- 3 Temmuz 2014
- 2.447
- 3.128
- 133
- Konu Sahibi Safransari
-
- #2.641
Bende aynen senin gibiyim canim.hem ramazan hem hava çok etkiledi beni.birde biz ev tasidik biliyorsun.zordu gercekten. Ama önüme bakiyorum mecburen.
Ben de matematik hariç konularim bitti çok sukur.vatandasliktan birkaç güncel ve gundem bilgisi kaldi.bizde burada hizlandirilmis kursa baktik bayram biter bitmez basliycak.haftada 5 gün öğleye kadar + bir günde deneme olcakmis.inşallah benim icin de iyi olur.sen memnunsundur inşallah canim.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Ramazanda birkere girebildm bende yeni kayit oldm can ilk konulari isleyebildk sadece ama cok faydali hoca hic kitapdan okumadgmz şeyleri soyluyor onemli onemsiz konulari ayiriryor iyiki yazılmışsın sende allahim inşallah kazaniriz
tarih pusulası okuyorum
çok sıkıcı
bende günde 1 konu okuyorum:)) Ben bikere bakabildm yukledgmde güzeldi ramazan bitince ondan calismayi dusunuyorum :)
bende günde 1 konu okuyorum
1 konu da anayasa okuyorum
1 de deneme cözüyorum
Bade sana söylemeyi unuttum bende indirdim telime.biraz yavaslatti ama idare ederim sinava kadarbenim planımda böyle safranım ek olarak mat ve mantık çözüyorum..
benim planımda böyle safranım ek olarak mat ve mantık çözüyorum..
Bade sana söylemeyi unuttum bende indirdim telime.biraz yavaslatti ama idare ederim sinava kadar
Bende bugün başlıyorum okumaya.siz okuduğunuz yerlerden not cikariyor musunuz.
benım denemem bitti
persembe kıtaplarım ancak gelır
bundan sonrakı surecte eski deneelerımı ıncelerım nerde yanlıs yapmısım,
birde edebıyat ogretmenı arkadasım var
ondan dilbilgisi dersi alacagım bayramdan sonra
evet zeycanım not cıkarıyorum ben
sagol zeycanım senınde bayramın mubarek olsunSinava kadar yetistirebilir miyiz sizce ?
Kutucuk içindekileri yazdim bende.çok ayrinti var güzelmis begendim farkli bilgiler var.telden bakinca sıkıcı oluyor :)
Onumuzde tam iki ay var.ben dun bitirdim vatandasligi bundan sonrasi icin tekrar soru deneme şeklinde gitmeyi düşünüyorum insallah.
Bu arada hepinizin şimdiden ramazan bayrami mubarek olsun.
sagol zeycanım senınde bayramın mubarek olsun
ıkımızde aılemızden uzakta normal bır gun gıbı yasayacagız bayramı
inan bilgısayardan okumakta sıkıcı
ben gecen sınavda hıc alt yapım olmadan son ıkı ay bılgımle 79 almıstım
sen son ıkı ay alt yapınla dersaneye baslıyorsun
emınım daha yuksek alıp atanacaksız
sizin bolum 79 da kapaatmıstı sanırım
80 bıle alsan haylı yeter sana
yeterkı dersanede derslerı sıkı tut
ıyı bayramlar canımIyi bayramlar kizlar kayınvalidemler geldiler bizden geziyoruz hz.yusa turnesine gittik dua ettik hepinize dua ettim insallah kazaniris sinavi iyi bayramlar hepimize
ıyı bayramlar canım
allah kabul etsin
Iyi bayramlar kizlar kayınvalidemler geldiler bizden geziyoruz hz.yusa turnesine gittik dua ettik hepinize dua ettim insallah kazaniris sinavi iyi bayramlar hepimize
ıyı bayramlar asinazHayırlı, mutlu bayramlar, kızlar...
Kızlar ramazan ayi da bitti.planlarimi bayram sonrasina gore yapcaktim.şu an çok kararsizim kaliyorum.bana da yardimci olabilir misiniz.
Matematigim bitmedi henüz.
Sizler neler yapicaksiniz planlariniz nasil?
Yuşa tepesi çokkk güzel bir yer bizde İstanbul da yaşarken iki kez gitmistik.bende orda dualar etmiştim bir zamanlar.Allah kabul eylesin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?