2014 KPSS Evde Çalışanlar Kulübü

Merhaba kızlaaar :KK3: Bugün konu bakmaktan ziyade soru çözmeye çalıştım yapabildiğim kadarıyla tabi :) Canım listeye ekler misin 60 matematik, 85 coğrafya çözdüm :KK9: Birde kendime haftalık deneme yapıyorum ben kendimdeki gelişmeyi görebilmek için sonrada bir deneme tablom var oraya ekleyip karşılaştırıyorum herkese de öneririm insan konuları çalıştıkça daha az hata yapıyor ve bu da motivasyonu güçlendiriyor :KK24:

Merhaba kızlaaar :KK3: Bugün konu bakmaktan ziyade soru çözmeye çalıştım yapabildiğim kadarıyla tabi :) Canım listeye ekler misin 60 matematik, 85 coğrafya çözdüm :KK9: Birde kendime haftalık deneme yapıyorum ben kendimdeki gelişmeyi görebilmek için sonrada bir deneme tablom var oraya ekleyip karşılaştırıyorum herkese de öneririm insan konuları çalıştıkça daha az hata yapıyor ve bu da motivasyonu güçlendiriyor :KK24:

Tebrikler tatlım, böyle devam et. :nazar: Ben bugün çok halsizim, göz yanması boğaz acıması hasta olacağım iyice. :KK50: Sadece coğrafyadan 60 soru çözebildim zorla. Dayanamadım daha fazla yattım. Yeni kalktım, bugün daha fazla çalışmam sanırım.

iyi akşamlar arkadaşlar. ben de 2014 kpss'ye hazırlanıyorum. yediiklimden çalışıyorum. Türkçem iyi matematiğim zayıf o yüzden matematikten konu çalışıp Türkçeden soru çözmeyle başladım çalışmaya. bitince diğerlerine geçmeyi düşünüyorum.

Tebrikler tatlım, böyle devam et. :nazar: Ben bugün çok halsizim, göz yanması boğaz acıması hasta olacağım iyice. :KK50: Sadece coğrafyadan 60 soru çözebildim zorla. Dayanamadım daha fazla yattım. Yeni kalktım, bugün daha fazla çalışmam sanırım.

geçmiş olsunn canımmm dikkat et kendinee çok yormaa dinlen birazcıkk, ılık bi duştaa iyi gelebilirr belkii:44:

bugün hiç ders calışmadım ben hiçte çalışasımm yokk işin kötüsüü, bi süree böylee depresif gecicekk sanırımm:26:
bir sürü yere iş basvursuu yaptım hiçbirinden cevap yokk. 2012 mezunuyumm geçen yılda formasyon aldımm boşboş oturmayayımm ddimm ama oda bi işime yaramıyoo:KK43:
heryer torpil arıyo sanırımm,1,5 yıldrr işsizzlkk psikolojimi bozduu tamamenn.
acıköğretimden okuyan arkadaşlarım atandıı memur olduu
ben hala oturuyorumm boş boşş, bide milletinn acıyarakk bakmasıı her gördüklerindee napıosunn çalışmaya başladınmı sorularıı mahvediyoo benii:KK43:
kpss hazrlanıyorum bile diyemiyorumm çünküü bilmiyorumm sınav sonucum ne olacakk atanabilcekmiyimm inanınn utanıyorumm şuan diplomalarımdann , lise mezunuu olmakk daha avantajlı sanırım bu devirdee:KK43:

canım bölme bölünebilme konularınıda bitirdim.... hesapladım bugün 760 komple soru çözmüşüm :))) listeye eklermisin :) sadece matten gidiyorum ama yanlışmı yapıyorum bilemedim.... tarih ve coğrafyam iyidir vat berbat türkçe orta halli nasıl yapsam bilemedimmm ....

geçmiş olsun canım buarada kendine dikkat et yorma kendini fazlada .....

bugün hiç ders calışmadım ben hiçte çalışasımm yokk işin kötüsüü, bi süree böylee depresif gecicekk sanırımm:26:
bir sürü yere iş basvursuu yaptım hiçbirinden cevap yokk. 2012 mezunuyumm geçen yılda formasyon aldımm boşboş oturmayayımm ddimm ama oda bi işime yaramıyoo:KK43:
ben hala oturuyorumm boş boşş, bide milletinn acıyarakk bakmasıı her gördüklerindee napıosunn çalışmaya başladınmı sorularıı mahvediyoo benii:KK43:
kpss hazrlanıyorum bile diyemiyorumm çünküü bilmiyorumm sınav sonucum ne olacakk atanabilcekmiyimm inanınn utanıyorumm şuan diplomalarımdann , lise mezunuu olmakk daha avantajlı sanırım bu devirdee:KK43:

Ne demek atanabilecek miyim? Tabi ki atanacaksın. Bu topikte bir daha duymayayım böyle bir şey. :KK20: Tatlım ben de 2012 mezunuyum aynı şeyleri ben de yaşadım. Okurken, mühendislik diye herkes büyük beklentilere girmişti, ben de açıkçası güveniyordum kendime hırslıydım iyi yerlere gelirim diyordum. Ama gerçekler öyle değilmiş, kısmet diyorum artık bazen ne yaparsan yap olmuyor gerçekten. Hayırlısı buymuş benim için, beni bekleyen başka bir gelecek var demek ki. Bu yüzden içim rahat şu anda. Gayet de rahat diyorum kpss ye çalışıyorum diye, utanılacak bir şey mi yapıyorum alnım açık yüzüm ak. Başkaları gibi ailemin parasını okuyorum diye sınıfta kalıp çar çur etmedim, 4 senede mezun oldum. Bunların da bir karşılığı vardır elbet üzülme. :KK34:

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar. :KK16: İnşallah en kısa sürede toparlanıp sahalara döneceğim. :KK55:

Canım bu durumda olan bir tek sen değilsin hepimiz bu yoldayız işimiz yok . Elimizden geleni yapıyoruz vicdanımız rahat en azından böyle düşün . Bende çok yere başvurdum ;ama ya deneyim istiyorlar ya torpil :KK47:Elalemi boşver onlar sadece konuşur :KK36:

andROMEdae geçmiş olsun canım dikkat et kendine

canım ben 2009 mezunuyum ve sadece 2010 da kpss çalıştım, kısmet değilmiş olmadı.. sonra araya evlilik girdi 2012 de hazırlanayım dedim yeni evliydim ve başka bir şehire gelin gelmiştim alışamadım zor geldi evde hazırlanmak...vs ama şimdi bebeğim de olmasına rağmen çalışmak istiyorum en azından elimden geleni yapmak ve gerisini Allah'a bırakmam gerektiğine inanıyorum... sen neden depresifleştin anlamadım ne güzel soru çözüyordun bence aynen devam et elinden gelenin en iyisini yap.. bunca çalışmana rağmen atanmayadabilirsin bunu da göze alman gerekir.. ama önce çalışman ve ben elimden geleni yaptım gerisi Allah'a kalmış diyebilmelisin.. neyse arada böyle depresifleştiğimiz zamanlarda olacak elbet :) bir an önce kendini toparlaman dileği ile :)))))

Bayanlar hepinizi ayrı ayrı içten bir şekilde tebrik ediyorum. Ben yeni mezunum ne sevgilim, ne platoniğim, ne çocuğum ne geçim derdim ne evlilik planım varken kpss a grubuna evde çalışabilir miyim diyordum fakat yazılarınız beni motive etti ve bana düşmez ama sakın umutsuzluğa kapılmayın nasıl azimlisiniz maşallah dedim ben yapamazdım sanırım. Kurtuluş savaşında cephe gerisinde çaba sarfetmiş bayanlarımız geldi aklıma birden :) Umuyorum gönlünüze göre puanlar alırsınız Allah yardımcınız olsun iyi çalışmalar diliyorum.

inş...bir an önce derse geçerim...zaten soru çözemiyorum.bari konular bitseydi.ama pes etmicem Allahın izniyle bu yıl umutlarımız tavan yapsın!!!

Bayanlar hepinizi ayrı ayrı içten bir şekilde tebrik ediyorum. Ben yeni mezunum ne sevgilim, ne platoniğim, ne çocuğum ne geçim derdim ne evlilik planım varken kpss a grubuna evde çalışabilir miyim diyordum fakat yazılarınız beni motive etti ve bana düşmez ama sakın umutsuzluğa kapılmayın nasıl azimlisiniz maşallah dedim ben yapamazdım sanırım. Kurtuluş savaşında cephe gerisinde çaba sarfetmiş bayanlarımız geldi aklıma birden :) Umuyorum gönlünüze göre puanlar alırsınız Allah yardımcınız olsun iyi çalışmalar diliyorum.

ah canım benim teşekkür ederiz.bu da bizim kişisel kurtuluş savaşımız olacak inşallah :))

X