Sende benimle aynı artışı sağlamışsın sarfansari :)) Ama benim şöyle bir durumum da var ki ilk sınavda süreyi yetiştirememiştim bu sınavda yetiştirdim net artışında bunun da payı var biraz

İnşallah 1 ay sonra yine 16 net artar netlerimiz :)) Pes etmeden çalışalım.
Ben bir de şunu gördüm kendimde bazen ok negatif düşünüyorum işte kafam çok bölünüyor ve hiç bir şeye odaklanamıyorum diye canımı sıkıp negatif düşünmeye başlıyorum bu sefer her şey daha kötüye gidiyor. Yok akşamları yorgun geldim canım çalışmak istemiyor bugünüm öldü hiç bi şey yapmadım bu gidişatla nasıl iyi puan alcam hem iş var hem ingilizce hem kpss zaman da daraldı hiç bir şey yetişmeyecek gibi düşünceler kaplıyor beynimi. İşte bu insanı çok kötü sabote ediyor.
Ben evde hazırlandığım sene de ahım şahım bir çalışma yapamıyordum ki zaten. Günde kendimi zorlayıp anca iki saat ders çalışabiliyordum çoğunlukla ve akşam eve gelince de iki saat çalışma şansım var yani akşam sekizde başlayıp akşam ona kadar. Evde de insan oyalanacak bir şeyler buluyor çok çalıştı sanıyor kendini ama süreli çalışınca bir bakıyorsun ki bir iki saat anca çalışmıssın yani. İşte pozitif düşünmek çok çok önemli.