düzenli soru çözmen lazım pratiklik kazanman için,yoksa konuları kavrasan bile yeterince farklı soru tipi görmediğin ve hızlı olmadığın için sınavda süreyi yetiştiremezsin, kpss hız sınavı yeterince zaman olsa hemen herkes soruları çözer zaten ..vatandaşlığı her hafta düzenli tekrar et unutmamak için,türkçe ve coğrafyadan temelin varmış mat ile birlikte götürebilirsin ..yalnız tarihe bir iki ay sonra başlamanı tavsiye ederim cok cabuk unutuluyor çünkü.. başarılar :)
cevabınız içn teşekkür ederim bir de kpss içn ezber ağırlıklı bir sınav diyorlar özellikle tarih ve coğrafya için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?