• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Önlisans Sınavınız Nasıl Geçti Kızlar?

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar bugün 2014 önlisans Kpss sınavına girdik hepimiz sınavınız nasıl geçti?Bildiğim kadarıyla soruları tv de yayıylamıyorlar artık.Bizde hatırlağımız yada bilemediğimiz soruları buraya yazıp ne gelebileceğini hesaplayalım:KK66:.Bence çok çalışan herkesin yapabileceği seviyede bi sınavdı ben çalışmadım pek o ayrı tabi :oops:ama matematik zordu bence biraz:KK23:

matematik ve tarihte çok zorlandım ben ya turkçeyi fulledim sanırım ama diğerleri püffff :(

Kolaydı sorular sanki Türkçede dilbilgisi çok azdı matematiği unutmusum bakmaya firsatim olmadı pek 5 tane anca cozmusumdur... Genel kültürde hic yorum yoktu hep bilgi soruları vardı... Geç kaldım koşturarak sınava girdim hamlasmisim sureyi de ucu ucuna denk getirdim ki matematiğe pek bakma imkanim olmadı ..

Değişikti ya format çok değişti.

Bnde süre problemi yaşadım 6 tane mat yapabildim tarihtede 4 boşum kaldi en çok onlara üzülüyorum tarihte bazi sorular cok zordu digerleri olağan di bnce. Yinede allah büyük inşallah 80 üstü görürüm cok umut bagladi. Bu sinava

Türkçe basitti yine de bir iki tane boş bıraktım.
Matematiği son 30 dk da yaptım biraz, 10u geçmez sanırım, yanlış değildir umarım..
Tarihte zorluk derecesi inişli çıkışlıydı sanki ama genel olarak biraz zordu, yaptım bir şeyler ama boşlar var.
Hakkımızda hayırlısı inşallah...

tarih ve matematikte problemlerde zorlandım. bu 5. girişim. bu da olmayacak :-(

Back