Hoşbulduk canım bende arada girip okuyorum orayı ah ah ne günlerdi ya bende 1 aylık evliydim çalışmaya başladıgımda
eşim uyurdu ben kalkar ders calışır deneme çözerdim haftasonları nefret ederdim ya hergün kafamda ders calışmam lazım diye bir dürtü istersen otur
biz çalışırken topıge gelip atandım diyenler olurdu hemen yapışırdım kaç soru cozdun nasıl çalıştın
hayal kurar dım hep atanıcam gelip bende cok şükür atandım diyeceğim diye hepte hayalimde ankaraya atanmak vardı ankara olmadı ama baska bırsehır oldu
senin atanman dahada kolay biliyormusun alım çok oluyor sizin bölümden hiç umutsuzluga kapılma bizden en fazla 30 kişi alıyorlardı her alımda hatta bu son alımda 4 kişi aldılar saka gibi
herzaman yardımcı olurum soruda sorabilirsin matım iyiydi sınavda 25 dogru 3 bos 2 yanlışım vardı tarihe belki 4 ay calıştım ama sınavda 10 u gecık yanlış yapmısım şaka gibi işte kafam almıyordu tarih özürlüyüm
bende kpss ye evde calıştım her gün mutlaka calış bır testtte olsa cöz hayatından fedarlık yapacaksın mecburen ama kat kat mükafatını alacaksın bak memur olduktan sonra kendı paranı kazanacaksın tatilin belli çalışma saatın belli dogum izni süt izni rahat rahat cocugunuda büyütürsün
bu kpss birazda sans ısı çalış elinden gelenı degıl fazlasını Yap Allah emeklerini boşa cıkrmıyor elbet bır kapı açıyor yeterki çalış ve inan
beni komsularım evde yok sanıyorlardı bır haftadır sesını duymadık dıyorlardı oyle ruh gıbıydım temizliğide eşimle birlikte yapardık
yemek yapar ortalıgı toplar otururdum dersimin basına
haftada bir gece dizim vardı onu izlerdim gündüz 1 de otururdum esim gelene kadar 5 e kadar calışırdım sonra yemek yerdık kahvemı içer 9gıbı yıne baslardım eşim uyuyunca 2 ye kadar calıştıgım olurdu sabah 6bucukta onunla kalkar kahvaltısını hazırlar mesaiye gönderir tekrar uyurdum 10 a kadar
son zamanlar uyku cok tatlı gelırdı deneme çözmeye kalktıgımda yataktan sürünerek kalkardım
son bir ay kala hergün sınav saatında deneme yaptım 15 dk kla bıraktım sürem bitmiş gibi ama bunu. Faydasını sınavda cok gördüm surem yettı rahat rahat yaptım hiç heyecanda yapmadım
darısı basınıza ıns her kaynagı al çöz önemli olan bol bol soru tarzını gormen ve programlı calışman bol bol da tekrar yap