Canım ben şu anda ihtiyaç dan çalışıyorum ama o 2012 sınava hazırlık eksik konular var pegemi düşünüyorum ne zaman alırım bilmiyorum ama birlikte çalışalım bende düşünüyordum :)ben beğendim kız cimcime:) al derim beraber başlarız çalışmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben şu anda ihtiyaç dan çalışıyorum ama o 2012 sınava hazırlık eksik konular var pegemi düşünüyorum ne zaman alırım bilmiyorum ama birlikte çalışalım bende düşünüyordum :)ben beğendim kız cimcime:) al derim beraber başlarız çalışmaya
arkadaşlar cep kitabı almak istiyorum ve öneri istiyorum lütfenn...
kızlar pegem konu anlatimlı seti ve soru bankası seti nasıl sizce ?
Herkes memnun sanırım teşekkür ederim :)Ben aldımm çok güzell settt :)
Kızlar nasıl çalışmaya başladınız ??? Yahu birturlubaşlayamıyorum ben ..evde çok zor oluyor ..ilçedeyim burda dersanede yok ...evde tam oturtamadım ...
Eğer hedefin 85-90 arası ise daha da ertelememeni tavsiye ederim tabiki bilgi birikimini bilmiyoru biran önce planlı çalışmalısın bence kolay gelsin :)Tarih bitti çağdaşa geçtim. Konu konu çalışıp testleri çözüyorum ama çok yavaş ilerliyorum ben. Yani hala sınav için motive olabilmiş değilim. 2. Dönem çalışırım diye kendimi kandırıyorum. Hedefim de sınavdan 85-90 almak. Nasıl olacak hiç bilmiyorum
Yediiklimin setini aldım ondan çalışıyorum. Tarihi ayrıntılı anlatıyo ama güzel. Ben beğendim
Kolay gelsin :)Bende evde hazırlanıyorum bı hevesle başlamıştım bıraktım şimdş sürekli burada sizleri gördükçe gaza gelicem inşallah hadi Bismillah diyelim...
Tarih bitti çağdaşa geçtim. Konu konu çalışıp testleri çözüyorum ama çok yavaş ilerliyorum ben. Yani hala sınav için motive olabilmiş değilim. 2. Dönem çalışırım diye kendimi kandırıyorum. Hedefim de sınavdan 85-90 almak. Nasıl olacak hiç bilmiyorum
Yediiklimin setini aldım ondan çalışıyorum. Tarihi ayrıntılı anlatıyo ama güzel. Ben beğendim
Günaydın hosbulduk ve sana da kolay gelsin :)Günaydıın kızlaaaarr İnternetimde çıkan sorun yüzünden uzuun bir zamandan sonra gelebildim tekrar aranıza :) Baya kişi gelmiş aramıza hoşgelmişler diyorum Bu hafta fena halde çalışmak istiyorum konularım bu ay sonuna kadar bitmeli ki tekrara geçeyim herkese kolay gelsin