- Konu Sahibi Novamber wind
-
hayırdır canım neyin var? bende de durumlar farklı sayılmaz. bugün çalışmadım hiç
Ben de işe gittim bugün :) Dolayısıyla evde değildim.
Kendimi yetersiz hissediyorum. 2 derse hiç başlamadım, 2 ders yarım yamalak. Çok şükür ki, coğrafyayı bitirmek üzereyim.
İşte bitiremediklerimi sırtımda yük gibi hissediyorum. O da stres yapıyor. Zaten yapı itibariyle strese çok açığım.
Hayat şartları insanı ne hale getiriyor...
Daha zaman var canım halledersin. 2 derse 1 ay diğer iki derse 1 ay dersek haziran sonuna bitmiş olur derslerin
Sonrada tekrar yapar soru çözersin
Haklısın, böyle düşününce stresimin gereksizliğini farkediyorum.
Kızlarrrrr, coğrafya konularımı bitirdimmmmmm
ooo maşallah canım :) bende anayasaya tekrarlarında kaldım bir kaç gündür rahatsızım kafam almadı
ooo maşallah canım :) bende anayasaya tekrarlarında kaldım bir kaç gündür rahatsızım kafam almadı
Bade
Benim topikte p.tesi günü tarih tekrarina basliyoruz
Kızlar hakan dedenin videolarini saatin aldılar günde 1 video + 100 soru şeklinde ilerleyecegiz
Benim dersane videolarim var bende onları izleywcegim
Sende bize katılır misin ?
Sana da maaşallah canım :)
Bizim evde de hem temizlik, hem de tadilat var. Bir türlü bitmedi.
Anladım canım.canım ben tarih tekrarlarımı yeni bitirdim. Anayasa tekrarındayım :44:
Anladım canım.
Bende anayasa tekrarı yapıyorum ama 3. Konudayim hala.
Pazara kadar bitirecem inşallah.
Aslında günde 100 soru sadece video izlemeden de katilabilirsin. Sadece soru cozersin
Tabi başka programın varsa bozma programını
temizlik biter mi ya ömür biter o bitmez
Sorma yaa
Hakan Dede videolarını nerden satın alıyorsunuz kızlar?
http://www.avantajkitap.com/hakan-dede-2014-kpss-tum-adaylar-icin-tarih-flash-bellekli-goruntulu-egitim-seti-akademik-surec-yayinlari,241028.asp al kuzu. birleşip beraber mi alsak napsak ya :26:
Olabilir canım, bana uyar.
Ama anlamadığım bir şey var. Hakan dede videoları internette yok mu?
Ya da bu setin farkı ne?
kuzu bu 2014 yeni yani. çtd falanda anlatmış yeni sınav sistemine göre 27 de 27 garantisi veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?