- Konu Sahibi Safransari
- #1.341
asinaz bence moralını hıc bozma ben ılk ders çalısmaya basladgmda lısedekı arkaadasımla (1. sınıftan berı arkadaşım) konusmustm evli oda ve bana ne demıstı bılıyormusun hem çalışıyorsn hem evlısın ev işi yemek filan yapamazsn ders çalısamazsn bosuna ugrasma bence ama kazanırsan helal olsn derım demıstı okadar zoruma gıtmıstıkı ılk zamanlar çok konu vardı test dahı çözemıyordm hep yanlısım cıkıyordu yapamıcam kesın dıyordm hatta ben eylulde aldm kıtaplarımı ve bıraktm çalısmayı snra ekımde tekrardan basladm calısmaya haftada bırgun genel temızlk yapıyrdm oda ıznımden öncekı gun aksam eve gıdınce geceye kdr temızlk yapıyordm hala da öle izin gunumde iş yapmamak ıcın.Yemek yapıyorum ıkı üç gunluk bazen zoru basarmak ınsanı mutlu eder kıtaplar çalısmadan bıtmez emek vermeden hıckımse başarılı olamaz zaman gectıgınde keske demek ıstemıyorsan bence kendıne guzel bır program yap hepımız ofluyoruz yoruluyoruz helekı ben evlendıgımden berı hıc evde oturamadm işten cıkamıyorm suanda da mecburen hepsını ıdare etmeye çalısıyorm ıns kazanırsam en cok mutlu olucaklardan bırıde benımdır heralde bıde kocam![]()
asinaz mrb moralini bozma işi bırakma durumun varsa bence derslere yoğun bir tempoda hazırlan bak bu zamanlar bir daha gelmiyor elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerek bence hala yapabilirsin dersler nasıl bilmiyorum ama konulara az çok aşinaysan halledersin yeterki hevesini kırma ben de 1 haftadır tarih bakıyorum o kadar kötü ki tarihim denemede inanamadım 1 haftada çok yol katetmişim sızlanıp dururdum bu tarihi yapamıyorum die litfen sen de çalış stresle vaktini boşa harcama